НАЧАЛО Прессъобщения

Разберете защо DeeStream (DST) може да стане толкова голям, колкото Solana (SOL) и Cardano (ADA)

29.01.2024 15:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разберете защо DeeStream (DST) може да стане толкова голям, колкото Solana (SOL) и Cardano (ADA)

В непрекъснато променящия се свят на блокчейн начинанията DeeStream (DST) привлече вниманието на мнозина и вдъхна надежда.

Позиционирана да доведе до значителни промени на сцената на онлайн стрийминга, DeeStream (DST) се откроява като мощно влияние, подобно на забележителните постижения на Solana (SOL) и Cardano (ADA).

С промените в начина, по който се консумира дигитално съдържание, DeeStream (DST) се позиционира не само като участник, но и като евентуален влиятелен субект, готов да промени начина, по който потребителите взаимодействат с услугите за онлайн стрийминг.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana (SOL): На прага на пробив

Solana (SOL) се позиционира за пробив срещу Етериум (ETH) и Tether USDT. Дневната графика отразява възстановяването от неотдавнашния низходящ тренд, като формира по-високи дъна във възходящ канал. С локално ниво на подкрепа около $74.73 и съпротива близо до $99.59, SOL/USDT може да се насочи към горната граница на канала, ако възходящата тренд линия бъде спазена.

Пробив над $99.59 може да доведе до повторно тестване на $100 и по-нататъшно нарастване към съпротивата от $110. Моделът предполага потенциално бичо обръщане, което индикира рали при двойката SOL/ETH, ако се осъществи пробив.

Cardano (ADA): Загадъчен туит подхранва спекулациите

Създателят на Cardano (ADA), Чарлз Хоскинсън, наскоро сподели мистериозен туит, който предизвика интерес и спекулации в общността по отношение на значително постижение. Въпреки че точното значение на туита не е сигурно, неотдавнашният напредък в научните изследвания, по-специално в областта на универсалните анонимни подписи (UAS), допринася за благоприятния напредък на Cardano.

Cardano (ADA) остава забележително присъствие в областта на криптовалутите, задвижвано от непрекъснат напредък и партньорства за сътрудничество.

DeeStream (DST): Бъдещето на онлайн стрийминга

DeeStream (DST) е скорошен участник в онлайн стрийминга, който иска да се конкурира с утвърдени платформи като Twitch, Youtube и Kick.

Тя функционира с децентрализиран модел на управление, който предоставя по-голямо влияние на притежателите на токени и я прави привлекателна инвестиционна опция. DeeStream (DST) въвежда отличителен подход за споделяне на дигитално съдържание чрез стриймове на живо на напълно децентрализирана платформа.

Тя дава приоритет на прозрачността, намалените такси и бързите транзакции, което привлича потребителите, търсещи алтернативи. Токеномиката, включваща ограничено предлагане от 300 милиона единици и екипни токени, осигурени за хиляда дни, показва солидна вяра в перспективите ѝ.

В началната си фаза на предварителна продажба DeeStream (DST) се предлага на достъпна цена от $0.035 за токен, което предлага потенциална възвръщаемост за ранните инвеститори. Анализаторите предвиждат възвръщаемост на инвестициите над 50х, което прави DeeStream (DST) потенциално ценна криптовалута на разумна цена. Управлението от страна на притежателите на токени гарантира, че решенията се вземат от общността.

Визията на DeeStream свързва създателите на съдържание с глобална аудитория, като насърчава свободното изразяване, намалява разходите и дава възможност на общността. Стриймърите разполагат с различни начини за печелене, а незабавните тегления подобряват потребителското изживяване.

С нарастваща инерция DeeStream (DST) се разглежда като изгряваща звезда с потенциал, подобен на Solana (SOL) и Cardano (ADA).

Умните инвеститори разглеждат DeeStream (DST) като обещаващо допълнение към своите инвестиционни портфейли.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.