НАЧАЛО Прессъобщения

Прогнозата за цената на Chainlink изглежда оптимистична, тези 2 алткойна също могат да се покачат

26.11.2023 11:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогнозата за цената на Chainlink изглежда оптимистична, тези 2 алткойна също могат да се покачат

Крипто пазарът преживя подем поради подаването нa спот XRP EFT от BlackRock, което се оказа фалшиво. Това доведе до лек спад на други криптовалути, включително Chainlink, но цялостната прогноза за LINK е бича, поради способността ѝ да свързва различни блокчейн и банкови системи.

Свързването и оперативната съвместимост са високо ценени, поради постоянно нарастващия списък с блокчейн и монети. Тук ще разгледаме два други алткойна, които свързват сектори от крипто индустрията с реалния свят – Quant и Meme Moguls.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Chainlink е нещо повече от оракул на оракулите

Оракулите гарантират, че цените в dApps остават точни, а първият почерк на Chainlink беше да свърже оракулите, за да избегне измамни такива, които мамят dApps. Но след стартирането на протокола на Chainlink за междуверижна оперативна съвместимост (CCIP), Chainlink вече може да свързва различни блокчейн вериги, услуги и, което е важно, банки към блокчейн. Това ще позволи лесна търговия с реални активи (RWA) – нещо, което според SWIFT се възприема като благоприятно от 97% от индустрията за управление на активи.

Като се има предвид връзката на XRP с блокчейн и банковото дело и неотдавнашните фалшиви новини, не е чудно, че днес Chainlink се понижи с 6.5%. Но в основата си нищо не се е променило. От началото на годината LINK е нараснал с над 120%, следвайки много сходна траектория с тази на Биткойн, а анализаторите виждат, че тази тенденция продължава и в по-дългосрочен план.

Нещо повече, на 11-ти Greyscale Chainlink Trust се търгуваше на цена от $50 за акция – премия от 69%, което свидетелства за институционален бичи дух.

Ще последва ли Quant стъпките на Chainlink?

Quant (QNT) също се фокусира върху институционално равнопоставеност, като се стреми да постигне оперативна съвместимост между леджърите на Биткойн, Етериум и Ripple и традиционните финансови сектори.

Но има и още. Quant, подобно на Chainlink, позволява на различни системи да се свързват с блокчейн, включително с досегашни финансови продукти, както и с бъдещи продукти. Това е така, защото, както основателите осъзнават при работата си с правителствата на Обединеното кралство и Австралия, техническите различия между платформите често създават трудности при свързването на тези системи и други блокчейн.

Quant се стреми да преодолее това предизвикателство със своя блокчейн шлюз, Overledger. Той може да се разглежда като операционна система (ОС) на блокчейн.

Понастоящем Quant работи с Bank of England, за да превърне дигиталния паунд в реалност. С възхода на CBDCs вероятността търсенето на Quant да продължи с течение на времето е голяма.

Meme Moguls ще свържат меме монетите

За разлика от традиционните финанси, крипто има причудлива страна. И това са меме монетите като Shiba Inu или Dogecoin. Звучи тривиално след такива технически проекти, нали?

Но според Statista до 2025 г. се очаква глобалната индустрия на меме монетите да възлезе на $6.1 милиарда. И така, какво би станало, ако съществуваше начин да се свържат меме монетите, точно както Chainlink и Quant свързват блокчейн с традиционните финансови, РВА и мащабни институции?

Точно тук се появява нов проект, наречен Meme Moguls. На пръв поглед Meme Moguls изглежда като поредната игра за печелене – макар и забавна. Хората могат да създават аватари, използвайки любовта и познанията си към света на меметата, да търгуват и продават тези мемета в Opensea, а също така могат да търгуват с добити материали, които ще представляват RWA.

Но Meme Moguls е дори нещо повече от това, тъй като ще служи като DEX за търговия с мемета и център на общността. Това означава, че проектът ще свързва общността и икономиката на меметата. $MGLS е токенът, който стои зад екосистемата, и може да бъде спечелен и придобит чрез различни методи на участие.

Ето и най-хубавото – $MGLS в момента е в първия етап на предварителна продажба на цена $0.0019, което означава, че има възможност за огромен ръст. Екипът намекна, че токенът може да нарасне с 1,000% до края на предварителната продажба, а оттам нататък ръстът може да бъде огромен.

Заключение

Chainlink, Quant и Meme Moguls са много различни проекти със сходна цел – да свържат фрагментиран пазар по нови и иновативни начини. И трите токена имат голям потенциал за растеж. Chainlink и Quant са по-утвърдени и от създаването си вече са отбелязали ръст от съответно 9,595% и 46,709%. Meme Moguls е съвсем нов и следователно е позициониран така, че потенциално да види подобни драстични увеличения, когато проектът узрее.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

Solana може да се изстреля с 600%, твърди експерт

Стремителният възход на Solana (SOL) в сферата на криптовалутите предизвика значително внимание, което бе подпомогнато от интригуващата прогноза за достигане на $600.

12.04.2024 19:00 2 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.