Home

Прогнози за цените на криптовалутите: Chainlink (LINK) срещу Cosmic Kittens (CKIT) за 2024 г.

02.07.2024 20:50 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнози за цените на криптовалутите: Chainlink (LINK) срещу Cosmic Kittens (CKIT) за 2024 г.

Chainlink (LINK) е популярна крипто валута със значителен брой последователи; тя е най-известна с използването си за разработки.

Удобният за потребителя фокус върху интеграцията на Chainlink го прави индустриален стандарт в Web3 разработката. От друга страна, Cosmic Kittens (CKIT) представлява новак в областта на онлайн игрите.

След като Chainlink (LINK) и Cosmic Kittens (CKIT) излизат на ринга за тотална доминация в крипто индустрията, нека разгледаме какво предлагат те.

>>Кликнете тук, за да научите повече за Cosmic Kittens (CKIT)<<

Chainlink (LINK) губи позиции около интеграцията с gTrade

В началото на 2024 г. Chainlink (LINK) обяви, че gTrade използва нейните потоци от данни и CCIP, за да повиши нивото на сигурност на търговията във веригата. Тя също така улесни управлението и стейкинга на средства между веригите за мрежата Gains.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Що се отнася до движението на цената на Chainlink (LINK), само през юни тя се колебаеше между $19.07 и $14.27. Пазарната ѝ капитализация също спадна от $11.29 милиарда на $8.7 към момента на писане на статията. Техническият анализ на този алткойн показва мрачни перспективи – например LINK се търгува под своите 100- и 200-дневни ЕМА, което е мечи знак.

Експертите в областта на криптовалутите вземат под внимание последните пазарни събития, когато правят прогнози за цената на Chainlink (LINK). В резултат на това те предвиждат, че цената на LINK може да достигне $21.48 през четвъртото тримесечие на 2024 г.

>>Кликнете тук, за да купите Cosmic Kittens (CKIT) токени<<

Cosmic Kittens (CKIT): Най-интересната GameFi предварителна продажба на пазара

Cosmic Kittens (CKIT) е иновативна платформа във вселената на Cosmo Kittania. Тук носталгичните игри с домашни любимци се срещат с блокчейн технологията, пораждайки динамична игра, която дава възможност на играчите да печелят стойност от развитието на очарователни домашни котенца. Cosmic Kittens (CKIT) разполага с усъвършенствани техники за генно инженерство, напомнящи за Pokémon и Digimon.

Чрез стратегическото използване на CKIT токени можете да персонализирате убежищата и да подобрите способностите на котенцата си, създавайки персонализирано преживяване. Освен това играта позволява на играчите да извличат печалба, като дава възможност за размяна на NFT котета срещу жетони, които могат да се разменят за уникални умения и подобрения. Cosmic Kittens (CKIT) предлага и система за награди Rocket Rewards, която насърчава дългосрочното участие в нейната екосистема. Тя предоставя инициативи за стейкинг на токени и специални NFT награди за най-преданите си геймъри.

Тази уникална конфигурация не само обогатява гейминг изживяването, но и я позиционира като основна инвестиция за тези, които се интересуват от пресечната точка на дигиталните колекционерски предмети и авангардните гейминг технологии. Някои пазарни разработчици прогнозират максимум от $8 и минимум от $5 за един CKIT токен в съвсем близко бъдеще – което го прави една от най-интересните инвестиционни възможности за 2024 г.

>>Кликнете тук, за да купите Cosmic Kittens (CKIT) токени<<

Ще засенчи ли Cosmic Kittens (CKIT) Chainlink (LINK)?

Токенът Cosmic Kittens (CKIT) е готов за по-висок темп на растеж от този на Chainlink (LINK), благодарение на по-ниската си пазарна капитализация. Chainlink (LINK) има различна функционалност и значително по-малко възможности за растеж през 2024 г. CKIT сега се търгува на цена от $0.0055 за монета, след като навлезе в първия етап на предварителната си продажба. CKIT е една от най-доходоносните възможности на пазара в момента. Анализаторите очакват бърз скок на CKIT с напредването на предварителната му продажба, а експертите очакват Cosmic Kittens да бъде следващата голяма монета в рамките на блокчейн гейминг индустрията. 

За да сте сигурни, че имате шанс да уловите най-големите печалби, кликнете върху линковете по-долу.

Присъединете се към общността на Cosmic Kittens днес!
Уебсайт: https://cosmickittens.online/
Telegram: https://t.me/cosmickittens
X (Twitter): https://x.com/CosmicKittens_X
Бяла книга: https://cosmickittens.gitbook.io/cosmic-kittens


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Докато Bitcoin, Ethereum и Solana растат, пускането на Furrever Token завладява крипто общността

В динамично развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и Solana (SOL) отдавна са тежката категория, която привлича значително внимание и инвестиции.

16.07.2024 12:37 5мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.