НАЧАЛО Прессъобщения

Размерът на транзакциите с ETH спада с 54%; Китовете се насочват към конкурент на SHIB за 100x печалби

26.05.2024 15:02 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Размерът на транзакциите с ETH спада с 54%; Китовете се насочват към конкурент на SHIB за 100x печалби

Средният размер на транзакциите на Ethereum (ETH) е намалял с 54% от началото на месеца. Тъй като тези неблагоприятни новини предизвикват опасения сред притежателите, Milei Moneda ($MEDA) привлече вниманието на китовете, обещавайки 100Х печалби.

Както разкриват експертите, този нов алткойн е готов да оспори доминацията на Shiba Inu (SHIB) през 2024 г.

Milei Moneda се издигна сред най-добрите криптовалути за наблюдение, като предложи на своята общност многобройни възможности за създаване на богатство.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този месец потребителите могат да се насладят на ръст, като приемат системата за стейкинг, политиката за липса на такси и ексклузивните NFT. С текущата цена на токените по време на предварителната продажба от $0.015 за монета и активното присъствие в социалните медии, $MEDA се очертава като печеливш алткойн на пазара.

Икономизирайте като Milei: Инвестирайте в $MEDA!

Milei Moneda ($MEDA): Революция в DeFi сектора с хумор, политика и 100Х печалби

Напоследък се наблюдава рязко повишаване на активността в платформата Milei Moneda, тъй като китовете, търсещи най-добрите криптовалути за покупка, прегръщат нейните инвестиционни възможности. Тя е значителен конкурент на водещи компании като SHIB благодарение на авангардните си функции и гаранцията за 100Х печалби за потребителите. $MEDA черпи вдъхновение от Хавиер Милей, незабравимия президент на Аржентина. Тази топ DeFi монета съчетава блокчейн технология, хумор и политика. В центъра ѝ са идеите на децентрализираните финанси (DeFi), включително финансовата автономия и икономическите реформи.

Целта на Milei Moneda е да създаде общностен проект, който използва блокчейн технологията и криптовалутите, за да добави хумор към политическия дискурс. Тази стратегия насърчава широката аудитория и създава специален форум за политическо участие. MEDA използва блокчейна на Ethereum, за да предостави на притежателите достъп до сигурна и прозрачна платформа. Тенденциозните NFT се използват от потребителите, което придава на екосистемата колективен елемент.

Предварителната продажба на тази топ DeFi монета има три етапа, като първият етап е на стойност $0.01. При пускането на пазара се очаква тази цена да се повиши до $0.02, което демонстрира 100% увеличение спрямо първия етап. Тези изключителни качества показват, че Milei Moneda скоро ще надмине много проекти на пазара.

Икономизирайте като Milei: Инвестирайте в $MEDA!

Ethereum (ETH): Преглед на последиците от спада в размера на транзакциите с 54%

Средният размер на транзакциите в Ethereum напоследък е намалял с 54%. Тези данни сочат забележителна промяна в поведението на транзакциите, която ще има голямо влияние върху начина, по който цените ще се колебаят в бъдеще. Спадът на ETH предполага изместване на инвестиционната дейност от институционална към търговия на дребно.

Възможно е въз основа на тази статистика Ethereum да е близо до дъното. За да правят добре информирани преценки за своите авоари, инвеститорите трябва да следят отблизо тези показатели.

Тенденцията на цената на ETH може да стане по-очевидна с промяната на пазарната динамика, предлагайки шансове както за краткосрочни загуби, така и за дългосрочни печалби.

Shiba Inu (SHIB): Повишаващ се MCA сигнал за потенциални разпродажби и натиск върху пазара

90-дневната средна възраст на монетите (MCA) в мрежата на Shiba Inu наскоро отбеляза внезапен скок, което предполага промяна в поведението на токените. Ниската MCA в миналото е разкривала нежеланието на притежателите да продават. Увеличаването на MCA може също така да показва, че старите монети се преместват на борсите, което би могло да обясни спада на цената на SHIB.

Цената на Shiba Inu е спаднала с 4% спрямо миналия месец. Анализаторите прогнозират, че увеличаването на MCA ще доведе до по-нататъшен спад на тази платформа. Конкуренцията за пазарно надмощие от страна на нововъзникващи проекти като MEDA поставя бъдещето на SHIB в опасност.

Окончателни разсъждения

Тъй като размерите на транзакциите в Етериум намаляват, а притесненията се увеличават, сега може да е моментът да изместите фокуса си към вълнуващи възможности. За инвеститорите, които се надяват на голяма възвръщаемост, Milei Moneda е открояваща се възможност. Със своя авангарден механизъм за стейкинг, липса на такси при транзацкии и тенденциозни NFT, MEDA предоставя интересна възможности за потенциално натрупване на богатство. Възползвайте се от възможността да участвате в тази възможна 100Х печалба. Станете част от следващото голямо крипто движение, като инвестирате в Milei Moneda днес.

Имате интерес към $MEDA? Посетете уебсайта или разговаряйте с екипа в Telegram, за да научите всичко, което ви интересува. Бързо, забавно и информативно


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.