НАЧАЛО Прессъобщения

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

24.04.2024 11:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

Но когато става въпрос за активни печалби, актуални проекти като Raffle Coin събират доста внимание. От най-ранния първи етап на предварителна продажба Raffle Coin обещава потенциални печалби до 25Х.

Stellar има за цел да популяризира отворените финанси

Stellar е един от блокчейн процесорите, които активно протягат ръка към финансовите компании. Нейната бърза и надеждна мрежа има за цел да донесе безпроблемно преживяване. Stellar вече предлага инструменти за токенизация със скорост от бизнес клас.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Що се отнася до ценовото действие, Stellar е близо до най-ниската си стойност от $0.11. Но Stellar Fund все още е уверен, че може да достигне до бизнес клиенти. Stellar има опит от повече от пет години в опитите си да привлече финансови организации в крипто пространството, чрез своята версия на разпределена счетоводна книга.

Проектът не е избиран често от по-изявените Web3 разработчици и изостава от по-активните отворени финансови хъбове.

Chainlink се подготвя за срещи на общността в цял свят

Chainlink е незаменима за потребителите на блокчейн технологията, тъй като предоставя едни от най-навременните и надеждни данни за смарт договори. Освен това Chainlink е активна в кръга от събития. През следващата седмица проектът ще увеличи своята видимост с нови срещи на общността.

Общността на Chainlink ще се срещне в Лисабон, Сеул, Дубай и Ванкувър, за да обсъди потенциала на блокчейн. Chainlink също така добави функции и Web3 инструменти, продължавайки активно да се свързва с общността на разработчиците.

Освен това Chainlink се фокусира и върху токенизацията на активи, като цели да внесе реална стойност в дигиталните мрежи. Chainlink също така е привърженик на бъдещето на мулти-веригите, където нейната технология може да бъде съвместима с множество мрежи. В момента Chainlink има за цел да предостави достатъчно данни, така че различните части на DeFi икономиката да могат да работят с най-добрите пазарни данни за своите автоматизирани смарт договори.

Raffle Coin носи най-голямата отстъпка при предварителната продажба на токени

Raffle Coin също има за цел да изгради платформа с неоспорима функционалнсот. Проектът ще позволи на всеки да създава отворени игри в стил томбола, в които участниците се нуждаят само от Web3 портфейл. Raffle Coin ще бъде домакин на игри за печелене на крипто джакпоти, но също така и на физически предмети. Продължителността на томболите ще бъде различна – от часове до по-големи седмични игри с по-голям награден фонд.

Присъединяването към екосистемата на Raffle Coin вече е възможно с доста голяма отстъпка. По време на етап 1 на своята предпродажба Raffle Coin се продава на цена от $0.0. Цялото предлагане на Raffle Coin е ограничено до 777,777,777, а купувачите на предварителната продажба ще имат достъп до 60% от тези токени.

Купувачите на Raffle Coin ще могат да станат аквитни потребители, с достъп до VIP услуги, като например мениджъри на лични сметки. Raffle Coin ще има пет нива на VIP потребители в зависимост от първоначалната им инвестиция в проекта.

Открийте повече информация за предварителната продажба на Raffle Coin, като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.