НАЧАЛО Прессъобщения

Пътеводител за потенциални печалби по време на следващият пазарен скок през 2024 г., проверете тези пет топ монети

12.05.2024 9:16 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пътеводител за потенциални печалби по време на следващият пазарен скок през 2024 г., проверете тези пет топ монети

Internet Computer (ICP) достигна важен крайъгълен камък, тъй като от януари 2022 г. насам Network Nervous System (NNS) добави 60.5 милиона ICP токена.

Uniswap (UNI) обяви, че EIP-6963 е влязъл в действие в интерфейса, което улеснява превключването между различни портфейли. Aptos (APT) също сподели, че в мрежата са направени редица подобрения, в резултат на които латентността от край до край е под секунда.

Нещо повече, интересът на разработчиците към изграждането на мрежи от втори слой на Биткойн е изключително висок, а Stacks (STX) е в челните редици. Наред с всичко това KangaMoon (KANG) се очертава като основен играч със своите Play-to-Earn (P2E) елементи и Social-Fi функции, които доведоха до 400% покачване на цената.

Топ 5 алткойна, с които да се възползвате по време на следващия крипто бум през 2024 г.

За да видим коя криптовалута може да се покачи най-много между KangaMoon, Internet Computer, Uniswap, Aptos и Stacks, ще се потопим дълбоко във всички техни показатели за ефективност и последните им актуализации.

KangaMoon (KANG) ще доминира P2E пазара след покачване с 400%

Глобалният Play-to-Earn (P2E) пазар е готов за още по-значителен растеж, тъй като пейзажът му скоро може да бъде разтърсен с появата на KangaMoon (KANG), проект в предпродажбен етап, който е нараснал с 400% и е достигнал над $6.5 милиона набрани средства. Стойността му скочи от $0.005 на $0.025 от началото на предварителната продажба, което го превръща в един от най-интересните алткойни, в които да насочите вниманието си. Скоро може да събере над $7 милиона, тъй като над 20,000 потребители вече са се регистрирали за платформата ѝ още преди старта ѝ.

Ключовият катализатор за този растеж е нейното уникално предлагане, тъй като нейният токен KANG има огромна функционалност и силна основа, която е изградена върху ангажираността на общността. Докато други криптовалути в нейната област разчитат на мимолетни тенденции и хайп, KANG може да се похвали със стабилно ниво на използване и дава възможност на потребителите да участват активно в нейната екосистема.

Платформата безпроблемно съчетава P2E и Social-Fi елементи и създава завладяваща среда, която изобилства от награди и възможности.

Потребителите могат да подобряват героите си и да изпробват уменията си в битки или турнири, но също така да създават трайни връзки с други играчи. NFT в играта могат да се купуват, продават или разменят на специален пазар, което допълнително обогатява цялостното преживяване. Освен това KangaMoon предлага и допълнителни награди със седмични, месечни и тримесечни предизвикателства, което предоставя на потребителите разнообразни начини, чрез които могат да трупат KANG токени. Благодарение на това впечатляващо представяне, анализаторите в индустрията вече смело прогнозират потенциално 100Х увеличение до момента на стартиране на проекта.

NNS на Internet Computer (ICP) добави 60.5 милиона токена

Internet Computer (ICP) демонстрира стабилност на графиките и скоро може да преживее сериозен ценови възход, подхранван от неотдавнашния крайъгълен камък, постигнат от нейната мрежа. Компанията DFINITY, която стои зад криптовалутата Internet Computer, обяви, че от януари 2022 г. насам Network Nervous System (NNS) е добавила 60.5 милиона ICP токена, което позиционира ICP като един от най-добрите алткойни, в които да насочите вниманието си.

Въпреки това при цената на Internet Computer се наблюдава значителен спад през последната седмица, отразявайки загуба от малко над 7%.

EIP-6963 на Uniswap (UNI) влезе в действие

Наскоро Uniswap (UNI) също отбеляза голямо подобрение, при което EIP-6963 влезе в действие. По-конкретно, то въвежда функции, които улесняват превключването между портфейлите. Освен това актуализацията въвежда канал за комуникация между портфейлите и приложенията, а това прави преживяването много по-предсказуемо.

Ясно е, че настроенията са бичи, тъй като това може да допринесе за по-нататъшната търговия с криптовалутата Uniswap и да я утвърди като един от най-добрите алткойни. След това допълнение цената на Uniswap може да отбележи значително увеличение и да привлече много повече търговци.

Aptos (APT) реализира голяма серия от подобрения и може да нарасне

Aptos (APT) през последния месец преживя серия от подобрения, които бяха направени в мрежата ѝ, и сега има латентност от край до край, под секунда. В резултат на това криптовалутата Aptos сега се отличава, тъй като нейната мрежа разполага с подсекундна латентност, за да се справи с големи натоварвания от проверяеми транзакции, и несравнима пропускателна способност. Цената на Aptos може да се възползва от тези подобрения и да се опита да достигне нови висоти, можейки да отбележи значително увеличение на цената по време на предстоящите сесии.

Stacks (STX) ще оглави революцията на решенията от втори слой на Биткойн

При Stacks (STX) също се наблюдават последователни актуализации и разработки, тъй като има повишен интерес на разработчиците към изграждането на решения от втори слой (L2) на Биткойн. В резултат на това Stacks обявиха платформата за обучение на разработчици LearnWeb3, където сега добавиха специалността за разработчици на L2 решения на Биткойн.

Поради това цената на Stacks скоро може да отбележи сериозен възходящ тренд, тъй като търсенето на криптовалутата Stacks се повишава с всеки следващ разработчик и решение, които влизат в екосистемата.

Резюме

Крипто пазарът е в подем, а Internet Computer, Uniswap, Aptos и Stacks имат значителен потенциал за растеж. Въпреки това KangaMoon има впечатляващи аспекти, които колективно го позиционират като един от най-интересните алткойни, които трябва да се обмислят за инвестиция, тъй като може да доминира в класациите през 2024 г. и след това с възходящата си инерция.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

29.05.2024 23:20 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.