НАЧАЛО Прессъобщения

Ранни великденски подаръци: Общностите зад Tether (USDT) & Polkadot (DOT) се насочват към предпродажбата на Kelexo (KLXO)

29.03.2024 15:29 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ранни великденски подаръци: Общностите зад Tether (USDT) & Polkadot (DOT) се насочват към предпродажбата на Kelexo (KLXO)

Точно навреме за Великденските празници общностите на Tether (USDT) и Polkadot (DOT) са развълнувани от предварителната продажба на Kelexo (KLXO).

Те вярват, че иновативната платформа за кредитиране на Kelexo (KLXO) има потенциала да промени правилата на играта в DeFi пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С разнообразни крипто инвеститори, които скачат на борда, изглежда Kelexo (KLXO) е на път да окаже значително влияние върху бъдещето на децентрализираните финанси.

Стабилността на Tether (USDT) подхранва интереса към нововъзникващите DeFi проекти

Tether (USDT) е позната стабилна монета, която е проектирана да поддържа постоянна стойност, равна на щатския долар. Тази характеристика на Tether (USDT) го прави сигурно убежище за крипто инвеститорите, особено в периоди на висока пазарна волатилност, като им позволява да запазят капитала си, без да го конвертират обратно в традиционни фиатни валути.

Tether (USDT) предоставя удобен начин за извършване на транзакции и платформи без типичните пречки и такси, свързани с банки или доставчици на финансови услуги.

Към момента на последната актуализация пазарната капитализация на Tether (USDT) възлиза на приблизително $104 милиарда, което показва огромното ѝ присъствие на пазара на криптовалути. Съобщава се, че 24-часовият обем на търговията е около $64 милаирда, което показва висока ликвидност и търговска активност. Предлагането в обращение е над 104.504 милиарда USDT, което подчертава широкото му приемане и полезност в крипто пространството.

Ентусиастите на Polkadot (DOT) се стремят към оперативно съвместими DeFi решения

Polkadot (DOT) представлява иновативна мрежа, предназначена да поддържа оперативна съвместимост между множество блокчейни. Тя улеснява създаването на интернет, в който независимите вериги могат да комуникират и да извършват транзакции по сигурен начин без посредници. Тази оперативна съвместимост има за цел да създаде истински децентрализирана мрежа, предвидена от Гавин Ууд, съосновател на Ethereum (ETH). Polkadot (DOT), родният токен на мрежата, играе ключова роля в управлението, като се стреми към сигурност на мрежата и свързване на нови вериги (пара вериги) към мрежата Polkadot (DOT).

Създаването на Polkadot (DOT) последва две значими първични предлагания на монети (ICO) през октомври 2017 г. и юли 2020 г., съответно на цени от $0.29 USD и $1.25 за Polkadot (DOT).

Забележително събитие в нейната история беше реденоминацията на токените Polkadot (DOT) през август 2020 г., при която първоначалното максимално предлагане от 10 милиона стари Polkadot (DOT) токена се превърна в 1 милиард нови Polkadot (DOT) токена, като се повиши използваемостта чрез избягване на използването на малки десетични знаци, без да се променя пропорцията на разпределение между притежателите.

Kelexo (KLXO) завладява с обещаващата си предварителна продажба

На фона на Великденския сезон предварителната продажба на Kelexo (KLXO) се очертава като фокусна точка както за общностите на Tether (USDT), така и на Polkadot (DOT), предлагайки комбинация от стабилност и иновации. Ангажиментът на платформата да революционизира пространството за DeFi кредитиране, съчетан с нейния график и амбициозна пътна карта, позиционира Kelexo (KLXO) като обещаваща инвестиция.

С нарастването на ентусиазма Kelexo (KLXO) използва колективната подкрепа на притежателите на Tether (USDT) и Polkadot (DOT), като се стреми да изпълни обещанието за нова ера в децентрализираното финансиране.

Уморени сте от високите такси и ограниченията на централизираните кредитори? Не търсете повече от Kelexo (KLXO)! Тази иновативна платформа се занимава с партньорско кредитиране и овластяване на потребителите. Предварителната ѝ продажба, която в момента е във втория си етап предлага ниска входна точка на стойност само $0.05 за токен. Експертите прогнозират потенциален ръст от 520% до декември, което превръща Kelexo (KLXO) в проект с авангардна технология, предназначен за масивен растеж.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

17.04.2024 14:40 5 мин. четене

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 14:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.