НАЧАЛО Прессъобщения

Пътят към крипто милионите: Най-добрите криптовалути под $2, които да следите сега

31.05.2024 10:40 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пътят към крипто милионите: Най-добрите криптовалути под $2, които да следите сега

Научете докъде могат да се покачат Ondo, Pepe и KangaMoon и вижте коя криптовалута може да скочи най-много през 2024 г. и след това.

Pepe (PEPE) достигна важен етап, когато за кратко надмина Polygon по пазарна капитализация. Освен това Ondo (ONDO) набра популярност, тъй като наскоро обяви партньорство с MSafe, което може да изстреля стойността ѝ до нови висоти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Друга криптовалута под $2, която трейдърите разглеждат, е KangaMoon (KANG), и макар че първите инвеститори вече постигнаха 400% възвръщаемост на инвестициите, криптовалутата е готова да скочи 100Х при стартирането си, предоставяйки допълнителна възможност за тези, които целят да скочат в нея сега по време на етапа на предварителна продажба на бонуси.

Пазарната капитализация на Pepe (PEPE) за кратко премина $7.1 милиарда – докъде може да стигне стойността ѝ?

Pepe (PEPE) за кратко надмина Polygon по пазарна капитализация, където достигна $7.11 милиарда, надминавайки $7.09 милиарда на Polygon преди отново да се върне към малко над $6 милиарда. В резултат на това нагласите за бъдещето на криптовалутата Pepe се промениха, особено след неотдавнашния ѝ бичи импулс.

Според графиката на цената на Pepe криптовалутата нарасна с 27% за една седмица и надхвърли основна ценова бариера. Според прогнозата за цената на Pepe тя може да приключи четвъртото тримесечие на 2024 г. на ниво от $0.0025, което позиционира Pepe като най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

Ondo (ONDO) установява стратегическо партньорство с MSafe – цената може да достигне $1.73

При Ondo (ONDO) се наблюдава сериозен бичи импулс на графиките и скоро може да претърпи още по-голям ръст на цената поради неотдавнашното партньорство. Екипът обяви партньорство с MSafe, която е институционална платформа за управление на активи с множество подписи (multi-sig), изградена върху Aptos и Sui. Това може да доведе до голямо търсене и използване на криптовалутата Ondo, което би могло да стимулира допълнително нейната стойност.

Партньорството ще позволи на мрежата да използва решението на MSafe за управление на multi-sig активи и по този начин може да улесни копаенето на USDY и други операции в Sui. Според графиката на цената на Ondo криптовалутата се е повишила с 10% за една седмица. Като се вземе предвид всичко това, според прогнозата за цената на Ondo тя може да приключи 2024 г. на ниво от $1.18, което позиционира Ondo като най-добрата криптовалута за покупка сега.

KangaMoon (KANG) ще се превърне в лидер в P2E със своята уникална интеграция на Social-Fi

KangaMoon (KANG) разтърсва алткойн сцената, като обединява иновативни елементи, включително Play-To-Earn (P2E), стратегическа интеграция на Social-Fi и фокус върху ангажираността на общността. Това ще ѝ позволи да надмине мимолетните съперници, ориентирани към хайпа, и вече доведе до 400% увеличение на цената и до общност от над 32,000 потребители.

Освен това проектът си е осигурил финансиране от над $7.3 милиона, а сега експертите от индустрията прогнозират, че до края на месеца тази цифра ще надхвърли $8 милиона, което потенциално ще тласне KANG към нов исторически връх (ATH) и ще затвърди позицията му на първокласна инвестиционна възможност.

Предварителната продажба на бонусния кръг предлага ограничен прозорец за придобиване на KANG на преференциална цена преди старта от $0.025, тъй като тя вече е регистрирана в CoinMarketCap и CoinGecko, а скоро ще бъде регистрирана и в BitMart, голяма централизирана борса (CEX). В резултат на това анализаторите прогнозират 100Х скок на цената на криптовалутата след официалното ѝ пускане и листване.

Защо тези криптовалути под $2 могат да направят трейдърите крипто милионери

Ясно е, че Pepe се издига нагоре дори срещу големи конкуренти с масивни екосистеми като Polygon, обаче Ondo е установил стратегически партньорства и може да преодолее големи ценови бариери.

Междувременно KangaMoon постоянно поскъпва и може да осигури огромна възвръщаемост на инвестициите за тези, които скочат в нея по време на предварителната продажба на бонусния кръг, което я прави най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.