НАЧАЛО Прессъобщения

Промяна на пейзажа на кредитирането: Kelexo (KLXO) привлича инвеститори в Bitcoin (BTC) и Ethereum Classic (ETC), за да предизвика Aave (AAVE)

29.03.2024 9:34 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Промяна на пейзажа на кредитирането: Kelexo (KLXO) привлича инвеститори в Bitcoin (BTC) и Ethereum Classic (ETC), за да предизвика Aave (AAVE)

Инвеститорите в печеливши криптовалути като Bitcoin (BTC) и Ethereum Classic (ETC) търсят нова система за кредитиране, в която да инвестират.

Въпреки че Aave (AAVE) е добре позната на пазара на кредитиране, нов проект може скоро да я изпревари. Kelexo (KLXO) е иновативен проект, който въвежда ново ниво на децентрализация в традиционните системи за кредитиране.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Bitcoin (BTC) предизвиква интереса на известен финансов педагог

Робърт Кийосаки наскоро прогнозира, че скоро Bitcoin (BTC) ще достигне пазарната стойност от $300,000. Той основава тази прогноза на проучване на историята на растежа на Bitcoin (BTC).

Кийосаки посъветва инвеститорите в криптовалути да се борят с инфлацията, като инвестират в Bitcoin (BTC). Според него, в сравнение с Bitcoin (BTC), фиатните валути не осигуряват дългосрочни печалби. Кийосаки също така се застъпи за Bitcoin (BTC), за да се предпази от проблеми с централизираната парична система. Той призна, че Bitcoin (BTC) има склонност към волатилност, но все пак го смята за по-добър вариант от фиатните валути.

Ethereum Classic (ETC) може скоро да достигне нови висоти

За първи път от септември 2022 г. насам Ethereum Classic (ETC) надхвърли границата от $35. Ethereum Classic (ETC) се намира във възходяща тенденция, тъй като през март 2024 г. поскъпна с над 45%.
Ако DeFi пазарът запази този ръст, Ethereum Classic (ETC) може скоро да достигне $40.

Този ръст може да проправи пътя на Ethereum Classic (ETC) към нивото на съпротива при $50. Продължаването на този бичи тренд може да предизвика бариерата на съпротива на Ethereum Classic (ETC) от $60. Промяна в пазарните нагласи също може да насочи Ethereum Classic (ETC) към зоната на подкрепа от $30.

Aave (AAVE) пуска нова актуализация, за да стимулира растежа на екосистемата

На 19 март 2024 г. Aave (AAVE) стартира най-новата си програма за възнаграждения – Merit. Стартирането инициира разпределянето на 280 обвити Етериум токена (wETH) на кредитополучателите на wETH. Дейностите за награди Merit допринасят за DAO на Aave (AAVE) и въвеждат механизъм за награди, базиран на бустер, за потребителите на Aave (AAVE).

Понастоящем Aave (AAVE) може да се похвали с обща заключена стойност (TVL) от $10.3 милиарда на DeFi пазара. Въпреки това Kelexo (KLXO) привлича вниманието на инвеститорите в Aave (AAVE).

Kelexo (KLXO) доминира в сектора на крипто кредитирането

Само няколко платформи за кредитиране са фокусирани върху рационализирането на процеса на получаване на заеми за крипто търговците. Kelexo (KLXO) възнамерява да промени това, като създаде връзки между заемодателите и заемополучателите в крипто общността.

Kelexo (KLXO) е иновативен проект, който набра популярност на пазара на DeFi благодарение на възможностите си за бърза обработка. Kelexo (KLXO) се конкурира с платформи като Aave (AAVE) поради уникалната си способност да премахва забавянията, засягащи конвенционалните системи за кредитиране.

В платформата Kelexo (KLXO) кредиторите могат да отпускат заеми с конкретни лихвени проценти. Кредитополучателите са освободени от напрегнатата документация, която обикновено се изисква от традиционните банки. Kelexo (KLXO) осигурява гъвкавост при коригирането на размера на заемите, продължителността и лихвените проценти.

Kelexo (KLXO) предлага ексклузивни привилегии за потребителите на криптовалути, които участват в неговата предварителна продажба на живо. Понастоящем предварителната продажба е в етап 2, в който токените на Kelexo (KLXO) се предлагат за продажба на цена от $0.05 всеки. Със своите невероятни характеристики и печеливша предварителна продажба Kelexo (KLXO) скоро може да се превърне в най-голямата платформа за кредитиране на пазара.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.