Home

Raydium задвижва популярността на мрежата Solana: Тези нови меме монети, базирани на Solana, могат да се издигнат наред с други топ алткойни

21.06.2024 10:19 6мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Raydium задвижва популярността на мрежата Solana: Тези нови меме монети, базирани на Solana, могат да се издигнат наред с други топ алткойни

След мечия пазар през 2022 г. Solana поддържа изключително прогресивен растеж, който се дължи на количеството токени на мрежата ѝ и на това колко добре се представят те.

Заслужава си обаче да се спомене Raydium DEX, децентрализирана платформа за обмен, базирана на Solana, която напоследък бележи значителен скок.

Класирайки се като четвъртия по големина DeFi протокол в мрежата на Solana, Raydium има повече от $900 милиона TVL и е до 50% от активността на мрежата на Solana. С над 427,000 дневни транзакции инвеститорите са убедени, че базираните на Solana алткойни са начинът, по който трябва да се действа, когато се търсят най-обещаващите алткойни за покупка. С предстоящото развитие, което се очаква да се случи със Solana, без съмнение алткойнът може да надмине мрежовия си рекорд и ATH тази година.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Не искате да пропуснете да се възползвате? В тази статия може да разгледате някои уникални токени в мрежата на Solana с висок потенциал да изпитат рязко покачване на стойността през 2024 г., включително други топ алткойни с висок инвестиционен потенциал на DeFi пазара.

Топ алткойни, които трябва да обмислите да наблюдавате за огромни печалби през тази година

В търсенето на алткойни с най-висок потенциал за печалби през тази година интелигентните инвеститори не ограничават избора си само до една мрежа. Така че, наред с трите впечатляващи токена, базирани на Solana, ще разгледаме и два други DeFi гиганта.

  • Angry Pepe Fork (APORK): Най-новата иновативна меме монета в мрежата Solana с уникален механизъм за печелене, който има за цел да се нареди над такива като Dogwifhat и Bonk.
  • Chainlink (LINK): Иновативна оракулска мрежа, настроена да трансформира смарт договорите със своята надеждна интеграция на данни от реалния свят, която е готова да изпревари други DeFi проекти.
  • Render (RNDR): Водещо децентрализирано решение за рендериране на графични процесори, подготвено да доминира на пазара за графична обработка с несравнима мащабируемост и рентабилност.
  • Solana (SOL): Със своя високопроизводителен блокчейн родният токен на мрежата има за цел да засенчи Ethereum и Binance.
  • Jupiter (JUP): Един от най-новите и най-добрите суапови двигатели, осигуряващ решаваща ликвидност за екосистемата на Solana.

Проучване на инвестиционния потенциал на тези 5 топ монети на DeFi

Сега, след като прегледахте основните характеристики на тези 5 топ алткойна за покупка, нека се потопим по-отблизо в техния потенциал и колко ръст могат потенциално да реализират в съответните си сектори през тази година.

1. Дори сред меме монетите, Angry Pepe Fork (APORK) е пионерска сила

Angry Pepe Fork (APORK) е наскоро пуснат MemeFi токен с потенциал да заграби значителни количества печалба от пазара на меме монети и DeFi сектора. Като начало, уникалният модел за печелене на Angry Pepe Fork, наречен “Conquer to Earn” (Завладей, за да печелиш), е много ефектен според информацията и е първият по рода си. Този механизъм включва възнаграждаване на членовете ѝ с токени, тъй като те колективно помагат на Angry Pepe Fork да надмине други меме монети.

Основният дневен ред на Angry Pepe Fork всъщност е да победи гневно всички скучни и изоставащи меме монети, както се подразбира от името. Платформата прокарва силно чувство за общност, като призовава своите потребители да се включат решително в изкореняването на зомби монети на пазара на меме монети. Освен че могат да печелят, участвайки в този модел на печелене, потребителите могат също така да изберат да стейкнат своите APORK токени.

Поемайки призива си на DeFi пазара, Angry Pepe Fork е разработил dApp за стейкинг на своята платформа, която позволява на потребителите да печелят награди чрез стейкинг. В зависимост от срока на заключване на токените (30, 60 или 90 дни), Angry Pepe Fork увеличава своята APY. Освен това Angry Pepe Fork също така увеличава своята стойност и APY всеки път, когато токена надмине някоя меме монета.

Цената на токена APORK в момента е $0.014 в първия етап на предварителната му продажба. Въпреки това, като се има предвид неговият невероятен потенциал за приемане и бърз скок, експертите са пуснали прогнози за 200% увеличение, когато изтече предварителната му продажба, и над 350%, когато токенът се листне на платформите CEX и DEX.

2. Мрежата Chainlink задава стандарта за блокчейн оперативна съвместимост

Като една от най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание, Chainlink вече има огромна и влиятелна репутация, която ще привлече още инвеститори. Освен с огромната пазарна капитализация от над $8 милиарда, мрежата Chainlink е известна с иновативния си подход за свързване на смарт договори с данни от реалния свят.

Като един от най-познатите DeFi проекти в крипто пространството, Chainlink затвърди своето значение в блокчейн екосистемата. През изминалата година токените на Chainlink, $LINK, поддържат 165% ръст, като по-голямата част от бичата им траектория се наблюдава през тази година. Това означава, че Chainlink има потенциал да се присъедини силно към бичата вълна през тази година.

3. Render Network е водеща мрежа в децентрализираното решение за рендиране

С масивен ръст от над 57% печалба от началото на тази година, мрежата Render (RNDR) бързо се превърна в ключов играч на пазара на децентрализирано рендиране на GPU (графични процесори). Мрежата Render е постигнала значителен успех досега, като е осигурила несравнима мащабируемост и рентабилност за създателите на дигитално съдържание.

Въпреки това, с по-голям технологичен напредък и нарастващо приемане, се очаква местният RNDR токен да остане актуален през това десетилетие и дори повече в зависимост от пътната му карта. Освен това, тъй като търсенето на висококачествена графика и изчислителна мощност се увеличава, токена Render може уверено да заеме място в индустрията, като се имат предвид тесните му връзки с мрежата Solana.

4. Мрежата Solana е пионер в мащабируемите и бързи блокчейн решения

Като начало, Solana се откроява като една от най-напредналите блокчейн мрежи на крипто пазара в момента. В допълнение към това, нейният роден токен, $SOL, отбеляза великолепен ръст през последните 12 месеца, възлизащ на над 250%.

Но освен позитивната цена, високопроизводителните възможности на мрежата на Solana позиционираха Solana като топ алткойн за покупка за разработчици и проекти, търсещи мащабируемост и скорост. Ето защо Solana стои като един от токените, които трябва да се наблюдават за потенциални печалби през тази година.

5. Jupiter Token; най-новият доставчик на DEX ликвидност в екосистемата на Solana

Като един от изгряващите DEX проекти в мрежата на Solana, Jupiter вече прави големи крачки със своя план “Grand Unified Markets”, за да обедини различни видове активи, използвайки блокчейна на Solana. Стремейки се да опрости финансовите транзакции и да ги направи по-ефективни и рентабилни за потребителите на DeFi пазара, токенът Jupiter запази позициите си като топ алткойн за покупка заради предполагаемия растеж.

Този смел ход би могъл значително да повиши стойността на Jupiter. Водейки тази иновативна интеграция, Jupiter е на път да подобри значително функционалността на своя токен, което потенциално ще му позволи да се нареди сред един от токените с най-висока печалба сред монетите, изградени на Solana, през тази година.

Какъв е потенциалът на Angry Pepe Fork да се превърне в доста печеливша меме монета тази година

Потенциалът на Angry Pepe Fork да се нареди сред най-печелившите меме монети тази година се крие в мотива му на меме монета и в това от какво се състои неговата екосистема. Уникалният механизъм “Conquer to Earn” е едно от нещата, които трябва да се вземат под внимание, но желание на Angry Pepe Fork да надмине всички изоставащи меме монети стои като обща идея, която може да завладее пазара на меме монети с буря, когато стартира.

Посетете предварителната продажба на Angry Pepe Fork


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.