НАЧАЛО Други

Qiwi разкрива крипто инвестиционна банка

ЮНИ. 30, 2018 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Qiwi разкрива крипто инвестиционна банка

Qiwi, един от най-големите доставчици на електронни разплащания в Русия, открива крипто инвестиционна банка, наречена HASH.


Идеята е да съветва инвеститорите и да помага на руските компании да токенизират своите активи, след като съществуват съответните регулации в Русия.

Компанията обяви, че стартира ново предприятие, базирано на финтех филиала Qiwi Blockchain Technology, създаден през март тази година. HASH, наречен "първата криптоинвестиционна банка в Русия", ще управлява клиентските ICOта, ще им помогне да изградят блокчейн мрежите си и да наберат средства. Компанията вече има партньорство с редица финтех компании от цял ​​свят, включително Bitfury Capital, Itech, InVenture, Target Global, Hosho, Wings и RootStock, каза Константин Колцов, партньор в Qiwi Blockchain Technology.

Той добави:
Ще създадем международна крипто банка, която ще предлага търговски услуги, научни изследвания и ICO консултанти ... Когато се създаде подходяща регулация, ние ще помогнем на компаниите от традиционните сектори на икономиката, като природните ресурси и тежката индустрия, да съберат пари чрез ICO.

HASH също така ще съветва финансовите институции за качеството на крипто активите, които ще купуват. Сега много от тях имат сериозно притеснение за ICOтата, каза Колцов, тъй като на пазара има много измами.

Колцов твърди, че HASH вече работи с голяма частна компания за нефт и газ, като стартира ICO, събрало 20 милиона долара, въпреки че той отказва да назове фирмата.

ICOтата могат да бъдат полезни в момент, когато големи руски банки са подложени на санкции и могат да имат затруднения да заемат пари от организации на Запад, каза той.

Тъй като Русия все още не е приела правилата за блокчейн и криптовалутите, HASH първоначално ще работи с проекти, регистрирани в други юрисдикции, но руските инвеститори са свободни да участват в различни ICOта с помощта на компанията, каза Колцов.

Qiwi очаква руският парламент да гласува закони за крипто през есента. В противен случай компанията ще продължи да се фокусира върху проекти в други държави, добави той.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

CFTC разследва Binance за пазарни манипулации

U.S. authorities are examining possible insider trading and market manipulation at cryptocurrency exchange Binance https://t.co/qFg9aA5kzG— Bloomberg Crypto (@crypto) September 17, 2021Най-голямата кр...
СЕП. 18, 2021 17:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

CEO-то на Coinbase сподели гръмка прогноза за криптовалутите

Армстронг казва, че вярва, че предстоят значителни промени, които ще засилят науката, технологиите и благотворителните каузи през следващите години.В блог публикация на Coinbase, Армстронг казва:Олаф ...
СЕП. 18, 2021 13:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света