НАЧАЛО Други

Реакцията на крипто общността към предстоящото IPO на Bitmain

август 13, 2018 21:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Реакцията на крипто общността към предстоящото IPO на Bitmain

Bitmain, базираната в Пекин компания, която е най-големият производител на хардуер за крипто копаещ хардуер на базата на ASIC, е подала заявка за първоначално публично предлагане (IPO) през септември, което може да събере до 18 млрд. долара.

Всичко започна на 12-ти август 2018 г., когато Twitter потребителя „Samson Mow“ (@Excellion), който е главен офицер по сигурността на Blockstream, направи публикация със следното вградено изображение:

Първата група колони е „Количество“, втората е „Средна цена (USD)“, а третата – „Стойност на активите (в хиляди щатски долари)“. Това означава, че между 31-ви декември 2016 г. и 31-ви март 2018 г. дяловите участия на Bitmain в BTC са се увеличили от 71,560 do 22,082, докато собствените дяловете му в BCH са се увеличили от 0 до 1,021,316.rrent

Георги Киквадзе, заместник-председател на Bitfury Group, каза това в отговор на очевидното разпродаване от страна на BitTorrent :

По-рано днес „Samson Mow“ изпрати следните две съобщения, за да постави под въпрос решението на Bitmain да не разкрива данни от Q2 на инвеститорите преди IPO:

Twitter потребителят „Parabolic Trav“ (parabolictrav) предложи тезата, че Bitmain е продал по-голямата част от своето BTC, защото това е техният най-ликвиден актив:

По-рано днес, Twitter потребителят „Vijay Boyapati“ (@real_vijay) реши да направи серия от постове, за да представи своите мисли за IPO-то, някои от които са показани по-долу:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене