НАЧАЛО Прессъобщения

Retik Finance (RETIK): Алткойн, който трябва да наблюдаваме през юни, а не Pepe Coin (PEPE) или Solana (SOL)

09.06.2024 12:39 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Retik Finance (RETIK): Алткойн, който трябва да наблюдаваме през юни, а не Pepe Coin (PEPE) или Solana (SOL)

На фона на постоянно развиващия се крипто пейзаж един проект се откроява като имащ потенциал да промени играта - Retik Finance (RETIK).

Тази иновативна платформа привлече вниманието на инвеститорите със стремителния си възход, като за кратко докосна границата от $3 и се нареди сред 100-те най-големи криптовалути по пазарна капитализация преди да започне да спада. Пазарът на криптовалути е динамичен и непрекъснато се появяват нови играчи, които се борят за внимание и приемане. В това силно конкурентно пространство Retik Finance (RETIK) направи забележително навлизане, излизайки на множество борси, включително Uniswap, MEXC, Bitmart, LBank, CoinW, Digifinex, Bitrue и P2PB2B.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Листванията на борсите изиграха ключова роля за бързото издигане на Retik Finance, като осигуриха на токена значителна експозиция, ликвидност и достъпност за различни инвеститори.

Забележителното стартиране на Retik Finance (RETIK)

Стартирането на Retik Finance (RETIK) не беше нищо друго освен необикновено. Токенът постигна забележителен успех, като пазарната му капитализация се покачи до близо $3 милиарда при най-високата си стойност за всички времена (ATH), но от тогава насам е спаднала. Забележително е, че цената на токена за кратко достигна впечатляващите $3, което представлява зашеметяващо 20Х увеличение спрямо цената на стартиране и поразително 100Х увеличение спрямо първия етап на предварителната му продажба. Това метеоритно покачване за момент позиционира Retik Finance (RETIK) пред утвърдени криптовалути като Polygon (MATIC) и Cardano (ADA), подчертавайки силната му пазарна привлекателност и доверието на инвеститорите.

Retik Finance (RETIK): Революция в DeFi

Retik Finance (RETIK) предлага набор от иновативни продукти за преодоляване на пропастта между традиционните финанси и децентрализираните финанси. В основата на нейните предложения са задвижвани от изкуствен интелект платформи за отпускане на заеми, портфейли без попечителство, дебитни DeFi карти и смарт крипто платежни портали.

Дебитна карта DeFi: Retik Finance вече пусна бета-версията на своите виртуални дебитни DeFi карти, една година по-рано от планираното, съгласно пътната им карта. Тези дебитни карти позволяват на потребителите безпроблемен достъп и харчене на дигиталните им активи в реалния свят, като повишават финансовото приобщаване и удобство.
Retik Swap: Децентрализираният обмен на Retik Finance, Retik Swap, предлага безпроблемна търговия с токени при забележително ниски такси. Работейки по модела на автоматичен маркет мейкър (AMM), Retik Swap улеснява сделките срещу ликвидни пулове, като осигурява напълно децентрализирано и автономно изживяване при търговията.
Retik Wallet и Retik Pay: В допълнение към предложенията на платформата са Retik Wallet – портфейл без попечителство за сигурно съхранение и управление на дигитални активи, и Retik Pay – смарт крипто платежен портал, позволяващ безпроблемни транзакции в различни платформи.

Solana (SOL) и опасения за децентрализацията

Въпреки че Solana (SOL) привлече вниманието заради впечатляващите си скорости на транзакциите и мащабируемост, бяха изразени опасения относно децентрализацията ѝ. Въпреки че има над 1,750 активни валидационни възела, значителна част от залога се контролира от сравнително малък брой валидатори. Освен това честите актуализации на протокола на Solana и високите изисквания към хардуера създават потенциални рискове за децентрализацията, като могат да облагодетелстват по-големи и добре финансирани субекти.

Pepe Coin (PEPE): На фона на скока на цената

Индустрията на меме монетите, водена от Pepe (PEPE), меме монета на тема жаба, преживя стремглав възход, достигайки пазарна капитализация от $62.5 милиарда. Въпреки това, на фона на неотдавнашния ценови скок на Pepe и новия исторически връх (ATH) от около $0.0000142, анализаторите на данни от веригата установиха ранни инвеститори, които разпродават притежанията си на вторичния пазар. Тази активност на вътрешните продажби поражда опасения относно дългосрочните перспективи и устойчивостта на монетата.

Заключение

Retik Finance (RETIK) се очертава като обещаващ претендент, предлагащ иновативни решения и революционизиращ DeFi пространството. Със своите стратегически борсови листвания, новаторски продукти като кредитиране, задвижвано от изкуствен интелект, DeFi дебитни карти и децентрализиран обмен, Retik Finance (RETIK) се позиционира като страховит играч на пазара. Докато Solana (SOL) е изправена пред предизвикателства, свързани с децентрализацията, а Pepe Coin (PEPE) се бори с продажбите, Retik Finance (RETIK) се откроява като проект, който си струва да се наблюдава през юни и след това.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.