НАЧАЛО Биткойн

Репортер се обръща към Биткойн след забрана от PayPal

ноември 13, 2018 15:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Репортер се обръща към Биткойн след забрана от PayPal

Британският репортер, Томи Робинсън, наскоро бе баннат от платформа за обработка на плащанията PayPal. Репортерът, чиято дейност се финансира от aeternity – дарения, бързо се обърна към Биткойн като алтернатива.

Очевидната алтернатива

На Томи Робинсън, крайно десен британец, му се забранява да използва PayPal. Причините за забраната не са конкретизирани, но издателят пусна декларация, очертавайки:

Не позволяваме услугите на PayPal да се използват за насърчаване на омраза, насилие или други форми на нетолерантност, които са дискриминационни.

Скоро след това, репортерът се обърна към най-очевидната алтернатива за получаване на дарения – най-голямата валута в света, която е устойчива на цензура – Биткойн.

Погледнете ги PayPal фашистите. Дори не мога да обясня какво точно съм направил, което не е в съответствие с тяхното потребителско споразумение. Те открадват нашите средства за 6 месеца? Ако все още искате да ме подкрепите можете да го направите без Paypal, на моя Биткойн адрес.

Robinson's PayPal notification

Спорно наистина

Поредица от подкрепящи коментари може да се видят точно под поста на Робинсън. Интересно е, че повечето хора доброволно затварят своите PayPal сметки, сочейки солидарността си с Робинсън. Някои твърдят, че хода на PayPal произтича от политически мотиви:

Затворих профила си, защото всяка услуга станa политическа. 13 години съм имал сметка с тях.


Робинсън наскоро излезе от затвора под гаранция, след като беше арестуван за неуважение към съда. Интересно е обаче, че репортерът получава близо 20 000 британски лири в Биткойн по време на престоя му в затвора. Всичко това идва от поддръжниците му.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Питър Шиф: Биткойн напът да се срине под $10,000

В неотдавнашно интервю за Kitco прословутият защитник на златото Питър Шиф прогнозира, че цената на Биткойн (BTC) все още може да падне под нивото от $10,000 поради принудителни продажби.

август 12, 2022 12:30 1 мин. четене

BlackRock стартира частен Биткойн (BTC) тръст

BlackRock – най-големият мениджър на активи в света, стартира частен тръст за Биткойн за институционални клиенти в САЩ, според публикация блог на своя уебсайт.

август 12, 2022 10:22 1 мин. четене

Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн

Кати Ууд – основателят на ARK Invest – смята, че навлизането на BlackRock в крипто може да има значителен ефект върху цената на Биткойн.

август 10, 2022 23:05 1 мин. четене

Биткойн изглежда е достигнал дъно, твърди Уил Клементе

Aнализаторът Уил Клементе сподели, че поръчките за покупка на Биткойн на крипто борсата Coinbase напомнят за дъното на BTC през март 2020 г.

август 10, 2022 18:45 1 мин. четене