НАЧАЛО Други

Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

ЮНИ. 28, 2018 13:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

Откриха дело срещу рапъра The Game за популяризиране на фокусирана върху канабис крипто компания, наречена Paragon Coin.

Известно е, че The Blast е получил съдебни документи, свързани със случая, които споменават "неуточнени вреди", които вероятно ще струват няколко милиона долара.


Какво представлява делото?


Жалбоподателите се насочиха към съда през януари за дело по обвинение срещу Paragon Coin, но на 22 юни бе подадена изменена жалба. Жалбоподателите също добавиха The Game като ответник по делото, тъй като той е популяризирал криптовалутата.

В делото се разглеждат и двете действия на ответниците като нарушения на закона, както и заповедта за рецесия на инвестициите на ищците и отчитане на всички средства, влезли в дружеството.


Къде беше грешката на Paragon Coin?


Делото твърди, че компанията измамно се рекламира като революционен бизнес, който създава "път към легализация на канабиса и начин за решаване на почти всеки проблем, пред който е изправена индустрията на канабиса".

Дружеството за канабис-крипто твърди също, че:

Проследявайте всеки етап от отглеждането на канабис, от закупуването на семена до диспансера, който продава крайния продукт на потребителите.

Инвеститорите в компанията предполагат, че парите им не са били използвани за създаване на блокчейн или криптовалута. Вместо това, компанията извършва закупуване на недвижими имоти със събраните средства.

The Game е включен в списъка на консултативния съвет на компанията. Неговото име е добавено към делото, тъй като използва влиянието и славата си, за да рекламира ICO на Paragon, като по този начин го поставя в ситуация, която трябва да плати за щетите. Рапърът сподели няколко снимки на своите социални медийни сметки, популяризиращи ICO на компанията миналата есен. Той също така публикува редовно на своите Twitter и други социални медийни акаунти.

Едно от съобщенията е:
Подготовка за канабис революция с блокчейн. @JessVerSteeg и аз ще ви кажа повече за нашата предстояща ICO на 15-ти август @paragoncoin.

Рапърът загуби 20 млн. долара сексуален тормоз срещу Viacom по-рано този месец.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

7% от циркулиращото предлагане на Етериум е пренасочено към DeFi

Данните от Defipulse показват, че 7% от предлагането на Етериум (ETH) вече са заключени в DeFi протоколите.В приложенията, базирани на Етериум, потребителите трябва да плащат такси за транзакции, за д...
СЕП. 21, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Yearn Finance номинира себе си като делегат на Uniswap

В Twitter публикация Кронйе заяви, че "ще изгради инструментариум за улесняване на делегирането, гласуването извън веригата и прилагането на веригата“, ако бъде превърнат в делегат. Той добави:"Към то...
СЕП. 21, 2020 12:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Две големи крипто борси влизат в партньорство за развитието на индустрията

"KuCoin и Poloniex ще се присъединят към научноизследователска и развойна дейност в областта на търговията, споделяне на ликвидност, итерации на продукти, PoS [доказателство за залог] и PoW [доказател...
СЕП. 21, 2020 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Потребителите на хакната крипто борса са на прага да възвърнат парите си

Както бе съобщено, Cryptopia загуби криптовалута на стойност 30 милиона NZD (17,85 милиона долара) поради хак и влезе в процес на ликвидация през май 2019 г. Притежателите на сметки там наскоро постиг...
СЕП. 20, 2020 17:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света