НАЧАЛО Прессъобщения

Pushd (PUSHD) набира скорост, осигурявайки си подкрепата и ентусиастите на електронната търговия от Cardano (ADA) и Polkadot

23.03.2024 14:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pushd (PUSHD) набира скорост, осигурявайки си подкрепата и ентусиастите на електронната търговия от Cardano (ADA) и Polkadot

В суматохата на крипто пазара все още има уникални възможности, които имат потенциал. В тази статия може да разгледате пазарната динамика на Cardano (ADA) и Polkadot (DOT) и нововъзникващите възможности, към които се стремят техните инвеститори.

Говорейки за нововъзникващи възможности, то трябва да се обърне внимание на Pushd (PUSHD) децентрализиран пазар и защо инвеститорите в Cardano (ADA) и Polkadot (DOT) преместват огромни инвестиции в предварителната му продажба.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Експертите смятат, че Cardano (ADA) може да не се възстанови преди края на месеца

През последната седмица цената на Cardano (ADA) се понижи с 12% – от $0.69 до $0.62 към момента на писане на статията. Обемът на търговията с него е намалял с 9% през последните няколко дни. Тези условия я отдалечават все повече от така желаната граница при $1.

Инвеститорите в Cardano (ADA) вкарват огромни инвестиции в предварителната продажба на Pushd (PUSHD), убедени в уникалната ѝ позиция в търговията на дребно и в бъдещия ѝ успех.

Polkadot (DOT) може скоро да се възстанови поради вълнението около халвинга на Bitcoin (BTC)

Цената на Polkadot (DOT) също се понижи с 12% през изминалата седмица от $11.8 до $9 към 23 март. Обемът на търговията му също е намалял с 14% през 24 часа. Някои анализатори посочват халвинг събитието на Биткойн (BTC) през април като възможност Polkadot (DOT) да се възстанови и да постави нови върхове.

Инвеститорите в Polkadot (DOT) се възползват и от Pushd (PUSHD), за да защитят инвестициите си от настоящите пазарни условия. Нейният нововъзникващ характер и потенциал за растеж са някои от основните причини, поради които инвеститорите я избират.

Pushd (PUSHD) предоставя на потребителите контрол чрез своя децентрализиран модел

Cardano (ADA) и Polkadot (DOT) показват подкрепата си за Pushd (PUSHD), като участват в предварителната му продажба. Pushd (PUSHD) е онлайн пазар, изграден върху блокчейн. Това го прави по-сигурен и прозрачен от пазарните лидери като Amazon и eBay. Нейният напълно децентрализиран модел дава на купувачите и продавачите пълен контрол върху средствата и влияние върху развитието и посоката на платформата. Глобалният сектор на електронната търговия в момента е на стойност $6 трилиона но Pushd (PUSHD) разширява обхвата на индустрията и отговаря на нуждите на пазара.

Купувачите и продавачите лесно се регистрират в Pushd (PUSHD) и създават свой профил. Продавачите публикуват своите продукти и услуги в профила си, а купувачите преглеждат хиляди обяви, като се свързват само с тези, които ги интересуват. След като бъде извършена транзакция, Pushd (PUSHD) автоматично я регистрира и прехвърля токени от профила на купувача към този на продавача.

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) тече от известно време насам. Понастоящем тя се намира в шестия си етап, като остава още един. Цената е атрактивна – $0.125, затова не е чудно, че инвеститорите в Cardano (ADA) и Polkadot (DOT) се насочват към Pushd (PUSHD) сред другите възможности.

Инвеститорите в предварителната продажба също се радват на предимствата на платформата. Някои от тях включват пасивен доход от платформени такси и ранен достъп до платформата.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.