НАЧАЛО Прессъобщения

Прогнозите са, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Solana (SOL) и XRP до юни 2025 г.

22.01.2024 7:46 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнозите са, че Pushd (PUSHD) може да изпревари Solana (SOL) и XRP до юни 2025 г.

Pushd (PUSHD) бележи стабилен ръст в света на криптовалутите и изглежда иска да изпревари Solana (SOL) и XRP до средата на 2025 г.

За разлика от своите аналози, Pushd (PUSHD) се фокусира върху това да бъде ясна за своите операции, предлагайки на инвеститорите финансови възможности, правомощия за вземане на решения и минимални разходи по транзакциите.

С 3 етапа, които се разпродадоха в рамките на 3 седмици, Pushd (PUSHD) навлиза в етап 4 и в момента се търгува на цена от $0.075, Pushd (PUSHD) има за цел да трансформира онлайн пазарите и да промени пазара на електронна търговия на стойност $6 трилиона, като евентуално се превърне в значителна сила в индустрията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana (SOL): Безпрецедентен скок в обема на трансферите в рамките на веригата

Solana (SOL) постигна забележителен крайъгълен камък този месец, като се похвали със значителен обем от $300 милиарда в трансфер на стабилни монети. Това представлява забележителен скок от 2,595% в сравнение със съответния период на миналата година. Позиционирана като втората по големина платформа по обем на трансферите във веригата, Solana (SOL) следва плътно след Етериум.

Преди Solana (SOL) се сблъскваше с трудности, но сега се справя добре и поддържа цема от около $90. Този успех привлече вниманието на инвеститори и усърдни разработчици. Хората в крипто общността обмислят дали Solana (SOL) може да надмине Етериум.

Ripple (XRP): Продължаващи правни битки на фона на съдебно дело на SEC

В текущия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) забележителното несъгласие се върти около определени искания за информация. Ripple (XRP) оспорва конкретни запитвания, направени след първоначалната жалба, по-конкретно тези за одитирани финансови отчети и подробни данни за приходите от институционални продажби на XRP.

Ripple твърди, че исканията на SEC нямат съществено значение и не показват основателна причина. Компанията подкрепя този аргумент, като посочва, че SEC преди това е считала поведението след подаване на жалбата за маловажно. Следователно, тъй като Ripple XRP се занимава с тези правни сложности, съществува несигурност относно регулаторния път и позицията на XRP на пазара.

Pushd (PUSHD): Потенциална промяна на играта на децентрализирания пазар

Pushd (PUSHD) е децентрализиран пазар, който дава обещаващи резултати, предлагайки на инвеститорите дял от таксите на платформата, права за управление, възможности за стейкинг и заключване на ликвидността за цял живот. Платформата дава приоритет на прозрачността и сигурността чрез одити, намаляване на токените и ангажимент за понижаване на таксите, което я прави привлекателен избор в постоянно променящия се пейзаж на криптовалутите.

Вече в четвъртия си етап с над 20,000 регистрации, Pushd (PUSHD) кани инвеститорите да купуват в етап на предварителна продажба цена от $0.075, за да участват в растежа ѝ в сектора на стойност $6 трилиона. Като първия в света децентрализиран онлайн пазар, Pushd (PUSHD) има за цел да установи високи стандарти в областта на сигурността, прозрачността и децентрализираното управление.

В обобщение, на фона на предизвикателствата, с които се сблъскаха Solana (SOL) и Ripple (XRP), Pushd (PUSHD) се появи като потенциален катализатор на промяната. Инвеститорите получават реален дял в бъдещето на платформата, което позволява на децентрализираните онлайн пазари да се развиват.

Pushd (PUSHD), със своите уникални характеристики и значителен потенциал за растеж, може да окаже забележително влияние в света на криптовалутите.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 9:03 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 9:01 3 мин. четене

Топ 7 DeFi монети, които да държите за максимален шанс за печалба през 2024 г.

Децентрализираните финанси, често наричани просто DeFi, бързо се превръщат в един от най-важните сектори на криптовалутите. 

05.03.2024 8:35 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.