НАЧАЛО Прессъобщения

Рали на Ethereum, KangaMoon и Chainlink; анализатори прогнозират бичи тенденции за Solana и BNB

26.05.2024 10:19 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Рали на Ethereum, KangaMoon и Chainlink; анализатори прогнозират бичи тенденции за Solana и BNB

Докато Ethereum и Chainlink бележат значително увеличение на цените си, KangaMoon, който е нов играч на пазара на меме монети, също се присъединява към лигата.

След като се повиши с 400% по време на текущата си предварителна продажба, анализаторите предвиждат по-нататъшна експлозия в цената на KANG през следващите месеци, като същевременно предвиждат бичи тенденции за Solana и Binance Coin, които се подготвят за рали. Нека разберем повече.

KangaMoon е една от най-добрите меме монети, които можете да купите

На фона на сегашната мания на пазара на меме монетите, KangaMoon (KANG) получи повишено обществено признание в резултат на успеха на предварителната си продажба. Освен това в момента KANG има над 32,000 регистрирани потребители и почти е достигнал $7 милиона набрани средства. Докато KangaMoon е част от процъфтяващия пазар на монети от типа „ Play-to-Earn“ (P2E), който се очаква да достигне $8.856 милиона до 2028 г,


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Екипът създава (P2E) игра, в която играчите могат да повишават нивото на героите си и да купуват предмети с KANG. Тази разработка ще бъде от полза за KANG, който ще се възползва повече от 99% от другите меме монети, задвижвани от хайпа.

По време на бонусния етап на предварителната продажба всеки KANG в момента се оценява на $0.025, което е с 400% повече от първоначалната му цена от $0.005. Въпреки това, ако KANG бъде листната на първокласна централизирана борса като BitMart, който обяви предстоящото IPO на токена, разработчиците на проекта смятат, че има шанс да видим 100Х увеличение.

Интересно е, че CoinMarketCap и CoinGecko вече са регистрирали KANG. Ентусиастите на криптовалутата са развълнувани от KANG заради очакваното бързо увеличение, което го прави една от най-интересните меме монети за наблюдение в момента.

Цената на Ethereum се повишава на фона на проблемите с ETF

Още преди самото решение за евентуалното одобрение цената на Ethereum се повиши с над 20% в рамките на последните 7 дни, а пазарната капитализация на монетата се повиши съвсем малко с 0.25%. Макар че от SEC одобриха 8 заявления за ETH борсово търгуван фонд, търговията с тях все още не може да бъда започата до официалното одобрение на всички нужни документи. Именно заради това цената на криптовалутата все още се държи в рамките на същия ценови диапазон от преди новините.

Банковата институция JPMorgan очаква, че търговията с новоодобрените спот Етериум ETF ще започне значително по-рано от ноември.

Компанията счита, че одобрението на тези ETF-и и по-широкият пазар на криптовалути са все по-политически въпроси, особено в светлината на предстоящите през 2024 г. президентски избори в САЩ.

Цената на Chainlink се движи стабилно нагоре през последните седем

дни, като се повиши от изумителните $13.6 до $17.6, отбелязвайки приблизително 7.5% ръст. Освен това пазарната капитализация на Chainlink в момента възлиза на $10.3 милиарда, което прави монетата шестнадесетата по големина криптовалута. Междувременно важен е и неотдавнашният пробив на цената на Chainlink над нивото на съпротива от $16, който сложи край на двумесечната тенденция на спад.

Динамиката на пазара се промени значително поради този пробив, а за да се овладее рязкото увеличение, графиката на цената на Chainlink разкрива възможна консолидация над нивото на подкрепа от $16. Ако тенденцията на нарастване продължи, инвеститорите биха могли да обърнат голямо внимание на критичните нива на съпротива от $18.6, $20.7 и $22.8.

Прогноза за цената на Solana

Сред най-големите криптовалути е Solana, която е водеща в блокчейн технологията благодарение на бързото време за транзакции и евтините си разходи.

Междувременно известният търговец на криптовалути CryptoJack публикува интересна прогноза за цената на Solana, като заяви, че пробивът може да бъде показан от определени бичи модели, които започват да се появяват в графиките. Според анализатори като Altcoin Sherpa, нов исторически връх за Solana може да бъде поставен тази година на цена от над $500, което би било с почти 200% повече от цената на Solana в момента.

Анализ на графиката на цената на монетата на Binance

Забележителна промяна в поведението на цената на Binance Coin показва неотдавнашният анализ на Captain Faibik. Той сподели, че на дневната графика на цената на Binance Coin се е появила бича формация на петолъчка, според неговата публикация, което предполага, че възходящата тенденция за Binance Coin може да продължи.

На този етап цената на Binance Coin създава по-високи дъна и по-ниски върхове, което означава кратко затишие във възходящия тренд. Междувременно пробивът над горната тренд линия на петолъчката, който Captain Faibik потвърди, е най-важният компонент на този анализ.

Ще продължи ли ралито на KangaMoon?

Макар че цената на KangaMoon продължи да се покачва по време на текущата предварителна продажба, някои ентусиасти се питат дали ралито ще продължи и след дебюта на токена. При сегашното състояние на пазарната капитализация на KangaMoon, качването на цената според мнозина ще бъде лесном тъй като тя е по-малка в сравненеи с други проекти, и и трябват по-малко средства за да повиши цената си двойно.. В резултат на това KANG има потенциал да поддържа ралито си.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.