Home

Решаваща седмица за крипто пазара: Кои алткойни, изградени на Етериум се насочват към рали от 110%?

10.07.2024 13:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Решаваща седмица за крипто пазара: Кои алткойни, изградени на Етериум се насочват към рали от 110%?

Крипто аналитиците очакват значителни промени на крипто пазара през втората половина на юли.

Междувременно много инвеститори в Етериум (ETH) забелязаха огромен потенциал за растеж в RCO Finance (RCOF), тъй като този свеж Етериум алткойн изглежда е готов за впечатляващо рали от 110%.

RCO Finance предлага повече от 120,000 търгуеми активи и най-съвременни инструменти за крипто AI

RCO Finance прави огромни вълни на по-широкия крипто пазар. Тази авангардна DeFi платформа разчита на несравнимата стабилност на блокчейна на Етериум, за да осигури сигурна търговия с намалени рискове.

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това RCO Finance работи без човешко участие и не изисква преминаване през KYC. Ето защо RCOF дава възможност на крипто ентусиастите по целия свят да инвестират в над 120,000 търгуеми актива и да прехвърлят криптовалутите си в различни RWA, като например ETF-и на Етериум.

От друга страна, променящият играта AI Robo Advisor на RCO Finance избира най-подходящите инвестиции на крипто пазара за портфейла на всеки потребител. Следователно този изключителен крипто инструмент с изкуствен интелект е от полза както за неопитните трейдъри, така и за опитните крипто инвеститори

Освен това ценният крипто AI токен RCOF предоставя множество ползи в демократичната общност на RCO Finance. Например, осиновителите на този мощен алткойн получават право на глас за предстоящи решения на общността и отстъпки от таксите за транзакции и абонамент.
Дефлационният токен RCOF е оценен само на $0,0127 по време на Етап 1 на предварителната продажба на RCO Finance, така че ранните инвеститори могат да очакват забележителни печалби още преди официалния старт. RCO Finance е призната за революционна сила на динамичния крипто пазар, така че не се колебайте да станете ранен поддръжник на RCOF!

Подготвят ли се Етериум и базираните на Етериум алткойни за бичи поход в сектора на криптовалутите?

Крипто пазарът е изправен пред натоварена седмица, тъй като крипто инвеститорите очакват с нетърпение публикуването на данните за индекса на потребителските цени (CPI) и индекса на цените на производител (PPI) за юни на 11 юли. Освен това на 9 и 10 юли председателят на Федералния резерв Джером Пауъл ще даде своите полугодишни показания пред Конгреса.
Крипто аналитиците посочват, че показанията на Пауъл биха могли да дадат ценна информация за предстоящата парична политика на Фед. От друга страна, данните за PPI и CPI биха могли да подтикнат Федералния резерв да заеме по-строга позиция по отношение на регулациите на криптопазара, ако нивото на инфлация е по-високо от очакваното.
Въпреки това някои крипто ентусиасти смятат, че Фед може да реши да генерира икономически растеж чрез предстоящо намаляване на лихвения процент с 25 базисни пункта. Очаква се това развитие да има положително въздействие върху по-широкия крипто пазар.
Например крипто експертите прогнозират, че през третото тримесечие Етериум и някои от най-популярните алткойн избори на Етериум може да нараснат със 110%. Поддръжниците на алткойна също така смятат, че ETH се подготвя да достигне нов исторически връх след предстоящото пускане на ETF.
Междувременно иновативният AI проект за криптовалута RCO Finance се радва на широко внимание от страна на любителите на ETH алткойни, така че нека видим защо многобройни трейдъри са приели RCOF като един от най-интересните алткойн за наблюдение днес.

Дали RCOF е най-доходоносният алткойн на Етериум?

Крипто експертите нареждат RCOF сред най-доходоносните инвестиционни възможности на целия крипто пазар. Очакваната цена на листване на токена от $0.6 означава изумително увеличение от 4,624,41% спрямо цената на RCOF от Етап 1 от $0,0127.
Междувременно ранните инвеститори на този иновативен алткойн на Етериум може да реализират отлични печалби от 170.07%, когато RCOF достигне $0.0343 на Етап 2.
RCO Finance вече е набрал над $586,000 по време на Етап 1 от предварителната продажба на токена. Освен това известната компания за сигурност SolidProof е завършила одита на смарт договорът на RCO Finance.
Не забравяйте да се присъедините към вълнуващата предварителна продажба на RCO Finance. RCOF може да се окаже по-добър избор за инвестиция от Етериум или друг алткойн на Етериум!
За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki и Brett

WienerAI ще се разпродаде след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже с толкова потенциал, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

19.07.2024 12:00 3мин. четене

Алткойн обзор: Най-големите алткойн звезди за това тримесечие

През последните няколко месеца алткойн пазарът стана свидетел на масивни ръстове, предизвикани от очакваното одобрението на Етериум ETF.

19.07.2024 10:22 4мин. четене

DTX Exchange се подготвя за разпродажба на етап 2, тъй като веригата Chainlink (LINK) отпада

Волатилният свят на криптовалутите държи инвеститорите нащрек, тъй като пазарът може да направи непредсказуеми завои във всяка секунда.

18.07.2024 22:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.