НАЧАЛО Прессъобщения

Пропуснахте Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) през 2021 г.? Pullix (PLX) може да е следващата монета, която може да повтори успеха

27.02.2024 9:37 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пропуснахте Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) през 2021 г.? Pullix (PLX) може да е следващата монета, която може да повтори успеха

След като стана свидетел на астрономическия скок на монети с кучешка тематика като Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) през 2021 г., пазарът търси следващото голямо нещо.

С набраните до момента $7.5 милиона по време на събитието за предварителна продажба, анализаторите прогнозират, че Pullix (PLX) може би е на път да направи 100х ръст през 2024 г., за да повтори успеха на Dogecoin и Shiba Inu.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Dogecoin (DOGE): От меме до $80 милиарда

Dogecoin е десетилетен меме токен, който преживя 100х ръст през 2021 г., когато инвеститорите на дребно се стекоха, за да реализират животопроменящи печалби. Dogecoin достигна пазарна капитализация от $80 милиарда и почти достигна дългосрочната ценова цел от $1, която първоначално беше определена като шега.

Тези, които купуваха и продаваха в правилните моменти, реализираха милиони печалби, но цената на Dogecoin също беше силно волатилна. След като постави нов връх от $0.73, когато Илон Мъск се появи в предаването Saturday Night Live, цената на Dogecoin значително спадна и в момента е $0.09.

Историята на Dogecoin предполага, че той просперира след достигането на нови висоти от страна на Bitcoin. След като Биткойн се покачи над $50,000 Bitcoin и се опитва да възстанови предишните си исторически върхове, някои спекулират, че Dogecoin може да има още един момент на пробив. Други обаче твърдят, че предишният исторически връх на Dogecoin е бил сценарий на “перфектната буря” и че той може да не е в състояние да достигне тези висоти отново. Преодоляването на критичната зона на съпротива между $0.10 и $0.11 е първата стъпка за Dogecoin да докаже, че тези скептици грешат.

Shiba Inu (SHIB): Иновация в областта на меме монетите

След успеха на Dogecoin беше само въпрос на време други меме монети да се възползват от неговата шумотевица. Shiba Inu (SHIB) е един от многото “убийци на Dogecoin”, които се появиха през 2021 г. и бързо набраха популярност.

Тези, които купиха Shiba Inu по-рано, реализираха 10,000х печалба и промениха живота си завинаги, но мнозина пропуснаха тази възможност, тъй като тя не беше регистрирана на големите борси до много по-късно. Пазарната капитализация на Shiba Inu достигна $39.50 милиарда през май 2021 г., но днес се намира на ниво от $6.024 милиарда.
Разликата между Dogecoin и Shiba Inu е, че последната изгражда цяла екосистема от токени, NFT, стартови площадки, решения за мащабиране и др. Най-новото допълнение е рамката за дигитална идентичност Shibdentity, която би трябвало да улесни потребителите на екосистемата да изпращат и получават плащания.

Техническият анализ на графиката на Shiba Inu показва ясна зона на съпротива между $0.000010 и $0.000011. Пробив над това ниво може да доведе до рязък скок до $0.000020, потенциално до $0.000050, ако пазарните настроения останат бичи през 2024 г.

Но какво ще стане, ако сте пропуснали печалбите на Dogecoin и Shiba Inu?

Още един алткойн набира популярност и потенциално може да осигури огромна възвръщаемост в бъдеще – Pullix.

Докато крипто общността търси следващото голямо нещо, Pullix се откроява като проект с потенциал да предефинира индустрията за търговия с трилиони долари. Pullix въвежда хибриден модел на обмен, който гениално съчетава най-добрите аспекти на децентрализираните (DeFi) и централизираните борси (CeFi), за да реши неотложните проблеми, които тормозят и двата сектора.

В основата на подхода на Pullix е ангажиментът за преодоляване на предизвикателствата, свързани с ликвидността, които задушават растежа на DeFi сектора, като същевременно се гарантира сигурността и надеждността на активите на потребителите. И накрая, търговците вече могат да се възползват от предимствата на децентрализираната търговия, без да жертват ликвидността.

Платформата е домакин на разнообразни финансови инструменти, включително форекс, акции, суровини и криптовалути. Най-хубавото е, че трейдърите могат да започнат дейност само с имейл адрес и крипто депозит.

Но може би най-привлекателната част от Pullix е нейният собствен PLX токен, който се използва за различни функции, включително стейкинг, гласуване и печелене на награди. Подобна функционалност предоставя възможност на ранните инвеститори да се радват на множество потоци от пасивни доходи, докато са в контакт с алткойн, готов да придобие потенциал, който е нужен, за да се запъти към невероятната възвръщаемост, която видяхме при Shiba Inu и Dogecoin.

Последните PLX токени от предварителната продажба могат да бъдат закупени само за $0.14. Макар че тази цена представлява 250% ръст от началото на предварителната продажба, общността е развълнувана да види колко високо ще се покачи тя, когато платформата Pullix стартира следващия месец.

С хибриден модел, програма “Trade-To-Earn”, анонимна търговия и зараждаща се екосистема, Pullix се опитва да промени индустрията за търговия и да осигури 100х възвръщаемост на ранните потребители. Не е чудно, че са събрани повече от $7.5 милиона, тъй като инвеститорите бързат да грабнат последните останали PLX токени.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix

Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu (SHIB) и O2T набират милиони за развитие на екосистемата

Shiba Inu (SHIB) и Option2Trade (O2T) завършиха успешно кампаниите си, отбелязвайки важен етап в своя път.

24.04.2024 12:49 3 мин. четене

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.