НАЧАЛО Прессъобщения

Raboo (RABT) набира популярност, изпреварвайки BOOK OF MEME (BOME) и Pepe (PEPE)

29.03.2024 8:59 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Raboo (RABT) набира популярност, изпреварвайки BOOK OF MEME (BOME) и Pepe (PEPE)

Крипто пазарът винаги е бил място, където се наблюдава волатилност. Макар Dogecoin да остава негов безспорен крал, нови меме монети вече се борят за светлината на прожекторите.

Междувременно Raboo напоследък поражда вълнение със своята предефинирана меме култура и стремително нарастващо търсене.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Този скок не само засенчва представянето на известните токени BOOK OF MEME (BOME) и Pepe (PEPE), но също така повдига дразнещ въпрос: Свидетели ли сме на смяна на караула в сферата на меме монетите? Нека разберем.

Raboo (RABT): Нова меме монета поставя иновативен стандарт

Raboo е една от няколкото новаторски нови меме монети, които поставят вълнуващ нов стандарт за класа монети. Токенът стои в челните редици на меме културата с авангардната си AI технология и динамичната екосистема, фокусирана върху общността. Нейната уникална комбинация от Social-Fi елементи и умение за лов на мемета предлага на инвеститорите несравнима възможност да станат част от революционно движение.

Продължаващата предварителна продажба на Raboo е още една причина за рязкото нарастване на популярността на сензацията. Предварителната продажба, която е в първия етап, предлага токени на цена от само $0.003, представлява неустоимо инвестиционно предложение. Добрата новина – за предварителна продажба са разпределени 63% от общото предлагане. Това говори за фокуса на проекта върху неговата общност, като същевременно позволява на ранните потребители да влязат в началния етап. Освен това добре обмислената пътна карта на дейностите обещава първи по рода си разработки, които несъмнено ще катапултират стойността му.

BOOK OF MEME (BOME) привлича вниманието на Binance, спада с 50% от ATH

Новостартиралият базиран на Solana токен BOOK OF MEME (BOME) също получи своя дял от меме лудостта на Solana по-рано тази седмица. Огромното внимание, последвало скока на цената му, оказа масивно влияние върху отворения му интерес. Въпреки това неотдавнашният скок на активността се дължи на всеобхватната меме мания на Solana.

По същество, BOOK OF MEME няма никаква съществена функционалност. Тя просто процъфтява благодарение на спекулативната търговия и тенденциите в интернет културата – динамика, която предстоящият меме токен на Raboo, подкрепен от технологията на изкуствения интелект, се стреми да революционизира. Неотдавна токена привлече вниманието на Binance, най-голямата централизирана борса в света. Вниманието, подхранвано от опасения за търговия с вътрешна информация, засенчи растежа на BOOK OF MEME (BOME). Вследствие на това монетата загуби над 50 % от стойността и пазарната си капитализация.

Прогноза за цената на Pepe: PEPE се възстановява на фона на спада на крипто пазара

Pepe стана свидетел на това, което изглежда като небивал интерес на Raboo, след като преди дни закова най-високата си цена от $0.00001. Подобно на други меме монети, Pepe бързо изгуби печалбите си заради инвеститорите, които прибираха печалбите, и разпродажбите. Поради това прогнозата за цената на Pepe не изглежда добра.

Всъщност токенът затвори само с две зелени свещи от последния седемдневен период на търговия. По-лошото е, че цената му се потопи с 31%, което е едно от най-слабите представяния през тази седмица. Въпреки това, за разлика от липсата на функционалност на Pepe, Raboo (RABT) остава играч, който иска да постави началото на нова ера на иновативни, движещи се, изпълнени със забавление инвестиции в крипто активи.

Заключение

Очевидно е, че BOOK OF MEME и Pepe (PEPE) са загубили очарованието си. Докато прогнозата за цената на Pepe сочи към крах на стойността и обема, Raboo се издигна като една от няколкото вълнуващи нови меме монети, предлагащи едновременно AI, иновации и забавление. Скокът на популярността на RABT бележи значително развитие за меме монетите, което кара инвеститорите да се запитат дали не е в ход смяна на стражата.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.