Home

Render и LINK се търгуват на червено, докато Raboo се изстрелва със свръхмощен импулс!

24.06.2024 8:49 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Render и LINK се търгуват на червено, докато Raboo се изстрелва със свръхмощен импулс!

Изненадващо за някои крипто инвеститори, два топ алткойна - Render (RNDR) и Chainlink (LINK) - в момента се характеризират с мечи пазарен тренд, дори когато общият пазар е в бичи ръст.

Това обаче не се отнася за новата монета, която е в етап на предпродажба, известна като Raboo (RABT).

Ще успее ли Raboo да запази невероятната си инерция, докато Render и Chainlink виждат как стойността на техните токени намалява? Нека разгледаме развитието на тези криптовалути и как то се отразява на инвеститорите и експертите.

Растежът на Chainlink се забавя, тъй като нереализираните загуби се увеличават

Очевидно е, че Chainlink (LINK), напоследък не постига достатъчно добри резултати както в мрежата си, така и в родния си токен LINK. Както се очакваше, лошото представяне на платформата най-накрая изплува значително през юни 2024 г., след като алткойнът отбеляза забележителен скок в броя на адресите на блокчейна Ethereum, притежаващи LINK, които бяха изправени пред нереализирани загуби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Процентът на такива адреси скочи от 31.43% на 43.15%, което предполага, че притежателите на LINK стават все по-песимистично настроени относно представянето на криптовалутата, като значителна част от адресите, притежаващи токена, вече са в състояние на нереализирани загуби. В момента LINK се търгува на цена от $12.98, което представлява около 12.5% загуба в рамките на последните 7 дни.

Ще успее ли Render да се възстанови? Пазарният спад поставя на изпитание децентрализирания проект за графични процесори

Render също е сред водещите алткойни, които се сблъскаха с пазарни предизвикателства и несигурност, което накара инвеститорите да се колебаят дали да купят неговия токен RNDR. Понастоящем CoinMarketCap проследява стойността на RNDR на $6.6, отбелязвайки приблизително 4.5% спад през последните 24 часа и 15.8% спад през последните седем дни.

Въпреки потъването на пазара на Render, инвеститорите все още имат надежда, че алткойнът може да се възстанови. Тази надежда се свързва с полезността на Render при децентрализирането на ресурсите на графичните процесори. Инвеститорите смятат, че иновативното решение на Render за споделяне на изчислителна мощност може да привлече дългосрочен интерес, независимо от колебанията на настоящия пазар.

Raboo: задвижваната от AI меме монета излита с процъфтяваща предварителна продажба и 100Х потенциал

Raboo е нова монета за предварителна продажба, която има за цел да остави своя отпечатък в индустрията с впечатляващия си темп на растеж, който вече е донесъл на инвеститорите около 60% възвръщаемост. Като един от най-интригуващите AI меме токени през 2024 г., инвеститорите са доста привлечени от текущата му предварителна продажба, която в момента предлага RABT токени само за $0.0048.

Въпреки че RABT се предлагат на доста ниска цена, анализаторите все още поддържат бичата перспектива на Raboo, като посочват, че тя има потенциал да осигури 233% възвръщаемост до края на предварителната продажба и потенциално да постигне 100Х увеличение при пускането на токена.

Значима причина, поради която инвеститорите се стичат да се присъединят към екосистемата на Raboo, е нейната иновативна токеномика, която позволява на купувачите да получават пасивен доход, като просто стейкват своите RABT токени. Освен това Raboo планира да инициира ключови партньорства с експерти в областта на криптовалутите и видни медийни фигури, за да засили доверието на инвеститорите в успеха на меме токена. Предвижда се също така тези сътрудничества да увеличат функционалността и приемането на проекта, като положат солидна основа за бъдещо разширяване.

Заключение

Докато Render и Chainlink изпитваха трудности, а инвеститорите бяха изправени пред нарастващи нереализирани загуби, новата монета в етап на предварителна продажба Raboo се покачи, вдъхновявайки разработчиците да прогнозират, че задвижваният от изкуствен интелект меме токен може да донесе 233% печалба до края на текущата си предварителна продажба и дори да постигне 100Х увеличение при стартирането си.

Привлечени от иновативната токеномика на Raboo и плановете за ключови партньорства, които да стимулират функционалността и приемането, инвеститорите се стичат към този предстоящ проект за меме монети, залагайки, че той може да се възползва от настоящата бича траектория на пазара по начин, по който борещите се за оцеляване Render и Chainlink досега не са успели да го направят.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.