НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за три монети, които може да повишат стойността на портфейлите през 2024 г. (XLM, SPCT, AAVE)

ноември 13, 2023 11:22 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за три монети, които може да повишат стойността на портфейлите през 2024 г. (XLM, SPCT, AAVE)

Потопете се в трансформиращия DeFi пейзаж със Stellar XLM, VC Spectra (SPCT) и AAVE - три дигитални актива, които до 2024 г. ще предефинират инвестиционния растеж и технологичните иновации в областта на блокчейн.

Stellar (XLM) си партнира с CALP, за да революционизира хуманитарната помощ с дигитални активи 

През октомври 2033 г. Stellar (XLM) си партнира с организацията Cash Learning Partnership (CALP), за да въведе иновации в хуманитарната помощ с помощта на блокчейн технологията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Това сътрудничество въвежда Stellar XLM Aid Assist – решение с отворен код за масови плащания, достъпно навсякъде с интернет връзка. 

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Целта на това партньорство със Stellar XLM е да се опростят сложните парични програми, да се предложи по-голям избор и да се окаже положително въздействие върху спешните случаи в световен мащаб.

Членовете както на CALP, така и на общността на мрежата Stellar XLM топло приветстваха това партньорство, признавайки значението на това авторитетни организации да допринасят за хуманитарните усилия в трудни времена.

Освен това партньорството между Stellar (XLM) и CALP повиши цената на монетата на Stellar, тъй като тя се придвижи от $0.10 до $0.12. Това се случи между октомври и ноември 2023 г., отбелязвайки бичо движение за Stellar (XLM). Експертите прогнозират, че този бичи импулс може да продължи дори до началото на 2024 г.

Това сътрудничество затвърждава позицията на Stellar (XLM) като водеща мрежа, ангажирана с развитието на финансовото приобщаване и иновациите, като дава надежда за по-ефективна и въздействаща хуманитарна помощ.

VC Spectra (SPCT) се превръща в най-добрата инвестиционна платформа за инвеститорите през 2024 г.

VC Spectra (SPCT) издълбава уникална ниша в Defi пейзажа, като се очертава като топ криптовалута за инвестиции в блокчейн и финтех секторите. Нейното отличие се крие в иновативния ѝ модел, който стимулира печалбите на инвеститорите чрез печеливши инвестиции в нови ICO, използвайки нарастващия потенциал на новите технологии.

Успехът на инвестициите на VC Spectra се подсилва от изкуствения интелект (AI) и квалифицирания екип от опитни финансови експерти, което гарантира повишена възвръщаемост на инвестициите, като същевременно се намаляват рисковете. 

VC Spectra (SPCT) отбеляза рязко покачване на стойността си по време на етапите на предварителна продажба, като цената достигна $0.066 в етап 4, което е значително увеличение спрямо началната цена от $0.008 в етап 1, отбелязвайки увеличение от 725%.

Това впечатляващо представяне повдига въпроса дали VC Spectra (SPCT) е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате. Анализаторите прогнозират голям потенциал за VC Spectra (SPCT) да надхвърли целевата си цена от $0.080 при предварителна продажба, което потенциално може да доведе до зашеметяваща печалба от 900% от първоначалния етап. С плановете си да се появи на големите борси за криптовалути през първото тримесечие на 2024 г., VC Spectra (SPCT) стои на ръба на навлизането в нови сфери на пазарен успех, като според мнозина се откроява като имащ потенциал DeFi проект.

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Aave (AAVE) V3 повишава нивото на DeFi предложенията на Enzyme Finance със стратегическа интеграция

Aave (AAVE) V3 отбеляза нова ера за децентрализираните финанси (DeFi), като се интегрира с Enzyme Finance през октомври 2023 г. Този стратегически алианс използва усъвършенстваните възможности на най-новия протокол на Aave (AAVE), предлагайки по-стабилна рамка за потребителите на Enzyme в мрежите Етериум и Polygon, за да участват в отпускането на заеми, заемането на средства и управлението на активи.

Интеграцията на AAVE означава скок напред в областта на финансовите услуги, които не са свързани с настойничество, като Aave V3 въвежда иновативни функции като aTokens, опции за незабавна ликвидност, заеми със стабилен лихвен процент и др. 

По този начин се оптимизира капиталовата ефективност и се укрепва инфраструктурата за сигурност в рамките на DeFi пространството, повишавайки прогнозата за цената на AAVE.

Тази интеграция позволява на потребителите на Enzyme да вземат заеми срещу своите активи, без да е необходима незабавна ликвидация, като по този начин запазват инвестиционните си позиции и същевременно имат достъп до ликвидност. Тази функция осигурява ценен инструмент за потребителите, които искат да управляват активите си по-гъвкаво и ефективно.

Тези развития допълнително засилиха доверието на инвеститорите в движението на цените на AAVE, тъй като цената му се придвижи от района на $60 до района на $100 между октомври и ноември 2023 г. Това бичо движение на цената на AAVE повиши известно ниво на оптимизъм за инвеститорите, тъй като експертите прогнозират, че цената на AAVE ще продължи да се покачва до нивото около $120 до януари 2024 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.