Home

RCO Finance се очертава като една от най-добрите крипто предпродажби през 2024 г., изпреварвайки Moonbag (MBAG) и Kangamoon

17.06.2024 16:00 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
RCO Finance се очертава като една от най-добрите крипто предпродажби през 2024 г., изпреварвайки Moonbag (MBAG) и Kangamoon

С разширяването на крипто пазара продължават да се появяват нови и иновативни проекти в областта на криптовалутите, които предлагат уникални инвестиционни възможности за инвеститорите.

През последните няколко седмици един от нововъзникващите крипто проекти, RCO Finance, отбеляза ръст на предварителната продажба на своите токени, засенчвайки други забележителни предварителни продажби като Moonbag (MBAG) и Kangamoon.

В тази статия ще може да разгледате отличителните характеристики и предимства на всеки проект, като в крайна сметка ще може да потърсите отговора на въпроса: Защо RCO Finance може да се открои като една от най-добрите крипто предпродажби на годината.

Инвеститорите в предварителната продажба на Kangamoon очакват пускането на токените на пазара, тъй като ICO-то на проекта е към края си

Една от крипто предпродажбите, които привлякоха вниманието на крипто инвеститорите в началото на годината, беше Kangamoon (KANG). Тя приключи доста успешно, като събра над $8 милиона, и сега инвеститорите са в очакване на следващия ход.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите с нетърпение очакват листването на KANG токена, който обещава да донесе значителна стойност на притежателите си. Тази меме монета от типа „Play-To-Earn“ (P2E) интегрира GameFi елементи, като предоставя на потребителите ангажиращо и възнаграждаващо преживяване.

Kangamoon позволява на играчите да печелят $KANG токени, като участват в битки, изпълняват предизвикателства и залагат на любимите си бойци. Платформата включва и NFT, което позволява на потребителите да придобият контрол над редки дигитални активи, да отключват ексклузивно съдържание и да създават съюзи с други геймъри.

Със своя ориентиран към общността подход и силен акцент върху сигурността Kangamoon се позиционира като обещаващ проект в P2E пространството.

Пътната карта на проекта очертава амбициозни планове за бъдещо развитие, включително бета тестове, стартиране на допълнителни P2E подаръци и листване на водещи централизирани борси (CEX).

Moonbag (MBAG) се възползва от популярността на меметата

С приключването на предварителната продажба на Kangamoon, друга предпродажба на меме монети – Moonbag (MBAG) – се възползва от нарастващата им популярност, брандирайки се като забавно и вълнуващо допълнение към крипто пазара.

Очарователният талисман на проекта и ангажиращите дейности на общността привлякоха значително внимание, превръщайки го в една от най-обсъжданите меме монети през 2024 г.

Токеномиките на Moonbag са предназначени да създават недостиг и да стимулират стойността. С общо предлагане от 11.87 милиарда MBAG проектът предлага годишен процент на доходност (APY) от 88% за стейкнатите токени.

Освен това Moonbag ще организира събитията от типа на обратно изкупуване и изгаряне, които намаляват предлагането в обръщение и увеличават стойността на токените с течение на времето. SCRL е извършила задълбочен одит на смарт договор на проекта, гарантирайки сигурност и прозрачност за инвеститорите.

Moonbag разполага и с реферална програма, която възнаграждава потребителите с допълнителни MBAG токени, за да привлекат нови участници в общността. Това, в съчетание със силната ликвидност и механизмите за обратно изкупуване, превръща Moonbag в привлекателен вариант за тези, които искат да инвестират в меме монети.

Въпреки популярността си обаче Moonbag е засенчен от впечатляващата възвръщаемост, предлагана от предварителната продажба на RCO Finance, която стартира преди няколко дни.

Обещанията за възвръщаемост на инвестицията на RCO Finance (RCOF) от 3,000% я изстрелва на първо място в класацията за най-добра предварителна продажба на криптовалути през 2024 г.

RCO Finance се очертава като една от най-интересните крипто предпродажби на 2024 г. благодарение на иновативната си платформа за търговия, задвижвана от изкуствен интелект, и изгодни възможности за предварителна продажба.

Освен че е децентрализирана платформа за търговия с криптовалути, задвижвана от AI, платформата RCO Finance (RCOF) предлага роботизиран съветник, който използва силата на изкуствения интелект и машинното обучение. Това осигурява на инвеститорите в DeFi сектора значително пазарно предимство чрез анализиране на тенденциите, идентифициране на инвестиционни възможности и автоматично изпълнение на сделки.

Освен това RCO Finance използва децентрализиран модел на търговия, като елиминира посредниците и предлага на потребителите пълен контрол върху техните инвестиции. Този подход намалява разходите, увеличава скоростта на транзакциите и повишава сигурността.

Освен това дебитната карта на платформата позволява лесно конвертиране на фиати, което добавя допълнително удобство за потребителите.

Освен иновативните функции, RCO Finance предлага на инвеститорите възможност за инвестиция в текущата предварителна продажба на токена RCOF, която обещава възвръщаемост на инвестицията до 3,000% при пускането на токена на борсата.

Предварителната продажба на токена RCO Finance привлече значително внимание, като събра почти половин милион долара няколко дни след старта. Заинтересованите инвеститори могат да закупят токена RCOF на най-ниската му цена за предварителна продажба от $0.0127, преди той да започне да поскъпва чрез останалите четири кръга на предварителна продажба.

В края на предпродажбата се очаква цената на токена да се повиши до $0.2142, предлагайки на ранните инвеститори печалби до 1,580%. В допълнение към стойностното предложение притежаването на RCOF токени е свързано с няколко предимства, включително пасивен доход чрез тримесечни дивиденти, намалени такси за транзакции и абонамент и отстъпки от цената на токените по време на предварителната продажба.

Освен това притежателите на токени RCOF ще имат право на глас в управлението на проекта, което ще им позволи да гласуват за актуализирането на протокола, подобряването на функциите и разпределянето на средства за общността.

Освен това всеобхватната пътна карта на RCO Finance очертава бъдещото развитие на проекта, включително увеличени маркетингови усилия, разширяване на екосистемата и стартиране на протоколи за кредитиране.

Ангажиментът на платформата за непрекъснато усъвършенстване и иновации я позиционира като лидер в крипто пространството, което я прави най-добрата крипто предварителна продажба на 2024 г.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Посетете предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пропусната възможност: Крипто кит съжалява, че не е купил тези токени преди месец!

Крипто пазарът е в спокойно състояние, готов за следващия бичи поход. Докато основните монети остават стабилни, алткойните набират инерция и показват обещаващи признаци на подем.

19.07.2024 16:16 5мин. четене

Подценени скъпоценни камъни: Алткойните може да поскъпнат това лято 

Пазарът на криптовалути е необичайно спокоен, което създава предпоставки за възможен бичи подем. С наближаването на лятото алткойните представляват уникална възможност за инвеститорите.

19.07.2024 15:46 4мин. четене

5 алткойна за печалба, която може да промени живота ви

В момента крипто пазарът е спокоен, но признаците сочат, че на хоризонта може да се задава бичи цикъл.

19.07.2024 15:30 5мин. четене

Bitget регистрира най-високо увеличение на пазарния дял през първата половина на 2024 г. – Доклад на CCData

С нарастването на доверието и ефективността на централизираните криптоборси сега е по-очевидно от всякога, че има промяна в парадигмата в крипто пространството.

19.07.2024 12:09 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.