НАЧАЛО Прессъобщения

Pushd (PUSHD) завладява пазара: Инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC) са развълнувани от хайпа около интеграцията с PayPal

21.03.2024 21:10 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pushd (PUSHD) завладява пазара: Инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC) са развълнувани от хайпа около интеграцията с PayPal

Приемането на криптовалути напоследък се увеличава. Непосредствено след пускането на Bitcoin (BTC) ETF през януари интересът към криптовалутите на дребно се покачи до исторически максимум.

Сега инвеститорите предпочитат да влизат в проекти, свързани с крипто, с реални случаи на употреба и именно заради това, техният избор е Pushd (PUSHD).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За токена се говори от седмици след впечатляващото представяне на провеждащото се в момента събитие за предварителна продажба. Pushd (PUSHD) е дългоочакван децентрализиран пазар. Благодарение на плановете си да си партнира с PayPal, Pushd (PUSHD) изгради вълнение сред инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC).

Спадът на XRP не успява да спре бичите очаквания

Представянето на XRP през последните седмици е изключително в сравнение с представянето му през миналата година. Когато бичият цикъл започна, XRP отразяваше посоката на Bitcoin (BTC) и спечели бичи настроения. Въпреки това неотдавнашният спад на пазара се отрази на XRP. За една седмица XRP спадна с над 14.2 %. Въпреки това XRP все още е на път да постигне обещаните печалби. Инвеститорите в XRP очакваха тя да достигне цената от $1.

Litecoin (LTC) доминира като по-добър вариант за плащане

Litecoin (LTC) наскоро се превърна в предпочитана валута за ежедневни транзакции. Преди това Litecoin (LTC) се конкурираше за тази позиция с Bitcoin (BTC). Освен това LTC е най-ранната форк версия на Bitcoin (BTC). С намаляването на времето за обработка в сравнение с Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) се превръща в по-добрия вариант за транзакции. Освен това Litecoin (LTC) предлага по-ниски такси за транзакции в сравнение с конкуренцията и се изстреля от $69 до над $100 през февруари, демонстрирайки бичи импулс.

Разговорите за PayPal и Pushd (PUSHD) предизвикват голямо търсене на токени в етап на предварителна продажба

Като първи по рода си децентрализиран пазар, Pushd (PUSHD) има предимство на първия, рационализирайки преките транзакции между производители и потребители. Това намалява разходите и също така повишава доставките, създавайки по-достъпно и по-добро търговско изживяване. Инвеститорите ще могат да се възползват от функции като специализирана услуга за суап без такса, дебитна карта за транзакции и възможност за покупка и продажба без KYC проверка. Платформата неотдавна разкри плановете си за партньорство с PayPal, увеличавайки вълнението на предварителните продажби.

Възходът на платформата Pushd (PUSHD) е толкова бърз, че инвеститорите я нарекоха “конкурент на Amazon”. Инвеститорите в XRP и Litecoin (LTC) се впуснаха в предварителните продажби, защото те биха могли да им донесат по-голяма възвръщаемост в дългосрочен план. Интеграцията на криптовалутата и електронната търговия даде на Pushd (PUSHD) уникална функционалност, която я поставя пред пред тенденциозните платформи.

Докато манията около предварителни продажби продължава, Pushd (PUSHD) в момента преминава през етап 6 на своята, предлагайки токени само за $0.125. Тази продължаваща инерция подхранва очакванията, като експертите прогнозират потенциален скок от 5,000% до следващата година. За десет седмици Pushd (PUSHD) продаде пет от седемте етапа на предварителната си продажба, като привлече над 30,000 регистрации. Това изключително представяне е доказателство, че инвеститорите почват да вярват в потенциала на платформата.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.