НАЧАЛО Прессъобщения

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

22.05.2024 19:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

Той стигна дотам да нарече SOL най-добрата крипто инвестиция, която инвеститорите могат да направят по време на настоящия бичи цикъл.

Сегашният исторически връх (ATH) на SOL беше установен през ноември 2021 г. на ниво $260, по време на пика на бичия цикъл на Биткойн (BTC). Преодоляването на нивото от $200 ще бъде значителна стъпка към установяването на нов ATH. Цената на SOL се покачи с 25% през последната седмица, което е впечатляващо, като се имат предвид проблемите със задръстванията, които тормозят нейния блокчейн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Популярната меме монета Pepe (PEPE) се радва на значителен ръст на цената през последния месец, като стойността на нейния токен нарасна с 85%. Нейният нов конкурент, Milei Moneda ($MEDA), също е позициониран за значителен ръст, тъй като инвеститорите, които купуват сега, се позиционират така, че да получат 33% възвръщаемост, когато токените стартират на Uniswap.

Икономизирайте като Milei: Инвестирайте в $MEDA!

Анализаторите определят Milei Moneda ($MEDA) като най-добрия алткойн за покупка днес

Проектът Milei Moneda е пародия на популярния аржентински президент Хавиер Милей, който се превърна в символ на бунта срещу статуквото благодарение на прегръдката си с криптовалутите и убеждението, че властта трябва да е в ръцете на хората, а не на институциите.

Milei Moneda има за цел да свърже политическия хумор с блокчейн технологията, за да предостави на своите потребители екосистема, предлагаща децентрализирани финансови услуги, peer-to-peer пазари и финансова автономия.

Някои анализатори вече наричат $MEDA най-добрата меме монета, пусната тази година, тъй като тя надхвърля това, което криптовалутната общност очаква от тези сатирични токени.

$MEDA е родният токен на проекта и ще служи като монета за управление на екосистемата. Инвеститорите ще помагат да се решава как да се развива екосистемата през следващите години, като тези, които предложат най-добрите идеи, ще печелят награди.

Макар че проектът Milei Moneda се стреми да се възползва от настроенията на анархокапитализма, които Milei започна да представлява, той идва със сериозната токеномика, която обикновено се свързва с криптопроектите, насочени повече към полезността.

Предлагането на $MEDA е ограничено до 500 милиона, което позволява цените да нараснат значително, докато проектът се движи към целта си за пазарна капитализация от 1 милиард долара. Токените се продават за $0.015 в третия етап на предварителната му продажба, но през следващите няколко години могат да струват над $2, което позиционира инвеститорите да получат огромна възвръщаемост на инвестициите си.

Други ползи от инвестирането в Milei Moneda включват:

  • Получаване на достъп до ексклузивни NFT
  • Печелене на стейкинг награди от NFT
  • Липса на данъци върху транзакциите
  • Достъп до ексклузивни събития и съдържание
  • Заключена ликвидност
  • Месечни подаръци

Икономизирайте като Milei: Инвестирайте в $MEDA!

Solana (SOL) се радва на 17% ръст на цената, докато проблемите със задръстванията остават

Катализатори като засилените децентрализирани финансови дейности в блокчейна на Solana се дължат на 788% ръст на цената, на който тя се радва през последната година. Повишеното търсене доведе до проблеми със задръстванията в мрежата на Solana, но разработчиците ѝ направиха значителни стъпки, за да помогнат за решаването на проблема, като си партнираха с Filecoin (FIL), за да преместят историята на блокчейн извън веригата и да освободят известно пространство.

Преодоляването на нивото от $200 от Solana може да е знак, че е започнал друг голям бичи цикъл, и това може да доведе до поставянето на нови исторически върхове до края на 2024 г.

Pepe (PEPE) установява нов ATH на $0.00001015

Напоследък Pepe е на гребена на вълната, като на 15 май постави нов исторически връх. Тя се очертава като една от най-добрите меме монети, пуснати през 2023 г., като през първата година от пускането си на пазара придоби пазарна капитализация от над $4 милиарда. Цената на PEPE щеше да бъде около $8, ако имаше токеномиката на $MEDA, но вместо това тя разполага с 420 трилиона токена, което прави практически невъзможно цената ѝ някога да пробие границата от $1.

Обобщение

Вълненията около PEPE продължават, тъй като през последния месец цената му се е повишила с 100%. SOL също е на път да донесе на инвеститорите значителни печалби, но много анализатори смятат, че $MEDA е една от най-интересните криптовалути за покупка в момента, предвид огромния ѝ потенциал за растеж и нулевите транзакционни такси, които предлага на потребителите.

Имате любопитство към $MEDA? Посетете проекта или разговаряйте с екипа в Telegram, за да получите вътрешна информация. Бързо, забавно и информативно!


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.