НАЧАЛО Други

Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

ЮНИ. 28, 2018 13:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Рапърът The Game осъден за промотиране на Канабис Крипто

Откриха дело срещу рапъра The Game за популяризиране на фокусирана върху канабис крипто компания, наречена Paragon Coin.

 

Известно е, че The Blast е получил съдебни документи, свързани със случая, които споменават "неуточнени вреди", които вероятно ще струват няколко милиона долара.


Какво представлява делото?


Жалбоподателите се насочиха към съда през януари за дело по обвинение срещу Paragon Coin, но на 22 юни бе подадена изменена жалба. Жалбоподателите също добавиха The Game като ответник по делото, тъй като той е популяризирал криптовалутата.

В делото се разглеждат и двете действия на ответниците като нарушения на закона, както и заповедта за рецесия на инвестициите на ищците и отчитане на всички средства, влезли в дружеството.


Къде беше грешката на Paragon Coin?


Делото твърди, че компанията измамно се рекламира като революционен бизнес, който създава "път към легализация на канабиса и начин за решаване на почти всеки проблем, пред който е изправена индустрията на канабиса".

Дружеството за канабис-крипто твърди също, че:

Проследявайте всеки етап от отглеждането на канабис, от закупуването на семена до диспансера, който продава крайния продукт на потребителите.

Инвеститорите в компанията предполагат, че парите им не са били използвани за създаване на блокчейн или криптовалута. Вместо това, компанията извършва закупуване на недвижими имоти със събраните средства.

The Game е включен в списъка на консултативния съвет на компанията. Неговото име е добавено към делото, тъй като използва влиянието и славата си, за да рекламира ICO на Paragon, като по този начин го поставя в ситуация, която трябва да плати за щетите. Рапърът сподели няколко снимки на своите социални медийни сметки, популяризиращи ICO на компанията миналата есен. Той също така публикува редовно на своите Twitter и други социални медийни акаунти.

Едно от съобщенията е:
Подготовка за канабис революция с блокчейн. @JessVerSteeg и аз ще ви кажа повече за нашата предстояща ICO на 15-ти август @paragoncoin.

Рапърът загуби 20 млн. долара сексуален тормоз срещу Viacom по-рано този месец.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Директорите на MicroStrategy ще получават заплащането си в Биткойн

"На 11-ти април 2021 г. Бордът на директорите ("Бордът") на MicroStrategy Incorporated ("Компанията") променя режима на компенсация за директори, които не са служители. Занапред директорите, които не ...
АПР. 13, 2021 15:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рап легендата Nas може да направи много пари от листинга на Coinbase

Инвестиционната фирма на Джоунс, QueensBridge Venture Partners, влезе в кръга на финансиране от Серия Б през 2013 г., когато Coinbase набра $25 милиона. По това време компанията се оценяваше на около ...
АПР. 13, 2021 14:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Binance добавя търговия с токенизирани акции, започвайки с Tesla

Като начало Binance изброи акции на Tesla, което означава, че потребителите на борсата вече могат да купуват токени на Tesla, представляващи нейните акции. Една акция на Tesla представлява един д...
АПР. 13, 2021 13:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Университет в Румъния ще приема Elrond (EGLD) като метод на плащане

Случаят с публичен университет в Румъния не е по-различен, тъй като институцията предлага на студентите си възможността да платят таксата си за прием в криптовалута.Според съобщението, Lucian Blaga Un...
АПР. 13, 2021 10:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света