НАЧАЛО Прессъобщения

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

02.12.2023 13:58 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

В тази статия може да видите алткойн, който предизвиква любопитството на китовете в крипто сферата, особено на тези, които са насочени към Solana (SOL) и Binance Coin (BNB).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Тази монета привлече интереса на китовете поради причини, които сигнализират за растеж и пазарна значимост.

Solana (SOL): Притежателите проучват алтернативи

Амбициозната прогноза за достигане на $500 от Solana (SOL) до 2024 г., както прогнозира ChatGPT, наскоро влезе в заглавията на вестниците.

Въпреки тези бичи настроения, настоящата цена на Solana от $62 представлява значително предизвикателство за постигането на тази оценка. При забележителния ръст от около 750%, необходим за достигане на $500, може да са необходими години, за да се достигне тази стойност.

Този факт, в съчетание с нелеката задача да повиши пазарната си капитализация от настоящите почти $25 милиарда до $211 трилиона, я изправя пред трудна битка, за да изпълни прогнозата на ChatGPT за цената на Solana. Вследствие на това някои Solana китове проучват алтернативни проекти.

Като се имат предвид огромните препятствия, пред които е изправена SOL, за да постигне тази амбициозна ценова цел, това може да е добър ход.

Binance Coin (BNB): Прогноза за $424

Неотдавна в доклад на AMBCrypto се заяви, че Binance Coin (BNB) може да нарасне до $424 до декември 2023 г. Но настоящата пазарна динамика поставя значителни предизвикателства пред постигането на тази очаквана оценка.

Въпреки бичата прогноза, очертана от AMBCrypto, Binance Coin се търгува на $227 на 2 декември. За да се постигне прогнозираната оценка, първо пазарната капитализация на BNB ще трябва да нарасне от сегашните $35 милиарда до $64 милиарда.

По същество тази прогноза за цената на BNB може да не бъде постигната в този малък период от време. В резултат на това китовете на BNB се оглеждат за нови алткойни, които притежават по-ниска пазарна капитализация с висок потенциал за растеж.

Pullix (PLX): Предпочитаният избор за китовете на Solana и BNB?

Тъй като китовете в екосистемите на Solana и Binance търсят нови монети, Pullix (PLX) се откроява сред огромните предизвикателства, пред които са изправени тези токени. Амбициозните цели, поставени пред Solana и Binance, изискват огромен приток на средства, поради което тези стремежи изглеждат далечни дори при засилено приемане. Но Pullix няма да има този проблем.

Понастоящем проектът е в етап на предварителна продажба. Всеки $PLX токен струва само $0,04 при пазарна капитализация от $8 милиона. Тази скромна оценка означава, че Pullix се нуждае от по-малко средства, за да отбележи забележителен растеж, отколкото по-големите му колеги.

Този проект ще донесе нещо ново – управлявана от общността борса, която позволява на търговците да имат достъп до всички активи без KYC проверки. Това ще свърже Pullix с валутния пазар, който в тригодишното проучване на централните банки от 2019 г. е определен като най-големия финансов пазар в света. С други думи, потенциалът му за устойчив дългосрочен растеж става още по-обещаващ.

Експертите в областта са взели под внимание всички тези фактори, тъй като прогнозират 2,000% ръст на $PLX преди края на предварителната му продажба. Някои анализатори дори намекнаха за още 500% увеличение след дебюта му на първокласни централизирани борси.

Сайт: https://pullix.io/

X (Twitter): https://x.com/pullixmarkets


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.