НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Прогнози за XRP през 2019-та: До къде може да стигне?

МАР. 16, 2019 21:00 4 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Прогнози за XRP през 2019-та: До къде може да стигне?

Цената на Ripple (XRP) бележи ръст от 28,000% през 2017-та и днес успява да получи пазарна капитализация, която поставя този aлткойн на трето място.


Това, което е най-изненадващо за XRP е, че успява да издържи мечия пазар на 2018 г., докато други големи криптовалути едвам се крепят. Въпреки че никой не може точно да направи прогноза за цената на XRP, има някои фактори, които биха могли да определят в каква посока може да се насочи цената на XRP.


Фактори, които могат да доведат до повишаване на цената на Ripple


Ripple има голям списък от финансови партньорства, които постоянно се разширяват. Неговата мрежа от членове се състои от големи глобални банки и платежни услуги. Протоколът на Ripple се използва от много финансови институции за трансгранично прехвърляне на техните средства. Ripple обяви, че ще добавя по-важни клиенти към структурата си, което може да доведе до ръст в размера на пазарната ѝ капитализация, както и цена.


Секторът на глобалните плащания за парични преводи е пазар, който има стойност от стотици милиарди долари, в които може да влезе Ripple.


Корпоративни партньорства на компанията и широкото разпространение на борсите превръщат Ripple в много легитимен и надежден блокчейн проект за инвеститорите. Този факт може да доведе до увеличаване на търсенето.

От общото предлагане от 100 милиарда XRP, 55 милиарда XRP са поставени в ескроу сметка от компанията. Интелигентен договор освобождава от ескроу 1 милиард XRP всеки месец в продължение на 55 месеца. Токените ще бъдат дадени на партньори от мрежата на Ripple и други, за да им помогнат да се обвържат с монетата, за да насърчат адаптацията.

Ripple наскоро обяви, че ще обедини всичките си различни технологични решения в един стак в някакъв момент в бъдеще. Също така беше споменато, че XRP токенът ще играе ключова роля. Тази новина не бе от топ новините, може би защото беше пусната в момент, когато крипто пазарите преминаха през груб мечи сезон. През 2019 г. ще има повече новини и подробности за този вид сливане.


Фактори, които биха могли да възпрепятстват цената на XRP


Въпреки че Ripple има впечатляващ списък от партньори, които се опитват да използват технологията, той все още не е постигнал широко разпространение сред банките, които ще се хранят с несигурността относно цената на XRP.

Тъй като XRP има голямо предлагане, търговците ще искат да бъдат предпазливи, тъй като монетата може да се приспособи след повишаване. Цената на XRP е по-стабилна в сравнение с други дигитални активи, тъй като е създадена, за да служи повече за корпоративна употреба, вместо за индивидуална. Това може да възпре търговците от избора на токен, тъй като не могат да се получат значителни печалби, ако колебанията са незначителни.

Цената може да бъде повлияна и от общото предлагане на XRP, тъй като се променя, когато се освободят повече токени.


Може ли XRP да достигне до $3 долара до края на годината?


Имайки предвид всички гореспоменати фактори, много експерти от криптосферата от различни източници, като fxstreet, express.co.uk, investingpr, направиха собствена прогноза за цената на Ripple, в която заявиха, че XRP може да утрои стойността си или да достигне стойност от $3 - $5, до края на годината.

Investing Haven, сайт, фокусиран върху инвестиционни инструменти и крипто анализ, има много оптимистична прогноза за цените на XRP въз основа на техните графики:

Като прогноза за основен случай виждаме, че цената на XRP на Ripple се покачва до върха на дългосрочния си възходящ канал. Това съвпада с ценова прогноза от $20. Ние получихме това въз основа на комбинацията между фундаментален и технически анализ.

Това би означавало увеличение на цената от 5300%, което не е осъществимо поскъпване за повечето от другите финансови пазари. Но крипто пазарите са много различни от традиционните, като се имат предвид невероятни ценови колебания само за един ден. Техните аргументи, които подкрепят тази смела прогноза за цените на Ripple , са обобщени в следната фраза: "Ripple е блокчейн или крипто компанията с най-висок потенциал в света."

Smartereum, платформа, която се фокусира върху крипто прогнозите, има по-реалистичен подход за промяна на цената на Ripple за 2019 г., като също така оценява, че монетата може да достигне праг от $ 3.

Тъй като повече институционални инвеститори и компании ще използват Ripple за дигитализиране на прехвърлянето на парични средства, има много нарастващ потенциал за тази финансова мрежа, което прави XRP една от най-добрите криптовалути, в които да инвестирате през 2019 година.


Coinswitch направи по-консервативна прогноза за цената на токена:

Ако тези подобрения се случат, тогава XRP може да достигне $1,20 до края на 2019, за да бъде консервативен. Най-много, дори може да достигне $ 2.

Прогнозирането на цената на Ripple от $ 1.2 до $ 2 до края на 2019 води до увеличение на цената от 225% -440% в сравнение с днешната стойност от почти $ 0.31.


Заключение


Остава да се види дали XRP може да достигне най-високата си стойност от $3.84, като се има предвид, че крипто пазарът е силно волатилен и всеки дигитален актив, включително XRP , може да падне от обещаваща възходяща траектория.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света