НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Qtum среща Холивуд в първият филм пуснат на блокчейн

ЮЛИ. 9, 2018 10:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Qtum среща Холивуд в първият филм пуснат на блокчейн


На 10-ти юли "No Postage Necessary", инди филм за компютърен хакер, който се влюбва в скърбяща вдовица, ще бъде на разположение в Qtum блокчейна, което ще позволи на потребителите на Vevue да плащат в крипто за гледане на филма на настолни и мобилни устройства.

Романтичната комедия / драма, написана и режисирана от Джеръми Кълвър, е разказ за предателство, хакерство, липсващ Биткойн и изкупление.

Преди освобождаването на блокчейн, филмът се състоя на премиерата в Tampa Theatre в Тампа, Флорида, на 28-ми юни и ще има ограничена прожекция в Лаемле в Санта Моника, Калифорния, където дебютира в петък, 6-ти юли.

Сам, осъден компютърен хакер, е необвързан, наситен и блокиран от използването на интернет. След това един розов плик променя всичко. Написана от Джоузи, която скърби за нейния покоен съпруг, нежнoто послание събужда нещо в Сам.

Платформата Vevue показва способността и възможностите на Qtum за разнообразни случаи на употреба.


Qtum е децентрализирана платформа за интелигентни договори и протокол за трансфер на стойности, който позволява на разработчиците да изградят икономика на блокчейн. Интелигентните договори позволяват на анонимните страни да извършват транзакции без централизиран орган или компания.

"Когато продуцентите на съдържание правят нещата чрез Vevue, можем да премахнем посредника", каза Катрин Олсън, съосновател на Vevue, в интервю за Санта Моника Daily Press. "Няма такси, които да се плащат на никого като счетоводители или дистрибутор. Това е глобално и не се управлява от корпоративен монопол. Създателите получават властта да правят каквото искат и това е централна част от това, което правим."

Целта е да реорганизирате начина на публикуване, проследяване и обмен на видеоклипове, като позволявате на създателите на съдържание да съхраняват информация за авторските права в Qtum блокчейна и да запазват или прехвърлят авторските си права чрез Wallet Copyright Wallet.

Вдъхновени от прекъсването и децентрализацията на цифровите технологии, екипът на Vevue има за цел да повиши ефективността, като създаде мрежа за партньорски връзки, която дава възможност на хората, а не на корпорациите.


Настоящият холивудски модел за създаване на филми се ръководи от собствеността върху авторски права и лицензирането с верига посредници, от мениджъри на студия, през агенти за продажби и дистрибутори до счетоводители, които събират плащания от името на режисьорите и след това разсейват печалбите на базата на продължителни и често сложни договори които могат да оставят режисьорите без лъвския дял от приходите или някакви печалби изобщо.

Разработчиците на Qtum заявяват, че работят върху решения, които ще му позволят да мащабира до 20 000 транзакции в секунда. За да се изгради здрава екосистема, Qtum създава решения, които правят програмния език Solidity един от многото, разширявайки броя на езиците, които разработчиците могат да използват, за да програмира, поддържа C, C ++, Rust и Python.

Qtum X е специално предназначен за корпоративни решения и за разработчиците да създават търговски приложения.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света