НАЧАЛО Прессъобщения

Прогнози за цената на Етериум: Solana и Tradecurve налагат водещи пазарни тенденции

юни 25, 2023 12:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнози за цената на Етериум: Solana и Tradecurve налагат водещи пазарни тенденции

В последно време крипто пазарът беше волатилен, а преобладаващите настроения варираха от страх до алчност, тъй като лошите новини от SEC се трансформираха в щастлив пазар поради подаването на заявление от страна на Blackrock за Биткойн борсово търгуван фонд (EFT) и новините за забавяне на инфлацията в САЩ.

Тук имаме някои прогнози за цените на Етериум, а също така оценяваме растежа на Solana, въпреки неотдавнашнотo разграничаване на токена като стока. Tradecurve, хибридна платформа за търговия, изградена върху Етериум, върви от силна към по-сила.

  >КУПУЕТЕ TCRV ТОКЕНИ СЕГА<

Прогнози за цената на Етериум

Етериум е поскъпнал с 15.9% през последните 7 дни и с над 72% през последната година, като в момента се търгува на цена от около $1,910.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Прогнозите за цената на Етериум варират в широки граници в зависимост от източника, времевата рамка и предположенията. Например, Changelly вижда Етериум като бичи, тъй като се търгува над 200-дневната SMA от $1,650.07. Те прогнозират цена от около $2,194 до края на 2023 г. и $3,126.96 до края на 2024 г. До 2030 г. те прогнозират бича цена от около $26,436.

Антъни Сасано прогнозира за Етериум, че цената на актива няма да се промени драстично през следващата година, но смята, че ако станем свидетели на DeFi лято, както през 2020 г., нещата могат да се променят значително.

Като се има предвид неотдавнашното затягане на регулациите на централизираните борси (CEX), е по-вероятно да се случи DeFi лято, отколкото не, въпреки че по-високите лихвени проценти от обикновените банки може да означават, че само DeFi Degens са готови да отидат във веригата за награди за стейкинг.

Solana побеждава пазара въпреки SEC

Макар че Solana се понижи с 54% през годината, тя се повиши с 12% през последната седмица.

Като една от валутите, които бяха включени в списъка с ценни книжа, Solana първоначално спадна в отговор на новината и ще бъде изключена от списъците с предлагани активи от Robinhood, заедно с Cardano. Въпреки това подаването на документи за ETF от Blackrock тласна монетата отново нагоре.

Solana показа устойчивост въпреки всичко това, както и прекъсванията на мрежата, а също и мечите новини, че NFT проекти се прехвърлят към други блокчейни. DeFi секторите и обемите на DEX също отбелязаха спад. Обемът на търговията с NFT на Solana също намаля, но стойността им остава стабилна.

Негативните настроения около Solana повлияха на репутацията на проекта, но броят на потребителите, стейкващи SOL, се увеличи до почти 3%, което предполага, че хората все още са предпазливи по отношение на лихвените проценти, предлагани от традиционните банки, или може би, че много от притежателите на Solana държат токените в дългосрочен план.

Tradecurve го прави отново

Цената на Tradecurve се е повиши с 20%, тъй като премина през трети етап на предварителната продажба, а с 33% от четвърти етап, който вече е продаден, токенът TCRV е на път да се повиши с още 38% до $0.025 съвсем скоро.

Tradecurve е прозрачна и сигурна платформа за търговия във веригата, която предлага яснота относно съхранението на средствата и структурата на таксите. С възможността да търгува със стоки, акции, форекс, опции, индекси, криптовалути и ETF-и, Tradecurve предоставя на потребителите разнообразно разпределение на портфейла.

Освен това от потребителите не се изисква да преминават през процеси за опознаване на клиентите (KYC), което предоставя свобода на потребителите, ограничени от специфичните за страната разпоредби, нещо, което става все по-важно след неотдавнашните действия на SEC.

В платформата са налични функции като алгоритмична търговия с изкуствен интелект и опции с висок ливъридж, както и функции за търговия, при която срещу абонамент можете да копирате движенията на опитни трейдъри.

Tradecurve планира да създаде академия за търговия в метавселената, в която потребителите да се учат от експерти в бранша, така че хора с всякакви нива на опит да могат да използват платформата и да печелят от нея. Това е важна стъпка за превръщането на DeFi в масова практика.

Научете повече за TCRV и предварителната продажба на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене

PEPE, EOS или VC Spectra – коя е по-добрата дългосрочна инвестиция?

Открийте най-добрата дългосрочна инвестиция сред PEPE, EOS и VC Spectra. Разгледайте техния потенциал и преценете дали е редно да предприемете инвестиционни решения.

октомври 2, 2023 19:20 3 мин. четене

Цената на Bitcoin отново се покачва. Облачният добив може да се окаже по-доходоносен с Bitcoin Minetrix

Bitcoin успя да изплува от началото на месеца, като проби $28,000 за първи път от август месец насам. Това безспорно създаде по-голяма инерция в крипто индустрията, която набира сили за последното тримесечие на годината.

октомври 2, 2023 18:00 4 мин. четене

Озадачаващо разкритие сочи към акумулация на китове на Polygon и Bitcoin Spark

Китовете са лица, групи или организации, които притежават големи количества от определен дигитален актив. Обикновено те могат да инициират транзакции, които са достатъчно големи, за да повлияят на общата цена на дигиталния актив.

октомври 2, 2023 17:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.