НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Проучване на Gallup сочи, че Биткойн има голям потенциал за растеж

ДЕК. 13, 2018 13:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Проучване на Gallup сочи, че Биткойн има голям потенциал за растеж

Ново проучване от компанията Gallup, от името на банката Wells Fargo, показа, че само малък брой лица в САЩ са инвестирали в криптовалути и Биткойн.


Въпреки ограничения размер на извадката, констатациите подчертават повишаването на ценовия потенциал, ако Биткойн стане мейнстрийм и ще види милиони нови инвеститори.

Проучването разкри, че от почти 2,000 души само два процента от инвеститорите заявиха, че понастоящем притежават Биткойн. Под един процент заявиха, че възнамеряват да го купят в близкото бъдеще. Докато по-голямата част от инвеститорите заявиха, че са незаинтересовани от закупуването на крипто актива. Двадесет и шест процента признават, че са заинтригувани, но не достатъчно, че да купят скоро.

Въпреки това, хората могат да станат по-заинтересовани в инвестирането в цифровата валута, вместо да купуват Биткойн акции, тъй като това е по-неизвестна опция. Някои хора са станали милионери благодарение на инвестирането в определени компании, приемащи Биткойн в точното време, като например Microsoft Corporation, PayPal и Square. Последната продаде Биткойн на стойност 34 милиона долара само през тази година.

Gallup каза, че Биткойн се радва на възход след тазгодишната катастрофа, което кара някои хора да кажат, че неговият балон ще се спука, докато други твърдят, че неговата стойност ще се ускори, тъй като е почти неизбежно, че ще бъде приет от по-голям брой търговци.

Gallup установи, че Биткойн не успя да направи значителна стъпка с някоя от основните подгрупи на американските инвеститори. Само три процента от мъжете, един процент от жените, три процента от лицата на възраст от 18 до 49 години и един процент от тези на 50 и повече го притежават.

Изображение от Inked Pixels/Shutterstock.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Колко още може да падне Биткойн (BTC)?

В ново интервю Олдън казва, че е по-малко вероятно Биткойн да има екстремни колебания в цените сега, когато пазарът зрее.“Бих бил малко изненадан да видя стойности под $20,000. Все пак не го изключвам...
ЯНУ. 28, 2022 15:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн спадна и какво трябва да следим - Fidelity

В дискусия със своите 86,700 последователи в Twitter, Тимер казва, че е изненадан да види, че Биткойн не задържа линията на $40,000, след като продължително спада от рекордния си връх за ноември над $...
ЯНУ. 27, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света