НАЧАЛО Прессъобщения

Рали на крипто биковете: Cardano (ADA), Ethereum (ETH) и Tradecurve Markets (TCRV) доминират на графиките, но ще продължат ли?

октомври 16, 2023 13:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рали на крипто биковете: Cardano (ADA), Ethereum (ETH) и Tradecurve Markets (TCRV) доминират на графиките, но ще продължат ли?

В момента крипто пазарът преживява бичи рали, като Cardano (ADA), Ethereum (ETH) и Tradecurve Markets (TCRV) заемат водещи позиции.

Тъй като хората се ориентират в постоянно променящия се пейзаж на дигиталните активи, трима видни играчи създават вълнение: Cardano (ADA), Ethereum (ETH) и Tradecurve Markets (TCRV).

В тази статия ще проучим дали тези доминиращи сили в света на криптовалутите могат да поддържат инерцията си.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Обобщение

  • Увеличават се ангажиментите (commits) на Cardano в GitHub
  • Прогноза за цената на Ethereum
  • Прогнозата за Tradecurve Markets е да се покачи 100 пъти след стартирането си

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Cardano (ADA): Силно представяне

Cardano (ADA) демонстрира забележителни бичи признаци, затвърждавайки позицията си на водещ претендент в крипто пространството. Констатациите на компанията за блокчейн анализи Santiment разкриват, че Cardano се е изкачила на върха по активност на разработката сред проектите за криптовалути.

През септември Cardano събра впечатляващите 611.47 значими ангажимента в GitHub, изпреварвайки всички останали блокчейн инициативи. Този скок в активността по разработката подчертава ангажимента на екипа на Cardano да подобрява и разширява своята екосистема, предизвиквайки оптимизъм сред инвеститорите и търговците.

С тази положителна инерция експертите са уверени в потенциала на Cardano. Те прогнозират цена на Cardano от $0.37 до декември 2023 г., което я прави криптовалута, която трябва да се наблюдава през следващата година.

>>Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Ethereum (ETH): Ново предложение на Бутерин

Ethereum (ETH) очертава положителна картина за бъдещето си, тъй като неговият основател, Виталик Бутерин, представи иновативно предложение за усъвършенстване на механизма за стейкинг на платформата. За да поясним, предложението на Бутерин предлага двустепенна система за стейкинг, в която централна роля играят операторите на възли на Ethereum и делегатите.

Този модел включва корекции на горната граница на баланса на валидаторите на Ethereum и въвеждане на праг на баланса, за да се категоризират валидаторите в тези нива. Тези подобрения са готови да повишат цялостната ефективност и децентрализация на мрежата на Ethereum.

Пазарните анализатори прогнозират, че стойността на Ethereum ще се повиши, тъй като тя мрежата не спира да се актуализира. Те определиха ценови диапазон на Ethereum в рамките на четвъртото тримесечие на 2023 г. между $2,048.41 и $2,335.71.

Tradecurve Markets (TCRV): Промяната в играта при онлайн търговията

Tradecurve Markets (TCRV) има за цел да наруши света на онлайн търговията със своя иновативен подход. Потребителите могат да очакват бързо изпълнение на поръчките, голяма ликвидност и поверителност. Това ще реши всички проблеми, които от години засягат пазара на онлайн търговия.

Докато повечето борси са специализирани в един клас активи, Tradecurve Markets предлага цялостно търговско преживяване. Потребителите ще могат да търгуват с всички деривати от една сметка. Тази уникална функция опростява процеса на търговия и дава възможност на търговците да диверсифицират портфейлите си без усилие.

Не само това, неприкосновеността на личния живот е основна грижа за мнозина. Ето защо Tradecurve Markets ще предприеме смели стъпки, за да гарантира пълната неприкосновеност на личния живот на потребителите. Платформата ще премахне KYC проверките при регистрация, като ще позволи на потребителите да откриват сметка само с помощта на имейл. Това повишено ниво на поверителност укрепва доверието на потребителите и предлага по-сигурна и дискретна среда за търговия.

На цена от само $0.03 TCRV в момента е в шестия етап на предварителната си продажба, като досега са събрани впечатляващите $6.8 милиона. Връзките на TCRV с валутния пазар (на стойност $753.2 милиарда според IMARC Impactful Insights) я отличават.

Експертите очакват подем, като прогнозите са за потенциален 100х скок в стойността след стартирането ѝ и последващото листване на първокласни централизирани борси CEX.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):

Уебсайт: https://tradecurvemarkets.com/
Предварителна продажба: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.