НАЧАЛО Други

Qiwi разкрива крипто инвестиционна банка

ЮНИ. 30, 2018 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Qiwi разкрива крипто инвестиционна банка

Qiwi, един от най-големите доставчици на електронни разплащания в Русия, открива крипто инвестиционна банка, наречена HASH.


Идеята е да съветва инвеститорите и да помага на руските компании да токенизират своите активи, след като съществуват съответните регулации в Русия.

Компанията обяви, че стартира ново предприятие, базирано на финтех филиала Qiwi Blockchain Technology, създаден през март тази година. HASH, наречен "първата криптоинвестиционна банка в Русия", ще управлява клиентските ICOта, ще им помогне да изградят блокчейн мрежите си и да наберат средства. Компанията вече има партньорство с редица финтех компании от цял ​​свят, включително Bitfury Capital, Itech, InVenture, Target Global, Hosho, Wings и RootStock, каза Константин Колцов, партньор в Qiwi Blockchain Technology.

Той добави:
Ще създадем международна крипто банка, която ще предлага търговски услуги, научни изследвания и ICO консултанти ... Когато се създаде подходяща регулация, ние ще помогнем на компаниите от традиционните сектори на икономиката, като природните ресурси и тежката индустрия, да съберат пари чрез ICO.

HASH също така ще съветва финансовите институции за качеството на крипто активите, които ще купуват. Сега много от тях имат сериозно притеснение за ICOтата, каза Колцов, тъй като на пазара има много измами.

Колцов твърди, че HASH вече работи с голяма частна компания за нефт и газ, като стартира ICO, събрало 20 милиона долара, въпреки че той отказва да назове фирмата.

ICOтата могат да бъдат полезни в момент, когато големи руски банки са подложени на санкции и могат да имат затруднения да заемат пари от организации на Запад, каза той.

Тъй като Русия все още не е приела правилата за блокчейн и криптовалутите, HASH първоначално ще работи с проекти, регистрирани в други юрисдикции, но руските инвеститори са свободни да участват в различни ICOта с помощта на компанията, каза Колцов.

Qiwi очаква руският парламент да гласува закони за крипто през есента. В противен случай компанията ще продължи да се фокусира върху проекти в други държави, добави той.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Повечето крипто борси са уязвими по дизайн, според директора на ByBit

Но това не би трябвало да е изненада за хората, тъй като борсите са уязвими по дизайн, според изпълнителния директор на Bybit, Бен Джоу.Джоу каза, че борсите действат като единична точка на провал. Ка...
СЕП. 29, 2020 13:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Манията покрай DeFi тепърва започва, според основателя на NEO

Да каза, че DeFi създаде процес само за няколко години, докато на традиционните финанси им отне стотици години, за да се усъвършенстват. Проектите на DeFi вече експериментират с всякакви финансови про...
СЕП. 28, 2020 12:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Икономистът Нуриел Рубини насочи критиките си към DeFi

Професор Рубини преподава в бизнес училището на Стърн в Нюйоркския университет и е председател на Roubini Macro Associates LLC, фирма за икономически консултации.През 2018 г. Рубини нарече блокчейн "п...
СЕП. 28, 2020 15:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мениджър на фондове търси $50 милиона във финансиране чрез продажба на токени

Той ще бъде отворен както за търговци на дребно, така и за институционални участници.Фирмата ще си партнира с доставчикът на технологии и мениджър на фондове Realio за стартирането на Valentus Digital...
СЕП. 27, 2020 20:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света