НАЧАЛО Прессъобщения

Разгледайте Bitget, най-голямата платформа за copy търговия с криптовалути

06.06.2024 12:46 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разгледайте Bitget, най-голямата платформа за copy търговия с криптовалути

Създадената през 2018 г. Bitget е една от водещите световни борси за криптовалути и Web3 компания, чиито ключови характеристики са търговията с фючърси и услугите за copy търговия (copy trading).

През последните няколко години платформата отбеляза огромен растеж, като се нареди в топ 5 на крипто борсите за деривати (по данни на Coingecko и Coinmarketcap). Техният доклад за прозрачност за първото тримесечие на 2024 г. демонстрира увеличение от 146% на обема на търговията с фючърси и 100% ръст на обема на спот търговията. Потребителската им база се е разширила до 25 милиона потребители в световен мащаб, което показва широкото им приемане.

Платформа за copy търговия N°1

Bitget е първата и най-голяма платформа за copy търговия, която свързва начинаещи с професионални търговци, за да създаде преживяване от типа „ръце долу, печалби горе“. Bitget беше първата криптоборса, която въведе функции за copy trading със своята функция „One-click copy trade“, стартирана през май 2020 г. Сега тя поддържа този вид търговия на спот пазара, фючърсния пазар, като освен това позволява да копирате действията на успешен стратег.

Напомняме, че този cope trading се отнася до търговията, при която инвеститорите следват други търговци (обикновено наричани елитни търговци), за да копират неговия портфейл или позиции. Чрез използването на Bitget за спот copy търговия или фючърсна copy търговия можете да копирате поръчките на елитни трейдъри на съответните пазари, докато чрез копиране на стратег ще имитирате каквито и да е сделки, които той или тя ще направи. Copy търговията носи стойност както на елитните трейдъри, които споделят своите стратегии, така и на начинаещите трейдъри, които копират (обикновено наричани последователи).

От стартирането си функцията за copy търговия в Bitget е привлякла над 160,000 елитни трейдъри, които споделят своите стратегии, и над 790,000 последователи, които копират. Броят на печелившите сделки чрез този вид търговията на Bitget е над 80 милиона, а общата печалба, генерирана от тези сделки, е над $500 милиона.

Най-високи стандарти за безопасност

Със сериозен опит в спазването на най-високите стандарти, Bitget се откроява като водеща платформа по отношение на надеждността в развиващото се крипто пространство.

През 2022 г. платформата стартира Фонда за защита на Bitget, за да гарантира, че активите на техните потребители са защитени, дори ако се случи някакъв инцидент. Към ноември 2022 г. фондът е в размер на $300 милиона, което го прави вторият по големина фонд за защита на потребителите сред централизираните борси (CEX). Активите се съхраняват в седем адреса на портфейли, които са публични, за да могат потребителите да ги проследяват в реално време. Bitget е поела ангажимент да осигури стойността на фонда без никаквои тегления през следващите три години. Последният доклад за фонда за защита от април показа, че фондът е имал средна стойност от $428 милиона през миналия месец.

За да внесе повече прозрачност за активите в платформата, през декември 2022 г. Bitget стартира страницата си за доказателството за резервите (Proof-of-Reserves, PoR). Информацията за доказателството за резервите ще се актуализира ежемесечно, като ще гарантира най-малко съотношение на резервите 1:1 на средствата на клиентите. ОТ компанията също така разработиха инструмент с отворен код, „Merklevalidator“, достъпен в GitHub, за да могат потребителите да проверяват своите активи в платформата.

Последният доклад на Bitget за доказателство за резервите (PoR) през май демонстрира общо съотношение на резервите от 169%, което надхвърля индустриалния стандарт от 100%. Bitget е първата борса, която си партнира със Space and Time (SxT), лидер в областта на децентрализираното съхраняване на данни, за да осигури проверим и защитен от фалшификации одит на резервите на платформата.

Цялостна екосистема

Като интегрира в приложението си услугата Web3 Wallet и Swap, Bitget укрепи своята CEX платформа с усъвършенствани DeFi възможности. Тази интеграция има за цел да свърже възможностите и избора, предлагани от децентрализираните финанси (DeFi), със сигурността и удобството на централизираните финанси (CeFi), като позволи на потребителите да се възползват и от двете сфери. Новите Web3 услуги на Bitget се стремят да обединят редица DeFi услуги, включително портфейл без попечителство, суап, NFT пазар и dApp.

Портфейлът на Bitget също така предлага водещи в индустрията параметри за сигурност. Със своята технология за многостранно изчисление (MPC) и механизма за ⅔ подписване на прага Bitget гарантира, че портфейлът работи с най-високо ниво на защита на всички етапи, като предоставя на потребителите максимална сигурност за техните активи.

Сътрудничество и образование за благоприятстване на приемането на криптовалутите

Bitget има за цел да вдъхнови хората да приемат криптовалутите чрез сътрудничество с надеждни партньори, включително с легендарния аржентински футболист Лионел Меси. Кампанията „Make it count“ има за цел да мотивира всички да преминат границите и да се възползват от възможностите, превръщайки предизвикателствата в стъпала към успеха.

През май 2023 г. Bitget стартира и образователната програма Blockchain4Youth с фонд от $10 милиона за подпомагане на дейностите през следващите 5 години. Тази инициатива включва сътрудничество с над 51 университета по света за предлагане на лекции и семинари в университетските кампуси. Курсовете свързват младите участници с инструменти и знания за разбиране и използване на блокчейн технологията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.