НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Репортер се обръща към Биткойн след забрана от PayPal

НОЕ. 13, 2018 15:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Репортер се обръща към Биткойн след забрана от PayPal

Британският репортер, Томи Робинсън, наскоро бе баннат от платформа за обработка на плащанията PayPal. Репортерът, чиято дейност се финансира от aeternity - дарения, бързо се обърна към Биткойн като алтернатива.


Очевидната алтернатива


На Томи Робинсън, крайно десен британец, му се забранява да използва PayPal. Причините за забраната не са конкретизирани, но издателят пусна декларация, очертавайки:

Не позволяваме услугите на PayPal да се използват за насърчаване на омраза, насилие или други форми на нетолерантност, които са дискриминационни.


Скоро след това, репортерът се обърна към най-очевидната алтернатива за получаване на дарения - най-голямата валута в света, която е устойчива на цензура - Биткойн.

Погледнете ги PayPal фашистите. Дори не мога да обясня какво точно съм направил, което не е в съответствие с тяхното потребителско споразумение. Те открадват нашите средства за 6 месеца? Ако все още искате да ме подкрепите можете да го направите без Paypal, на моя Биткойн адрес.


Robinson's PayPal notification

Спорно наистина


Поредица от подкрепящи коментари може да се видят точно под поста на Робинсън. Интересно е, че повечето хора доброволно затварят своите PayPal сметки, сочейки солидарността си с Робинсън. Някои твърдят, че хода на PayPal произтича от политически мотиви:

Затворих профила си, защото всяка услуга станa политическа. 13 години съм имал сметка с тях.


Робинсън наскоро излезе от затвора под гаранция, след като беше арестуван за неуважение към съда. Интересно е обаче, че репортерът получава близо 20 000 британски лири в Биткойн по време на престоя му в затвора. Всичко това идва от поддръжниците му.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Да очакваме ли корекция при Биткойн?

В нова стратегическа сесия той каза в YouTube видео, че BTC може да падне още, преди водещият крипто актив да покаже признаци на възстановяване.“Така въз основа на инструмента за разширение на Фибонач...
ОКТ. 23, 2021 19:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в САЩ инвестира в Биткойн

Този път, Houston Firefighters’ Relief and Retirement Fund реши да инвестира в Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), двете най-големи криптовалути в света. Това е един от първите пенсионни фондове, които инв...
ОКТ. 23, 2021 15:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прог...
ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света