НАЧАЛО Прессъобщения

Пътят на Solana (SOL) към $200, критичните нива на Bitcoin (BTC) и успехът на Furrever Token, набирайки $1,230,000 в предпродажбата28.05.2024 11:43 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пътят на Solana (SOL) към $200, критичните нива на Bitcoin (BTC) и успехът на Furrever Token, набирайки $1,230,000 в предпродажбатаSolana (SOL) се движи в критичен момент, като цената ѝ се колебае около $167. Целта на биковете е да тласнат двойката SOL/USDT към $189 и $205, докато спад под $162 може да доведе до $140 и $126.

Биткойн (BTC) се бори да се върне към своя исторически връх от $73,777, като потенциалните цели вече са $80,000-$84,000, в зависимост от предстоящите икономически данни и развитието на ETF.

Междувременно Furrever Token (FURR)надхвърли $1,230,000 в предварителната си продажба, предлагайки до 15Х възвръщаемост и привличайки силна подкрепа от общността. В тази статия са разгледани последните пазарни тенденции и прогнози за тези известни криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Пътят на Solana към $200

Solana проби до нивото при $162 и показа, че няма допълнително търсене при по-високи цени. Средната 20-дневна EMA се изравнява, докато RSI е малко над средната точка, което дава леко положителни перспективи за купувачите. Ако тенденцията се осъществи, биковете ще се стремят да тласнат двойката SOL/USDT към $189 и основната граница на съпротива $205.

От друга страна, ако цената се понижи и слезе под $162, можем да говорим за обръщане на биковете към мечи настроения. Тази ситуация може да доведе до понижение на цените до 140 щатски долара и след това до 126 щатски долара. Смята се, че биковете ще се вкопчат в това ниво с нетърпение до степен да създадат непоклатима подкрепа за следващото по-високо ниво.

Критични нива за Bitcoin

В резултат на положителните движения при Bitcoin и Ethereum през тази седмица можем да наблюдаваме значителни повишения при алткойните. Фактът, че датата на стартиране на ETH в частност не е определена, създаде празнина от няколко седмици, в които инвеститорите могат да купуват новините, докато пристигнат одобренията на S-1 формуляра. През този период са възможни внезапни увеличения на криптовалутите, свързани с ETH.

От друга страна, данните за БВП тази седмица и за потреблението в петък могат да създадат изненадващи движения при криптовалутите на фронта в САЩ. Последните данни за икономическия растеж бяха разочароващи, докато инфлацията остана устойчива.

Флагманската криптовалута отскочи от $66,814 преди три дни, а 20-дневната ЕМА остава силна. Въпреки че възстановяването оттук предизвика покачване до над $70,000, то не можа да се задържи на по-високите нива и спадна обратно към $67,000.

Събитието, което наричаме голям пробив, вероятно ще започне със затваряне над това ниво. След рекорда през първото тримесечие BTC ще продължи да цели по-високи нива до началото на второто тримесечие на 2025 г. Историческите данни показват, че това е правдоподобният сценарий.

Ако съпротивата, която представлява нивото ATH, бъде преодоляна, първата цел ще бъде диапазонът от $80,000 и $84,000. Продавачите обаче няма да спрат да търсят затваряне под 20-дневната ЕМА. Ако те успеят, вероятно е да се стигне до спад до $64,600. Биковете не бива да закъсняват за нови опити над $70,000, като използват настоящото предимство. Състезанието между GBTC и IBIT ще бъде основно събитие през тази седмица. IBIT най-накрая настигна GBTC по размер на активите и ако реализира още няколко нетни притока, двата ETF-а ще имат общ размер от над $20 милиарда.

Furrever Token (FURR) привлича интереса на инвеститорите, като предварителната продажба надхвърля $1,230,000 набрани средства

Furrever Token (FURR) бързо се утвърждава като сериозен претендент в света на криптовалутите, привличайки разнообразна инвеститорска база с впечатляващите си перспективи за растеж и атрактивни инвестиционни възможности. В седмата си фаза на предварителна продажба FURR е събрал над $1,230,000, което отразява нарастващата му привлекателност и силната подкрепа на общността.

С текущата си цена от $0,000648 FURR предлага на инвеститорите възможност да постигнат потенциална възвръщаемост до 15Х от всяка фаза на предварителна продажба, осигурявайки достъпна входна точка за тези, които искат да се възползват от прогнозирания му растеж. Това стратегическо ценообразуване повишава привлекателността на FURR като жизнеспособна инвестиция.

Популярността на токена се подкрепя и от солидна общност от над 4,000 активни членове в официалния му канал в Telegram. Тази платформа служи като център за оживени дискусии, съвместни усилия и непрекъснати актуализации, обогатявайки цялостното инвестиционно преживяване.

В перспектива екипът на Furrever Token е фокусиран върху постигането на водеща позиция в сектора на меме монетите чрез въвеждане на нови функции, изграждане на стратегически партньорства и изпълнение на целенасочени маркетингови инициативи за насърчаване на по-широкото приемане и подобряване на пазарната му стойност.

По същество Furrever Token се отличава със силните си основи, активната подкрепа на общността и прогресивния план за растеж. Тъй като продължава да напредва стратегически, Furrever Token може да е готов да осигури значителна възвръщаемост на ранните инвеститори, позиционирайки се като влиятелна сила на развиващия се пазар на криптовалути.

За допълнителна информация или каквото и да е съдействие във връзка с Furrever Token се обръщайте само чрез официалния канал на [email protected], за да избегнете потенциални измами.

Присъединете се към предварителната продажба на Furrever Token сега Присъединете се към официалния уебсайт на Furrever Token
Присъединете се към предпродажбата на Furrever Token
Присъединете се към официалната група в Telegram
Следвайте официалния акаунт в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.