НАЧАЛО Други

Rakuten отваря регистрация за крипто обмена си

АПР. 18, 2019 21:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Rakuten отваря регистрация за крипто обмена си

Rakuten започна да дава възможност на потенциалните потребители на Rakuten Wallet да отворят сметки.


Rakutentron g>, която планира да стартира борсата през юни, сега предлага онлайн регистрация за търговци, всеки от които се нуждае от Rakuten потребителско име и свързана банкова сметка, за да завърши процеса.

Компанията превзе платформата “Everybody’s Bitcoin” през 2018 г., въвеждайки промени, които й позволиха да получи лиценз за опериране на обмен от японските регулатори през декември.

Rakuten се присъединява към редица големи играчи, които се подготвят да влезнат в крипто, сред които са Yahoo! Japan, която притежава 40% от TaoTao, ще бъде пусната през май.

Други са добавили към съществуващите си функции, за да отговорят на потребителското търсене. Тази седмица, Coincheck добави алткойни към неговата извънборсова търговска платформа (OTC), като стартира с BTC в началото на април.

OTC бюрата предлагат специализирани услуги за големи търговци, което им позволява да спестят такси и заобиколят пречки, които иначе биха били сериозно препятствие за закупуване или продажба на големи крипто инвестиции чрез стандартни методи.

Компанията майка на южнокорейската борса Bithumb е получила 200 млн. долара от японския фонд ST Blockchain, според прессъобщение направено пред Cointelegraph.

Паричните средства, които са част от кръг от финансиране от серия А, ще позволят на Blockchain Exchange Alliance (BXA) да разшири международната страна на Bithumb, която вече е една от най-големите борси в Южна Корея. Ще се появят и нови търговски двойки, се твърди в прессъобщението.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света