НАЧАЛО Прессъобщения

Пътеводител за инвеститора за бичия пазар през 2024 година: Погледите насочени към Bitcoin (BTC), Furrever Token (FURR), and Ethereum (ETH)

09.03.2024 16:50 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пътеводител за инвеститора за бичия пазар през 2024 година: Погледите насочени към Bitcoin (BTC), Furrever Token (FURR), and Ethereum (ETH)

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите постоянно се случват промени, които макар и за кратко време може да значат много за индустрията.

Например Bitcoin (BTC) показа устойчивост, като се възстанови от последните спадове, регистрирайки нова най-висока стойност за всички времена при $70,000.

Междувременно Ethereum (ETH) стои на ръба на пробива на значителната бариера от $4,000, подхранвайки очакванията на инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


На фона на тези събития Furrever Token (FURR) се очертава като обещаващ претендент в пространството на меме монетите, стремейки се да си извоюва място сред най-значимите дигитални активи.

Bitcoin (BTC) достигна най-високата си стойност за всички времена при $70,000: Възстановява се след малък спад

Bitcoin (BTC) продължава да утвърждава господстващото си положение на пазара на криптовалути, като текущата му цена се колебае около $68,365, отразявайки похвален ръст от 10% през изминалата седмица. Миналата седмица BTC преживя важен момент, като достигна историческия си връх от малко над $70,000, преди да се сблъска с лек спад, потъвайки за кратко до $62,000. Bitcoin обаче прояви устойчивост, като бързо се възстанови от спада и запази възходящата си траектория.

Неотдавнашното одобрение на борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) значително засили доверието на инвеститорите и допринесе за възходящата динамика на Bitcoin. Това регулаторно приемане предостави на институционалните инвеститори регулиран и достъпен начин за придобиване на експозиция към Bitcoin, като по този начин стимулира повишеното търсене и тласна цените нагоре.

Освен това очакването за предстоящото халвинг събитие на Bitcoin, насрочено за април 2024 г., също подхрани оптимизма сред инвеститорите. Халвинг събитията се случват приблизително на всеки четири години и водят до намаляване на възнаграждението за блок, което миньорите получават за валидиране на транзакции. Този механизъм за дефицит служи за ограничаване на предлагането на нови BTC, които влизат в обращение, като по този начин потенциално води до увеличаване на дефицита и натиск за повишаване на цените.

При наличието на тези фундаментални фактори анализаторите и инвеститорите остават оптимистично настроени към перспективите пред Bitcoin, като мнозина от тях прогнозират по-нататъшно поскъпване на цената в краткосрочен и дългосрочен план. Тъй като BTC продължава да затвърждава позициите си като средство за съхранение на стойност и хедж срещу инфлацията, ролята му на водеща криптовалута и инвестиционен актив изглежда по-сигурна от всякога.

Ethereum (ETH) гледа към бариерата си от $4,000: Бичият ръст на BTC засили интереса

Ethereum (ETH) е на път да достигне значителен етап, тъй за кратко преодоля бариерата от $4,000. Към момента на писане на статията обаче цената му се колебае около $3,930, отразявайки забележителен скок от 15% през последната седмица. Голяма част от неотдавнашния възходящ импулс на ETH може да се отдаде на монументалния бичи поход, наблюдаван на целия пазар на криптовалути, като Bitcoin (BTC) е начело и поставя нови исторически върхове.

Тъй като Bitcoin продължава да се покачва, неговото положително ценово действие има каскаден ефект в цялата по-широка крипто екосистема, като Ethereum често се възползва от ефекта на преливане. Инвеститорите, които търсят експозиция към криптовалути, често се обръщат към ETH като втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, което стимулира повишеното търсене и тласка цените нагоре.

Освен това предстоящата актуализация “Dencun” на Ethereum предизвика значителен интерес и очакване в крипто общността. Актуализацията, от която се очаква да въведе различни подобрения и оптимизации в мрежата на Ethereum, предизвика ентусиазъм както сред инвеститорите, така и сред разработчиците. Тези подобрения имат за цел да се справят с предизвикателствата, свързани с мащабируемостта, да повишат пропускателната способност на транзакциите и да подсилят цялостната ефективност и функционалност на блокчейна на Ethereum.

При наличието на тези фактори ETH остава твърдо на фокус като една от водещите криптовалути, като потенциалът ѝ за по-нататъшно поскъпване привлича значително внимание от страна на инвеститорите. Тъй като крипто пазарът продължава да се развива и съзрява, ключовата роля на Ethereum в захранването на децентрализирани приложения (dApps), децентрализирани финансови (DeFi) протоколи и екосистеми от незаменяеми токени (NFT) го позиционира като крайъгълен камък на иновациите в пространството на дигиталните активи.

Furrever Token (FURR) се превръща във водеща меме монета на фона на възхода на Bitcoin и Ethereum

Furrever Token (FURR) е готов да се възползва от продължаващия бичи импулс, катализиран от възхода на Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH), с потенциала си да се издигне до нови висоти на пазара на криптовалути. Тъй като по-широките пазарни настроения остават преобладаващо бичи, FURR може да се възползва от подновения инвеститорски интерес и повишената пазарна активност.

Издигането на FURR като една от водещите меме монети е подкрепено от няколко ключови фактора. На първо място, уникалното позициониране на проекта в пространството на мемо монетите, съчетано с отдадената му общност и иновативните му характеристики, го отличава от останалите му аналози. Ангажиментът на FURR да съчетава привлекателността на мемета с практическа функционалност го отличава като изключителен участник в пейзажа на меме монетите.

Нещо повече, текущата предварителна продажба на Furrever Token представлява значителна възможност за инвеститорите да участват в траекторията на растеж на проекта от ранните му етапи. С вече набрана сума, надхвърляща $80,000, и на половината път към приключване на началния етап на предварителната продажба, инерцията на FURR набира сила в крипто общността. Амбициозната пътна карта на проекта, която включва десет етапа на предварително финансиране на обща стойност $1 милион, подчертава ангажимента му за дългосрочен растеж и устойчивост.

Освен това приемането от FURR на различни варианти за плащане, включително USDT (BEP-20), подобрява достъпността и разширява привлекателността му за разнообразни инвеститори. Чрез използването на тези стратегически инициативи и изграждането на стабилна екосистема, съсредоточена около мемо културата и ангажираността на общността, Furrever Token е в добра позиция да се бори за позицията на една от водещите меме монети.

Тъй като по-широкият криптопазар преживява растеж и ентусиазъм, потенциалът на FURR за експоненциални печалби и уникалното му предложение за стойност го превръщат в привлекателна инвестиционна възможност за тези, които търсят експозиция към меме монети със значителен потенциал.

Тъй като бичият пазар продължава да се разгръща, пътуването на Furrever Token към превръщането му в меме монета от най-високо ниво е на път да привлече вниманието както на инвеститорите, така и на ентусиастите.

Научете повече за Furrever Token (FURR) тук:

Официален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever Token

Присъединете се към групата в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

ETHSofia обяви първите си лектори, спонсори и партньори

София, България [17.04.2024] – ETHSofia Conference & Hackathon  – първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum технологията и нейното развитие.

17.04.2024 13:00 3 мин. четене

Последни 24 часа пред Dogecoin20. Листването на борсите е по-близо от всякога

Безпрецедентното търсене, комбинирано с наближаването на деня на Doge, доведе предварителната продажба на Dogecoin20 до ранен край след набиране на над $10 милиона, според ново съобщение в X.

17.04.2024 11:59 3 мин. четене

Над 700,000 души крипто общност. Предпродажбата на 99Bitcoins може да промени пазара

99Bitcoins стартира съвсем скоро своята предварителна продажба, която има за цел да събере средства за проекта и за неговите награди. Но какво можем да очакваме от $99BTC?

17.04.2024 11:05 4 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

17.04.2024 11:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.