НАЧАЛО Прессъобщения

Pullix (PLX) вече генерира големи приходи за притежателите си по време на старта на платформата; Прогноза за Solana (SOL) и Cardano (ADA)

03.04.2024 10:09 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pullix (PLX) вече генерира големи приходи за притежателите си по време на старта на платформата; Прогноза за Solana (SOL) и Cardano (ADA)

Solana (SOL) е бича на графиките, особено след като се е покачила с над 70% от началото на годината (YTD), което доведе до значителен възходящ ценови тренд през последните търговски сесии.

Заедно с това Cardano (ADA) също отбеляза значителни печалби, тъй като се повиши с 5% в рамките на 90 дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки успеха им, Pullix (PLX) е една от най-новите криптовалути, която вече генерира голяма възвръщаемост за притежателите си само няколко дни след старта на платформата си, тъй като вече се е покачила с 300%.

Solana (SOL) скача с 70% от началото на годината – Може ли цената да достигне $291.15 до четвъртото тримесечие

Solana (SOL) преживя значителен възходящ ценови тренд, който я позиционира като основен играч в индустрията. По-конкретно, цената на Solana се е повишила със 88% за последните 30 дни.

Освен това цената на Solana (SOL) се е повишила със 47% на месечната графика и е отбелязала увеличение от 1% само през изминалата седмица. Това доведе до покачване на цената от $162 на $190 към момента на писане на статията. В резултат на това нагласите за нейното бъдеще в момента са бичи и според прогнозата за цената на Solana тя може да приключи 2024 г. на $291.15.

Cardano (ADA) също отбеляза печалби на 90 дневната графика

Cardano (ADA) също се повиши, но на 90 дневните графика и то само с почти 5% (YTD).

Въпреки това по-малко увеличение на цената, само през предходната седмица криптовалутата Cardano се държи стабилно около границата при $0.58 към момента на писане на статията като сега $0.80 бележи следващата голяма ценова бариера, която ADA трябва да преодолее, преди да може да достигне нови висоти. Ако все пак възвърне бичия си импулс, прогнозата за цената на Cardano показва, че тя може да достигне $0.9742 до края на 2024 г.

Pullix (PLX) вече генерира голяма възвръщаемост на инвестициите за притежателите си след 300% ръст

Pullix (PLX) също доминира в класациите, трупайки значително ниво на внимание от страна на трейдъри и инвеститори след пускането си на пазара. По-конкретно, това е предстояща платформа, която планира да въведе елементи от типа Trade-to-Earn и дори система за споделяне на приходите. Чрез нея всеки може да стейкне своя PLX баланс, за да получи част от ежедневно генерираните приходи.

Това исторически не е често срещано явление в Web3 пространството, а стойността на всеки PLX токен може да се увеличи и с течение на времето, тъй като предлагането му намалява чрез системата за изгаряне на токени. Наред с всичко това ще има и безсрочни фючърси, CFD-та и дори специален трезор за сигурно съхранение на криптовалути. От момента на листване на монетата на цена от $0.168 досега, стойността на PLX е скочила до $0.6734, отбелязвайки увеличение от 300%.

Сега PLX е регистрирана в BitMart, XT.com, Uniswap, CoinMarketCap и CoinGecko. Съвсем наскоро обаче според информацията на уебсайта, криптовалутата е преживяла третото си голямо листване на централизирана борса, тъй като на 2 април 2024 г. по план монетата трябваше да бъде листната на борсата MEXC.

Платформата заработи на 21 март 2024 г., като през първия ден всеки можеше да проучи богатия набор от функции чрез демо сметка и да изпробва всякакви стратегии за търговия. Всеки може също така можеше да заяви своите токени на предпродажбения етап чрез специалното децентрализирано приложение за стейкинг.

За повече информация относно Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix
Закупуване чрез Bitmart


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.