НАЧАЛО Прессъобщения

ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

юни 2, 2023 10:27 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ChatGPT прогнозира цената на Биткойн; добивът на Monero е по-малко печеливш, Collateral Network е готова за 3,000% ръст

Докато Биткойн и Monero се подготвят за бичи моменти, то Collateral Network задминава и двете, като родната монета на мрежата, COLT е подготвена за 3,000% скок по време на предварителната продажба!

Тъй като рентабилността на добива на Monero (XMR) намалява, миньорите се насочват към алтернативи. В същото време инвеститорите се обръщат към усъвършенствани модели с изкуствен интелект като ChatGPT за прогнозиране на цената на Биткойн (BTC).

Какво откриха те? Collateral Network (COLT) е в състояние за забележителен ръст от 3,000%, като е готова да революционизира традиционния пейзаж на кредитирането и да надмине XMR и BTC.

КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Прогнози за цената на Биткойн: Биковете или мечките ще вземат връх?

Макар ChatGPT да твърди, че като модел на изкуствен интелект няма достъп до данни в реално време и не може да прогнозира цената на Биткойн, изпълнителен директор от Coinbase наскоро заяви, че са открили метод за инструмента, задвижван от изкуствен интелект ChatGPT, който му позволява да изчислява вероятността от необичайни сценарии за цената на криптовалутите.

Въпреки че ChatGPT може да няма пряк достъп до актуални данни за Биткойн, той може да анализира исторически модели и тенденции, за да осигури ценен контекст за дискусиите относно прогнозирането на цената.

Прогнозите на ChatGPT показват, че цената на Биткойн (BTC) може да надхвърли $35,245.79 през 2023 г. Други прогнози подчертават, че до края на годината се очаква Биткойн да се стабилизира на минимална стойност от $22,267.15 или да достигне максимална цена от $58,191.07.

КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА

Понастоящем Биткойн се търгува на цена около $27,130, което отразява дневно увеличение от 0.9%. Криптовалутата Биткойн преживя успешна седмица, като през този период стойността ѝ се повиши с 2.8%.

Освен това фундаменталните показатели на мрежата на Биткойн демонстрират изключително бича тенденция, съперничеща на всеки период, наблюдаван през тази година. Постигането на нови исторически върхове изглежда е неизбежно. Според BTC.com трудността на добива ще се увеличи с 2.5% на 31 май, като за първи път ще надхвърли 50 трилиона.

КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА

Monero се справя с предизвикателствата на рентабилността в условията на нестабилност

Monero се ангажира с неприкосновеността на личния живот, печелейки вниманието и подкрепата на потребителите, които отдават приоритет на анонимността при финансовите си транзакции. Тъй като популярността на Monero продължава да расте, конкуренцията между миньорите се очаква да се засили.

Добивът на Monero е по-малко печеливш, отколкото беше преди, поради повишената трудност на добива и конкуренцията между миньорите. Ако разгледаме последните движения на цените, през последния месец Monero се сблъска с висока ценова волатилност, като стойността ѝ спадна до $148.8.

И все пак индексът на относителната сила (RSI) за Monero показва лека възходяща тенденция, което сигнализира за повишена покупателна активност, въпреки че кривата се задържа близо до центъра на неутралната зона.

Налице е и лъч надежда, тъй като бичите настроения се завърнаха за Monero, което доведе до забележимо повишение на ценовите нива. През последната седмица цената на Monero (XMR) се повиши от $150.07 на $155.41. През предходните 24 часа обаче тя отново се понижи и сега се търгува за около $145.

КУПЕТЕ COLT ТОКЕНИ СЕГА

Collateral Network проправя пътя за експлозивен растеж

Collateral Network, която се очаква да отбележи значителен скок в стойността, дава възможност на кредитополучателите да използват своите активи с висока стойност, включително луксозни автомобили, недвижими имоти, произведения на изкуството и други, за да отключат ликвидност.

Например, физическо лице, притежаващо ценно произведение на изкуството на стойност $50,000, може да го използва като обезпечение в Collateral Network, за да получи достъп до ликвидност. Произведението на изкуството се прехвърля в платформата, където се изработва NFT и се разделя на части.

Инвеститорите в Collateral Network могат да отпускат по-малки суми благодарение на фракционното кредитиране и да получават седмични лихвени плащания, докато кредитополучателят постепенно погасява главницата на кредита и лихвите.

Collateral Network (COLT) е в своята публична предварителна продажба, като токенът се търгува на цена от $0.014. Експертите прогнозират, че Collateral Network може да стане свидетел на изключителен потенциал за растеж от 3,500%, предлагайки забележителна 35-кратна печалба за притежателите на токени. Освен това, след като токенът на Collateral Network бъде регистриран на големи борси, се очаква той да нарасне 100 пъти.

Научете повече за предварителната продажба на Collateral Network тук:

Уебсайт: https://www.collateralnetwork.io/
Предварителна продажба: https://presale.collateralnetwork.io/register
Телеграм: https://t.me/collateralnwk
Twitter: https://twitter.com/Collateralnwk


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.