НАЧАЛО Прессъобщения

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

25.02.2024 9:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

Това е звезда от етап 5 на предварителна продажба, за която анализаторите намекват, че може да се превърне в следващата 100х меме монета през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това те са бичи настроени към Polygon (MATIC), като прогнозират скок на цената до $1.73.

Chiliz (CHZ): Ново партньорство с ПСЖ

Неотдавна ПСЖ влезе в историята, като стана първият футболен клуб, който се превърна във валидатор на Chiliz (CHZ). С това действие ПСЖ ще помогне за поддържането на оперативната цялост и ефективността на веригата Chiliz.

Тази новина за Chiliz може да бъде катализатор за ръст на цените. Само за последните 30 дни движението на стойността на този алткойн скочи от $0.11 на $0.13. Пазарната му капитализация се увеличи от $1.02 милиарда на 25 януари до $1.15 милиарда към момента на писане на статията. Освен това 29 технически индикатора мигат в зелено за Chiliz. Ето защо експертите прогнозират скок до $0.16 за този алткойн в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

KangaMoon (KANG): Изгряваща звезда в сферата на меме монетите

За разлика от 99% от мемо монетите, KangaMoon (KANG) носи нещо ново – действителна функционалност. KANG ще служи като функционален (utility) токен в предстоящата “Play-To-Earn” игра на KangaMoon (P2E). Тази игра съчетава P2E и Social-Fi елементи, за да създаде най-активната меме общност.

Играчите могат да се борят с други потребители за криптовалута, да наблюдават мачове или дори да правят залози. Само притежателите на токени KANG обаче ще получат достъп до седмични, месечни и тримесечни предизвикателства. Спечелвайки тези предизвикателства, ще получите допълнителни криптовалути и игрови предмети, които могат да бъдат продадени на пазара KangaMoon.

Един KANG токен струва само $0.0075, тъй като се намира в етап 2 на предварителната си продажба. Това е ръст от 50% спрямо началната му цена. Въпреки това пазарните анализатори остават оптимистично настроени, тъй като меме монетата би трябвало да се появи на борсите през второто тримесечие на 2024 г. След като това стане, те прогнозират ръст на цената от 1,000%.

Ако се интересувате от тази променяща правилата на играта платформа, последвайте линковете по-долу и получете 15% бонус за всички покупки само за ограничен период от време.

Али Мартинез прави бича прогноза за цената на Polygon

Междувременно крипто анализаторът Али Мартинез влезе в заглавията на вестниците със своята прогноза за цената на Polygon (MATIC). В новия си туит Мартинез заяви, че ако цената на Polygon може да поддържа затваряне над $0.96, тя може скоро да достигне $1.73.

Що се отнася до стойността на криптовалутата Polygon, през последния месец тя се е покачила от $0.71 до $0.97. Пазарната ѝ капитализация също нарасна от $6.88 милиарда на $9.35 милиарда за това време. Техническият анализ за този алткойн също показва светло бъдеще. Polygon сега се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. По този начин пазарните анализатори прогнозират цена от $1.36 за Polygon в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Chiliz срещу KangaMoon срещу Polygon – кой от тях има предимство?

В битката между Chiliz, KangaMoon и Polygon се откроява един от тях. KangaMoon в момента има малка пазарна капитализация от $7.5 милиона. Това означава, че тази меме монета се нуждае от по-малко нови пари, за да отбележи скок на цената.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Мултичейн меме криптовалутата Dogeverse стана абсолютен хит в Япония. На какво се дължи това?

Dogeverse се придвижва доста бързо в своята предпродажба, като събра над $4.5 милиона за отрицателно време. Забележително обаче е представянето в Япония.

15.04.2024 21:45 4 мин. четене

Предпродажбата на Deestream предлага уникален шанс за общностите на Flow и Bitget, насочени към промяна на стрийминг сектора

Предварителната продажба на DeeStream събира глобална подкрепа на фона на нарастващите спекулации за печалба през следващия месец, като по този начин предлага уникален шанс на инвеститорите да се включат в обещаващ проект по време на ранните му дни.

15.04.2024 19:25 3 мин. четене

3 алткойна, включително Pepe Coin (PEPE), които да наблюдавате през април 2024 г.

Крипто инвеститорите постоянно са в търсене на обещаващи алткойни, които имат потенциала да осигурят значителна възвръщаемост.

15.04.2024 19:10 5 мин. четене

Какво се случва в крипто сектора днес: Експертни гледни точки за Solana (SOL), Furrever Token (FURR) и Shiba Inu (SHIB)

Резкият спад на пазарите на криптовалути хвана много инвеститори неподготвени, а активи като Shiba Inu (SHIB) и Solana (SOL) преживяха значителни спадове през последните търговски сесии. 

15.04.2024 19:00 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.