Home

Разгледайте тези 3 алткойна, които се очаква да увеличат стойността си през 2024 г.

01.07.2024 11:22 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разгледайте тези 3 алткойна, които се очаква да увеличат стойността си през 2024 г.

Разгледайте потенциала на тези три алткойна, които може да увеличат стойността си 30Х до 2024 г: Cosmic Kittens (CKIT), XRP и Immutable (IMX).

В тази статия ще може да разгледате три алткойна, за които експертите прогнозират, че може да скочат до края на 2024 г. Запознайте се с Cosmic Kittens (CKIT), XRP и Immutable (IMX) – трима обещаващи претенденти, които може да са готови за скок.

>>>Натиснете тук, за да научите повече за Cosmic Kittens (CKIT)<<<

Анализ на XRP и бъдещи перспективи

Въз основа на текущите прогнози, XRP може да изпита скромно покачване на цената си, като прогнозираното увеличение е 9.05% до края на 2024 г. В перспектива до 2025 г. прогнозата за цената на XRP представя по-широк спектър от възможности. Очакваното годишно дъно за XRP през 2025 г. се предвижда да бъде около $0.387, докато горната ценова цел би могла да доведе до достигане на цена от $1.93.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това представлява значителна печалба от текущото ценово равнище на XRP от $0.478. Пазарните нагласи обаче остават критични, като според индекса на страха и алчността преобладава крайната алчност.

Трейдърите могат да интерпретират тези настроения по различен начин, разглеждайки ги или като възможност за покупка по време на негативни настроения, или като сигнал за продажба по време на позитивни настроения.

>>>Натиснете тук, за да научите повече за Cosmic Kittens (CKIT)<<<

Прогноза за цената на Immutable (IMX) за 2024 г.

По последни данни Immutable (IMX) се търгува на цена от $1.58, заемайки 45-та позиция на общия крипто пазар. Анализаторите прогнозират диапазон на търговия за Immutable (IMX), като за третото тримесечие на 2024 г. се очаква минимална цена от $2.77 и максимална от $3.08. Средно стойността на Immutable (IMX) може да се колебае около $1.78.

Продължавайки през четвъртото тримесечие на 2024 г., анализаторите предвиждат, че средната цена на Immutable (IMX) потенциално може да достигне $2.08, като се очакват колебания между минимум $1.66 и максимум $1.9. До декември 2024 г. цената на Immutable (IMX) може леко да се повиши до средна стойност от $2.30, достигайки максимум от $1.74, докато най-ниското очаквано ниво остава $1.77.

Проучване на феномена Cosmic Kittens (CKIT)

Cosmic Kittens (CKIT) е вълнуващ нов проект в областта на децентрализираните финанси (DeFi), който има за цел да предефинира сектора на меме монетите и игрите от типа “play-to-earn” (P2E).

Предвиден като GameFi приключение, CKIT обещава да отведе потребителите на междугалактическо пътешествие, където те печелят финансова стойност за отглеждането и развъждането на домашни любимци – котенца.

След като започнаха да се разпространяват слуховете за Cosmo Kittania, далечна галактика, обитавана от небесни котенца с необикновени способности, очакването в дигиталната сфера нараства. С началото на обратното броене хора от всички краища на света се подготвят да се отправят на неземно пътешествие със своите Cosmic Kittens (CKIT) като верни спътници.

Възходът на CKIT идва в момент, когато световният пазар на блокчейн игри преживява експоненциален растеж. С появата на крипто игрите участниците могат наистина да притежават своите активи в играта, да ги търгуват сигурно с помощта на блокчейн технологията и дори да печелят истински пари или криптовалута чрез геймплея.

Пазарните прогнози гласят, че индустрията на блокчейн игрите ще продължи да се разширява с 68.3% CAGR от сега до 2030 г. Това позиционира Cosmic Kittens (CKIT) за огромен растеж през следващите няколко години. Нещо повече, някои анализатори прогнозират, че стойността на CKIT ще нарасне с 900% в месеците след пълното ѝ пускане на пазара.

Дали Cosmic Kittens (CKIT) е на път да засенчи XRP и Immutable (IMX)?

Cosmic Kittens (CKIT) се очертава като ГЛАВЕН претендент, който има за цел да оспори господството на XRP и Immutable (IMX). Подобно на много GameFi мрежи, Cosmic Kittens (CKIT) съчетава атрактивен геймплей, доходоносни стимули и широко разпространен хайп около меме токена. Освен това предварителната ѝ продажба привлича вниманието на пазара, тъй като предлага евтина ценова точка за капитализиране на високо оценен гейминг токен.

Предварителната му продажба ще стартира скоро на начална цена от $0.0055 за токен. Мрежата също така предлага 20% бонус за купувачите на CKIT, заедно с награда при намалена цена от 0.02 ETH за 700 NFT-та, която ще бъде дадена на произволно избрани участници в предварителната продажба.

Анализаторите твърдят, че инвестирането в Cosmic Kittens (CKIT) сега е ограничена възможност за значителна възвръщаемост. За да се присъедините към нарастващия брой инвеститори, които се качват на влака на Cosmic Kittens (CKIT), кликнете върху линковете по-долу.

Предварителна продажба

Twitter (X)

Telegram

Бяла книга


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.