Home

Променящият играта AI токен печели популярност сред феновете на меме монети, докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) губят популярност

18.06.2024 9:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Променящият играта AI токен печели популярност сред феновете на меме монети, докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) губят популярност

Спомняте ли си дните, в които Dogeecoin (DOGE) се издигаше до нови висоти, а меметата на Pepe (PEPE) се лепяха по всички крипто форуми?

Докато тези любимци на меме монети може би преживяват спад, нов претендент се издига в редиците, привличайки вниманието на същите тези крипто ентусиасти.

Този променящ правилата на играта играч Algotech (ALGT) се захранва от най-съвременния изкуствен интелект, предлагайки потенциално по-интелигентен начин за навигация на вечно нестабилния крипто пазар. Нека се потопим в причините, поради които този AI токен набира популярност, докато цените на Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) се понижават.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


DOGE се понижи с 9.3%: Анализаторите виждат корекция, а инвеститорите търсят алтернативи

Въпреки като цяло положителната седмица за пазара на криптовалути, Dogecoin (DOGE) потъна с 9.3% за последните 24 часа. Анализаторите разглеждат това като потенциална възможност за покупка, а не като тревожен спад.

Дори и с двугодишен спад след скока си през 2021 г., Dogecoin (DOGE) остава популярна меме монета, която тази година привлече значителен инвеститорски интерес. Този неотдавнашен спад на цените може да означава здравословна фаза на корекция, което да подтикне някои инвеститори да проучат алтернативни възможности като Алготех в търсене на потенциално по-висока възвръщаемост.

Крипто аналитикът CrediBULL Crypto наскоро заяви, че Dogecoin (DOGE) е достигнал ключов момент. Анализаторът подчерта, че това потапяне съвпада с достигането на Биткойн до диапазона на най-ниските си стойности, което предполага по-широка пазарна корекция. Той прогнозира отскок на Dogecoin (DOGE), ако Биткойн претърпи ценови обрат, което предполага, че съдбата на мемори монетата все още е свързана с общите пазарни настроения.

Цената на Pepe (PEPE) се препъва: Отшумява ли манията по меме монетите или бъдещето е неизвестно?

Pepe (PEPE), вдъхновена от популярното меме на тема жаба, навлезе на крипто сцената с ентусиазъм, но сега е изправена пред предизвикателства, подобни на Dogecoin (DOGE). Понастоящем се търгува на цена от $0.00001059, като през последната седмица PEPE поевтиня с 9.5%. Тъй като през последните 24 часа бе регистриран ръст от 11%, техническите показатели са обезпокоителни.
Индексът на относителната сила (RSI) предполага отслабване на инерцията, а дивергенцията на пълзящата средна конвергенция (MACD) е под сигналната линия, което показва потенциален низходящ тренд. Във фокуса на вниманието е критичното ниво на подкрепа при $0.00001139; пробивът му може да доведе до спад до $0.00000885. Инвеститорите следят отблизо дали PEPE може да преодолее тези мечи сигнали.

Algotech (ALGT): По-интелигентен начин за инвестиране в криптовалути?

Докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) може би избледняват, новият AI токен Algotech (ALGT) осветява крипто пространството. Този иновативен токен използва силата на изкуствения интелект и машинното обучение, за да предложи уникално предложение за стойност на инвеститорите. За разлика от меме токените, които разчитат на хайпа и спекулации, Algotech (ALGT) използва алгоритми, базирани на данни, за да анализира пазарните тенденции и потенциално да генерира печеливши резултати.

Algotech (ALGT) предоставя на инвеститорите удобна за ползване платформа, която премахва емоционалните пристрастия, често свързани с традиционната търговия. Инвеститорите могат да избират от персонализирани стратегии за търговия въз основа на техния толеранс към риска, което им позволява да участват на пазара на криптовалути с по-изчислен подход. Платформата на Algotech (ALGT) предлага удобен за потребителя интерфейс, което я прави достъпна както за опитни инвеститори, така и за тези, които са нови в света на криптовалутите.

Вписването в BitMart стимулира Algotech (ALGT): AI токените привличат вниманието на феновете на меме монети

Въпреки лекия и общностен характер на меме монетите като Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE), техните фенове проявяват все по-голям интерес към AI токена – Algotech (ALGT). Тази промяна може да се отдаде на няколко фактора.

Ентусиастите на меме монети вероятно са привлечени от потенциала за по-висока възвръщаемост, който Algotech (ALGT) предлага чрез своя подход, основан на данни. Освен това иновативната технология, която стои зад AI токена, може да представлява особена привлекателност за тези, които се интересуват от проучване на авангарда на криптовалутното пространство.

Неотдавнашното потвърждение на листването на Algotech в Bitmart е друг важен фактор. Bitmart е водеща световна борса за криптовалути, известна с огромната си потребителска база, висока ликвидност и ангажимент за сигурност. Това листване означава голяма стъпка напред ICO-то на Algotech, като му предоставя незабавна експозиция пред милиони потенциални инвеститори по целия свят.

За повече информация относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.