НАЧАЛО Прессъобщения

Проучване на печеливши начинания: Възможности за инвестиции в токените FTX (FTT) и VC Spectra (SPCT)

06.12.2023 8:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проучване на печеливши начинания: Възможности за инвестиции в токените FTX (FTT) и VC Spectra (SPCT)

Докато FTX Token (FTT) започна да набира популярност след одобрението на съда по несъстоятелността за продажба на $873 милиона в инвестиционни тръстове Grayscale и Bitwise, инвеститорите гледат към VC Spectra (SPCT) като към най-надеждния вариант за инвестиционни възможности.

Дали VC Spectra (SPCT) ще бъде най-добрата криптовалута, в която да инвестирате? Нека разгледаме нейното развитие до този момент.

>>КУПИ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме

  • Токенът FTX навлезе във фаза на консолидация със страничен тренд, създавайки модел на триъгълник и изправен пред съпротива на ниво $4.70.
  • VC Spectra (SPCT) функционира върху сигурен, прозрачен блокчейн, като използва криптография и смарт договори.

FTX Token (FTT) получи зелена светлина за продажба на дяловете в инвестиционни тръстове на Grayscale и Bitwise на стойност $873 милиона

На 29 ноември 2023 г. FTX Token (FTT) получи разрешение от съда по несъстоятелността да продаде активи на стойност до $873 милиона в инвестиционни тръстове Grayscale и Bitwise. Освен това в съдебните документи се подчертава, че FTX Token (FTT) ще извърши продажбата на активите с фокус върху максимизирането на стойността, като същевременно намали евентуалните смущения на пазара.

След новината FTX Token (FTT) преживя положителни настроения на пазара. На 29 ноември стойността на FTX Token (FTT) беше $4.09. Освен това, FTX Token (FTT) се колебае на ниво от $5.03 на 4 декември, подчертавайки 22.99% увеличение между времевите рамки.

С неизбежната си популярност на пазара ралито за възстановяване на цената на FTX Token (FTT) бързо набира скорост сред другите водещи алткойни. Осъществявайки значително възстановяване, FTX Token инициира фаза на консолидация, характеризираща се със странично движение, формирайки модел на триъгълник с горна съпротива на ниво $4.70.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Освен това подобен положителен цикъл в рамките на триъгълния модел сочи към висока възможност за пробив. Много криптоаналитици посочват, че FTX Token (FTT) показва неутрална позиция като технически индикатор докато RSI е над нивото от 50. Въпреки това експертите все още намекват, че FTX Token (FTT) ще има повече печалби с прогноза за положителна перспектива.

VC Spectra (SPCT): Разшифроване на успешното пътуване до +900%

VC Spectra (SPCT) завладя света по време на етапите на предварителната си продажба. Позиционирана като новаторска децентрализирана платформа за търговия и протокол за управление на активи, VC Spectra зае първо място в ICO класацията.

Нещо повече? Тя е изградена върху ненадеждна и прозрачна блокчейн инфраструктура, защитена с криптография и смарт договори, което позволява peer-to-peer търговия и управление на активи без посредници. VC Spectra (SPCT) се откроява благодарение на уникалния си набор от определящи характеристики.

В допълнение към привлекателността, един от най-добрите DeFi проекти – VC Spectra (SPCT), осигурява достъпност за всички, независимо от финансовото им състояние или географско местоположение. Инвестирането във VC Spectra не само дава достъп до SPCT токени, но и предлага широк набор от предимства като дивиденти и обратно изкупуване, право на глас и достъп до нови ICO.

С напредването си текущата публична предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) постигна изключителен крайъгълен камък, продавайки повече от 60.6 милиона SPCT токена в етап 5 на публичната си предварителна продажба. В момента VC Spectra (SPCT) се намира в етап 5 на цена от $0.077.

Нещо повече, предвиждаше се VC Spectra (SPCT) да достигне $0.080 до края на публичната предварителна продажба. Интересно е, че VC Spectra е на път да надхвърли прогнозните стойности, което се дължи на нарасналото търсене.

Погледнато в по-широк план, VC Spectra (SPCT) има за цел да предостави цялостна екосистема, която да задоволи разнообразните нужди на инвеститорите и търговците на блокчейн. Инвеститорите във VC Spectra имат възможност активно да се възползват от ексклузивни инвестиционни възможности, като диверсифицират портфейлите си с доходоносни и нискорискови начинания.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:

Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 12:58 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 12:55 3 мин. четене

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.