Home

Рали при токените, изградени на Етериум: Топ предложения за следващия голям скок в сектора на криптовалутите

19.06.2024 16:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рали при токените, изградени на Етериум: Топ предложения за следващия голям скок в сектора на криптовалутите

С пазарна капитализация от $432 милиарда към 19 юни, Етериум, вторият по големина блокчейн, се очаква да донесе следващия голям подем, като повлече със себе си и токените, изградени на блокчейна.

Със съзряването на блокчейн технологията, увеличаването на институционалните инвестиции и благоприятните регулаторни промени, сцената е подготвена за забележителни възможности. Ето най-добрите избори за следващия крипто подем, като се фокусираме върху токените на Етериум, които имат потенциала да се издигнат рязко нагоре.

Ролята на Етериум в следващия възход

Най-голямото предизвикателство пред Етериум беше мащабируемостта. Решенията за мащабиране дават възможност някои операции да се извършват извън веригата, като помагат за елиминиране на големия трафик в Етериум, което води до по-бързи транзакции и по-ниски такси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това търсене се появи поради растежа на Етериум, където TVL във втори слой възлиза на изумителните $16 милиарда.

Това доведе до стартиране на екипи за разработка на токени на Етериум, които видяха по-голямо търсене и може да повишат цената си при следващия бичи ръст.

Най-добри избори за токени, изградени на Етериум

RCO Finance

RCO Finance (RCOF) е базирана на Етериум платформа, интегрираща AI технология, за да революционизира управлението на личните финанси чрез крипто AI робо-съветник. Платформата оперира изключително с етиреев токен RCOF за всички транзакции и награди.
Забележително е, че RCO Finance се отличава от своите конкуренти, тъй като се задвижва предимно от технологии за изкуствен интелект и машинно обучение. Тя предоставя AI прогнози за пазарен анализ и актуализации на финансовите пазари в реално време за информирано вземане на решения в крипто сферата.

Моделът на RCOF е дефлационен; той обхваща ангажираност на общността, одит на смарт договори и система за възнаграждения, базирана на нива, което го прави перфектна инвестиция.

Uniswap (UNI)

Uniswap (UNI) е базирана на Етериум децеднтрализирана борса (DEX), популярна с ликвидните пулове и автоматизираните системи за маркет мейкъри (AMM), където търговията с токени не изисква книги за поръчки.

UNI е ERC-20 монета и родния токен на протокола Uniswap. Той позволява на потребителите да гласуват по предложения за управление и актуализации на протокола. Тъй като е децентрализирана и няма посредници, платформата е идеална за тези, които се интересуват от директен суап на криптовалути.

BlastUP (BLP)

BlastUP (BLP) е първата платформа launchpad платформа на Blast, единственото решение от втори слой с нативна доходност за ETH и стабилни монети. С предварителна продажба, която вече е набрала над $6 милиона, BlastUP е на път да предложи приличен шанс за инвестиране в обещаващ актив на ниска цена.

Ангажиращата концепция на платформата и нейната неразделна роля в екосистемата на Blast и предоставят голям потенциал за следващото рали. Като решение от втори слой, BlastUP има за цел да направи транзакциите по-бързи и по-евтини, като същевременно предлага възможности за генериране на доходност с родния си токен – BLP.

EarthMeta (EMT)

EarthMeta (EMT) е Етериум токен, готов да бъде топ крипто избор за 2024 г., като свързва децентрализираните финанси, изкуствения интелект и метавселената. Този уникален проект ще покаже своето въздействие при следващия бичи ръст.

EarthMeta използва AI и блокчейн технология, което ѝ дава конкурентно предимство при преследването на децентрализираните финанси.

Render Token (RNDR)

Render (RNDR) показва стабилни пазарни настроения в условията на растеж, демонстрирайки постепенен възход. Въпреки колебанията на цените в близкото минало, графиката показва, че цената вероятно ще се повиши.

Въз основа на анализа на техническите и фундаменталните показатели на Render Token, той може да бъде интересен за дългосрочни позиции за инвеститори с диверсифициран инвестиционен портфейл. Като се има предвид, че това е токен, изграден на Етериум, той може да спечели от очаквания ръст в приемането на платформата Етериум.

Инвестирайте в RCO Finance за огромни печалби

Инвестирайте в RCO Finance (RCOF), за да се възползвате от иновативна възможност за значителни печалби. С над 27 милиона токена, продадени в текущата ѝ предварителна продажба на цена от само $0.01275, RCOF предлага несравними предимства.

Насладете се на директни инвестиции в реални активи, пазарни прогнози, управлявани от изкуствен интелект, и децентрализирана търговия с деривати и ETF-и без изисквания за преминаване през KYC. Възползвайте се от до 50Х ливъридж, автоматизирани MM и висока доходност чрез стейкване на RCOF.

Токеномиката е проектирана така, че да предотвратява волатилността, включително изгаряне на непродадени токени и блокиране на токените, предназначени за екипа от разработчици за три години.

С потенциални печалби до 3,000% при листване на цена от $0.4 – $0.6, RCOF е на път да революционизира инвестирането с подход, ориентиран към общността, и надеждна AI технология, като гарантира безпроблемно преживяване за всички инвеститори.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.