НАЧАЛО Прессъобщения

Прогнози: Pushd (PUSHD) върви нагоре, Aave (AAVE) си връща инерцията, Cardano (ADA) спада

02.02.2024 10:45 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнози: Pushd (PUSHD) върви нагоре, Aave (AAVE) си връща инерцията, Cardano (ADA) спада

При последните развития на крипто пазара експертите прогнозират промени в цените на някои токени.

Очаква се Pushd (PUSHD) да продължи да води класациите със силен ръст, докато Aave (AAVE) възвръща инерцията си. От друга страна, при Cardano (ADA) може да се наблюдава по-нататъшен спад.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези прогнози подчертават настоящите тенденции и потенциалните пътища на тези три дигитални актива.

Безпрецедентното търсене изстрелва Pushd (PUSHD) до нови висоти

Pushd (PUSHD) продължава да доминира в класациите, подхранван от рязкото нарастване на търсенето и популярността си. С впечатляващ брой регистрирани потребители, надхвърлящ 24,500, и значителна база от над 6,000 притежатели, Pushd (PUSHD) несъмнено привлича вниманието както на инвеститорите, така и на експертите.

Нещо повече, забележителната история на успеха на Pushd (PUSHD) се илюстрира от бързото разпродаване на предварителните продажби на Етап 1 и 2 в рамките на десет дни. Това безпрецедентно постижение изтласка Pushd (PUSHD) до сегашната му цена от $0.08 в Етап 4, като крипто аналитиците предвиждат още по-значителен ръст след предварителната продажба.

Като първият в света децентрализиран онлайн пазар, Pushd (PUSHD) революционизира начина, по който физическите лица купуват, продават, отдават под наем и продават на търг продукти и услуги, използвайки криптовалути, без да се нуждаят от KYC проверки.

Възстановяването на Aave (AAVE) е в разгара си със стартирането на основната мрежа на Neon EVM

Aave (AAVE) възстанови инерцията си, след като преживя спад през по-голямата част от 2023 г. Това възстановяване се случва, след като общността на Aave (AAVE) с огромно мнозинство одобри внедряването на Aave V3 MVP (Minimum Viable Product) в основната мрежа Neon EVM.

Това одобрено предложение полага основите за разгръщане на Aave (AAVE) V3 в блокчейна Solana (SOL), което представлява голяма стъпка напред в разширяването на Aave (AAVE) отвъд корените ѝ в Етериум (ETH).

Понастоящем се търгува на стойност около $83.75, като пазарните анализатори предвиждат по-нататъшно повишаване на стойността на Aave (AAVE). Очаква се това одобрено разширяване към Solana (SOL) да повиши значително дългосрочните перспективи и оценката на Aave (AAVE).

Cardano (ADA) се срива, тъй като натискът от продажби се засилва

Подобно на много други водещи алткойни, Cardano (ADA) отбеляза значителни печалби в началото на годината, но през следващите седмици преживя спад на фона на общата пазарна несигурност след одобрението на спот Биткойн ETF.

Междувременно данните на Santiment показват увеличение на големите транзакции с токени Cardano (ADA) на стойност над $100,000 до $1 милион, които се движат между големи притежатели. Въпреки това Cardano (ADA) остава в свръхпокупна територия според индекса на относителна сила (RSI).

С очакванията за засилен натиск от продажби в краткосрочен план крипто аналитиците прогнозират, че Cardano (ADA) може да отстъпи още повече от стойността си. Техните прогнози показват, че цената на Cardano (ADA) потенциално може да се понижи до около $0.50 до 3 февруари.

Заключение

Въз основа на увеличаващото се търсене и растеж на Pushd (PUSHD), както и на възвръщането на инерцията на Aave (AAVE) след стартирането на EVM мейннета, на крипто пазара Pushd (PUSHD) оглавява ценовите класации, докато Aave (AAVE) се връща към инерцията си.

За разлика от това, условията на свръхпокупка и очакванията за повече продажби могат да накарат Cardano (ADA) да продължи да се спада в краткосрочен план.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

7-те най-добри онлайн казина в България, приемащи PayPal

В днешната дигитална ера онлайн казината стават все по-популярни, предлагайки на българските играчи възможността да се насладят на любимите си казино игри от уюта на дома си. 

29.02.2024 14:42 8 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.