НАЧАЛО Прессъобщения

Raffle Coin (RAFF) преживява бърз растеж на фона на очакванията за халвинга на Bitcoin (BTC): Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) и USD Coin (USDC) се включват в битката

14.03.2024 20:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Raffle Coin (RAFF) преживява бърз растеж на фона на очакванията за халвинга на Bitcoin (BTC): Ентусиастите на Shiba Inu (SHIB) и USD Coin (USDC) се включват в битката

Предстоящото халвинг събитие на Bitcoin (BTC), насрочено за април 2024 г., привлече значително внимание в криптовалутната общност.

Анализаторите се надпреварват да прогнозират значителен пазарен скок след събитието. Тъй като инвеститорите се подготвят за този ключов момент, щателното проучване на крипто пазара става наложително, за да се открият обещаващи предприятия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Сред множеството се откроява Raffle Coin (RAFF), която стана свидетел на забележителна експанзия и е готова за по-нататъшно развитие през тази година. Тази процъфтяваща монета привлече интереса на инвеститори от общностите на Shiba Inu (SHIB) и USD Coin (USDC). Ето защо.

Динамика на халвинга на Bitcoin (BTC) и последици за пазара

На всеки четири години, при добавянето на 210,000 нови блока към блокчейна на Bitcoin (BTC), се случва халвинг събитие, което ограничава притока на нови Bitcoin (BTC) в мрежата. Последното такова събитие се състоя на 12 май 2020 г., а предстоящото е планирано за април 2024 г., което съвпада с 840,000-ия добит блок на Bitcoin (BTC).

В исторически план предшестващите предишните халвинг събития бяха последвани от скокове в цените на Bitcoin (BTC), които впоследствие оказват влияние върху алткойните. Очакванията за тазгодишното такова събитие са големи, но нестабилният характер на крипто пазара прави резултатите несигурни.

Shiba Inu (SHIB) поскъпва, докато притежателите на USD Coin (USDC) избират диверсификация

Shiba Inu (SHIB), известна като една от основните меме монети след Dogecoin (DOGE), понастоящем се търгува на цена около $0.00003141, отбелязвайки спад от 2.83% за последните 7 дни. Със 7-дневен търговски обем от $8.39 милиарда и пазарна капитализация от $18.5 милиарда, Shiba Inu (SHIB) запазва значително пазарно присъствие.

USD Coin (USDC), класирана на седмо място по големина според CoinMarketCap, може да се похвали с пазарна капитализация от $30.8 милиарда. Функционирайки като стабилна монета, USD Coin (USDC) предлага хеджиране срещу пазарната волатилност. Въпреки това, на фона на разрастващите се пазарни условия, притежателите проучват стратегии за диверсификация, за да се възползват от продължаващия бичи поход.

Raffle Coin (RAFF): възнаграждаване на ангажираността в целия свят

Raffle Coin (RAFF) привлича все по-голямо внимание благодарение на иновативните си характеристики. Използвайки блокчейн технологията, Raffle Coin (RAFF) е пионер в напълно децентрализирана лотарийна платформа, която улеснява участието на потребителите в томболи.

Платформата въвежда разнообразни комунални услуги за потребителите, включително услуга за суап, позволяваща незабавен обмен без комисиона на различни криптоактиви. Освен това Raffle Coin (RAFF) стимулира активното участие чрез бонуси за лоялност, осигурявайки повишени приходи за сътрудниците на платформата.

Възприемайки многостепенна система, Raffle Coin (RAFF) запазва ексклузивни предимства за VIP членовете, обещавайки ескалираща възвръщаемост с увеличаване на инвестициите. По-специално, по време на фазата на предварителна продажба токените Raffle Coin (RAFF) се предлагат на атрактивна цена от $0.016.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.