НАЧАЛО Прессъобщения

Rebel Satoshi ($RECQ) привлича инвеститори към предварителната продажба, докато THORChain и Arweave остават бичи настроени

20.05.2024 11:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Rebel Satoshi ($RECQ) привлича инвеститори към предварителната продажба, докато THORChain и Arweave остават бичи настроени

$RECQ на Rebel Satoshi се очертава като една от най-успешните крипто препродажби в настоящото пазарно пространство.

От друга страна, притежателите на THORChain (RUNE) и Arweave (AR) се позиционират за ценови скокове. Нека да проучим подробностите и да се опитаме да открием най-добрата криптовалута, която да следим сега.

Опитните трейдъри избират $RECQ като най-интересната инвестиционна възможност през 2024 г.

Rebel Satoshi е нов проект в сектора на меме монетите, който предоставя множество ексклузивни предимства за участниците в своята динамична екосистема от два токена. Например инвестиралите в ценния $RBLZ токен получават права на управление в демократичната общност на Rebel Satoshi и отлични стейкинг награди.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това $RBLZ събра над $2.5 милиона по време на фазата на предварителна продажба и в момента се продава за $0.025 на децентрализираната борса Uniswap, което означава, че инвеститорите, закупили $RBLZ на началната му цена от $0.010, вече са получили 150% печалба.

Ранните инвеститори в $RECQ обаче могат да получат фантастични печалби от 184.09%, когато токенът достигне прогнозираната целева стойност от $0.0125, тъй като $RECQ е достъпен само за $0.0044 по време на етап 2 от предварителната продажба. Освен това инвестиралите по време на Етап 2 ще получат 25% печалба, когато $RECQ навлезе в следващия етап на предварителна продажба и се увеличи до $0.0055.

$RECQ служи като базова валута, която поддържа всички взаимодействия и транзакции в обширната платформа Rebel Satoshi. По този начин притежателите на $RECQ могат да използват токена, за да навлязат в огромния NFT пазар на Rebel Satoshi и да се включат в несравнимото гейминг изживяване на Rebel Satoshi Arcade.

Многобройни търговци са приели $RECQ като най-добрата крипто инвестиция през 2024 г., така че не се колебайте да се присъедините към вълнуващата предварителна продажба на Rebel Satoshi!

Ще успее ли RUNE да запази положителната си динамика?

Биковете на THORChain предлагат RUNE като най-добрата криптовалута за наблюдение през този месец заради отличния ѝ бъдещ потенциал и положителните развития в лагера на THORChain. Например, Symbiosis наскоро обяви партньорството си с THORChain чрез публикация в X на 30 април. Освен това на 9 май THORChain стартира своя ъпгрейд на основната мрежа THORNode v132.

Що се отнася до последната прогноза за цената на RUNE, притежателите могат да очакват рали към нивото от $12 до края на 2024 г. През третата седмица на май RUNE се търгуваше за около $5.50, което означава, че THORChain може да поскъпне с до 118%.
От друга страна, някои експерти предупреждават, че неуспехът на RUNE да се консолидира над прага от $6 може да обяви началото на продължителна низходяща тенденция. Според мечките на THORChain притежателите на RUNE трябва да се подготвят за корекции под границата от $4 до края на годината.

Може ли Arweave да се повиши над $55?

Крипто експертите нареждат AR сред най-добрите алткойни за наблюдение в момента въз основа на продължаващото покачване на обема на търговия на Arweave и положителните настроения по отношение на криптовалутите, свързани с изкуствения интелект, в по-широката общност. Освен това на 11 май Arweave обяви, че AR е достигнала забележителната скорост от 337.87 TPS.

Ето защо биковете на Arweave твърдят, че AR е на път да възобнови възходящата си тенденция и да се увеличи до над $55 до края на декември. През третата седмица на май AR се търгуваше около нивото от $40, което означава, че притежателите на AR могат да получат над 37.50% печалба ако тази прогноза се сбъдне.

Мечките на Arweave обаче очакват масивни спадове през следващите движения на цените на AR поради неуспеха на Arweave да предостави на потребителите значителни краткосрочни възнаграждения. В най-лошия случай AR може да се понижи под диапазона от $20 до края на годината.

Според разработчиците на проекта $RECQ предлага по-висок дългосрочен потенциал от RUNE и AR, така че не забравяйте да разгледате какво може да предложи платформата на Rebel Satoshi.

За най-новите актуализации и повече информация не забравяйте да посетите официалния уебсайт на Rebel Satoshi или да се свържете с Rebel Red чрез Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.