НАЧАЛО Прессъобщения

Растежът на сектора на стабилните монети е в застой след халвинга на Bitcoin; предпродажбата на Milei Moneda върви към няколко милиона набрани средства

19.05.2024 14:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Растежът на сектора на стабилните монети е в застой след халвинга на Bitcoin; предпродажбата на Milei Moneda върви към няколко милиона набрани средства

Общата пазарна стойност на трите най-големи стабилни монети се колебае между $149 и $150 милиарда след наскоро приключилото халвинг събитие на Bitcoin.

Milei Moneda ($MEDA) се откроява като една от най-добрите криптовалути в етап на предварителна продажба с потенциал за 100% възвръщаемост на инвестициите.

Криптовалутите, обвързани с долара, известни като стабилни монети, отбелязаха застой в растежа след халвинг събитието на BTC. Този застой в растежа съвпада със забавянето на притока на средства в регистрираните в САЩ спот ETF-и. Междувременно текущата предварителна продажба на Milei Moneda ($MEDA) я позиционира като една от най-интересните криптовалути, в който да насочите внимание, тъй като може да придобие потенциал да предложи огромна възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Присъединете се към предварителната продажба на Milei Moneda тук

Експанзията на стабилните монети е в застой

Разрастването на криптовалутите, обвързани с долара, известни като стабилни монети, които изиграха важна роля в бичия крипто пазар през първото тримесечие на 2024 г., спря след халвинг събитието на Bitcoin от 20 април.

Общата пазарна стойност на трите най-големи стабилни монети – USDT, USDC и DAI, които претендират за над 90% от целия пазарен сегмент, се колебае около $150 милиарда през последните три седмици.

От 10x Research разкриха, че тази консолидация идва след седмици на възходящ тренд, което може да има мечи последици за крипто пазара. В бележка до клиентите си от понеделник основателят на 10x Маркъс Тилен разкри, че една от водещите криптовалути, Биткойн (BTC), може да бъде изправена пред корекция до $55,000 или по-ниски нива през следващите седмици, докато Ethereum (ETH) може да падне до $2,500.

Трейдърите доста използваха стабилни монети за финансиране на покупки на криптовалути и търговия с деривати. Ето защо ръстът на доставките би трябвало да представлява увеличение на притока на средства към криптопазара, което е бичо развитие, и обратното. Освен това общата пазарна капитализация на трите стабилни монети нарасна с повече от 23% до почти $150 милиарда в рамките на четири месеца, предшестващи халвинг събитието на Биткойн.

През този период цената на BTC се повиши с над 50%, достигайки $65,000, а общата му пазарна капитализация също нарасна с 50%, достигайки $3.2 трилиона. Интересно е, че спирането на ръста на стабилните монети съвпада със забавянето на притока на средства в регистрираните в САЩ спот ETF.

Milei Moneda набира милиони в предварителната си продажба, продавайки над 68 милиона токена

Milei Moneda привлече вниманието в крипто пространството с резултатите от предварителната си продажба. Като проект, ръководен от общността, воден от иновациите и желанието да трансформира пазара, Milei Moneda се счита за една от най-интересните криптовалути, в която да насочите внимание през 2024 г. Вдъхновена от Хавиер Милей, Milei Moneda е известна с фокуса си върху разрастващата се общност и по-нататъшното развитие на блокчейна на Ethereum.

$MEDA, официалният токен на Milei Moneda, е създаден, за да предлага дългосрочна стойност, поради което е приет дефлационен механизъм. Този подход има за цел да създаде недостиг, като премахне определен брой $MEDA токени от обращение. Milei Moneda създава изпълнена със забавление екосистема за инвеститорите чрез своята система за възнаграждение за стейкинг на NFT.

Поради изключителните си характеристики и възможността за значителен растеж Milei Moneda напоследък отбелязва рязък скок на популярността, което я превръща в мощен претендент в сферата на меме монетите. Освен това ходовете на $Меԁа имат право на определени привилегии, като например право на глас, възможност за печелене на NFT, достъп до отстъпки и участие в сесии с въпроси и отговори.

Текущата ѝ предварителна продажба навлезе в етап 3, като стойността на всеки $MEDA токен е $0.015. Тази ценова точка предполага 33.3% възвръщаемост на инвестициите за инвеститорите, които закупят $MEDA на този етап. Освен това инвеститорите очакват пускането на Milei Moneda в Uniswap, което е насрочено за 21 май 2024 г., на цена $0.020.

Имате любопитство към $MEDA? Посетете уебсайта на проекта или общувайте с тях в Telegram, за да научите всичко, което ви интересува. Бързо, забавно и информативно!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.