НАЧАЛО Прессъобщения

Прогноза за крипто кралете на 2023 г: VC Spectra (SPCT), XRP или Litecoin (LTC)?

септември 12, 2023 10:38 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за крипто кралете на 2023 г: VC Spectra (SPCT), XRP или Litecoin (LTC)?

XRP привърженик наскоро шокира крипто света, след като разкри, че Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е пристрастна към пазара на криптовалути.

От друга страна, Litecoin (LTC) преживя масивен мечи импулс въпреки халвинг на 2 август.

Междувременно VC Spectra (SPCT) привлече доста инвеститори благодарение на авангардната си технология и стратегическите си инвестиционни техники. Нека да открием прогнозираните царе на 2023 г: VC Spectra (SPCT), XRP (XRP) или Litecoin (LTC).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Предварителна продажба: VC Spectra (SPCT) краде светлината на прожекторите

VC Spectra (SPCT) може да бъде коронясана за най-добрата криптовалута за купуване, тъй като използва най-съвременните технологии за оптимизиране на възвръщаемостта на инвеститорите.

VC Spectra (SPCT) възнаграждава инвеститорите с обратно изкупуване и тримесечни дивиденти, обвързани с резултатите от инвестициите им. Освен това VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите ексклузивен достъп до блокчейн и технологични предприятия с висок потенциал и до предварителни ICO-та.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен това VC Spectra (SPCT) наскоро обяви, че ще изплаща дивиденти на притежателите на своите токени, с което е на път да затвърди позицията си на най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

Тъй като VC Spectra (SPCT) просперира до $0.025 в Етап 3 на публичната си предварителна продажба, пътят към забележителен растеж води към Етап 4. Очакванията нарастват, тъй като се предвижда SPCT да достигне $0.033, показвайки впечатляващо увеличение от 32%.

Сочена от анализаторите като монета, притежаваща добър потенциал за покупка, инвеститорите, които търсят подходящи финансови ходове, могат да се възползват от момента с VC Spectra (SPCT) на фона на нейната ескалираща стойност. Възползвайте се от тази пътят на DeFi криптовалута сега и се насладете на 50% бонус върху всеки депозит.

XRP разбуни духовете, предизвиквайки дебати сред ETH ентусиастите

Известният крипто детектив, познат като “Mr.Huber” се обърна към платформата X (Twitter), за да сподели наблюденията си по отношение на този тлеещ спор. Той твърди, в своята открита критика на неравностойното третиране от страна на SEC в целия крипто пейзаж, че има известна степен на пристрастност към Етериум (ETH).

Изображение на съдебния документ, представен от XRP, ярко изобразява раздразнението. XRP подчертава решаващия характер на навременното произнасяне на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) относно валидността на делото ѝ срещу ръководителите на Ripple, по-конкретно г-н Гарлингхаус и г-н Ларсен.

XRP оспорва твърдението на SEC, че това дело е просто “прилагане на утвърден правен стандарт“. Освен това XRP гледа с подозрение на постоянно променящия се пейзаж на индустрията на дигиталните активи и на регулаторните усилия на SEC.

На фона на тези събития цената на криптовалутата XRP варираше между $0.46 и $0.62 през последния месец. Тъй като XRP засилва полезността си, пазарните прогнози сочат, че цената на криптовалутата XRP ще се повиши с 25.8% през следващите седмици – до около $0.78.
Освен това до декември 2023 г. цената на криптовалутата XRP според прогнозите ще се колебае между $0.93 и $1.16.

Тежък късмет за Litecoin (LTC) дори след халвинг събитието

По време на халвинг събитието на Litecoin (LTC) на 2 август възнагражденията за добив бяха намалени от 12.5 на 6.25 LTC. Тази низходяща тенденция подсказва, че миньорите на Litecoin може да продават своите притежания поради намалените печалби от халвинга.

Освен това данните на индекса на относителната сила (RSI) за Litecoin преминаха под прага от 40 и към момента на изготвяне на статията се колебаят около 39. Това потенциално би могло да внесе повече краткосрочни мечи настроения. Този модел съвпада с поведението на цената на Litecoin (LTC) по време на предходните халвинг събития през 2019 г. и 2015 г.

Според експертите значителният спад на LTC може да бъде свързан с цялостната нестабилност на пазара на криптовалути.

Извличайки прозрения от волатилността на цената на Litecoin (LTC) през първите месеци на 2023 г., крипто анализаторите предвиждат приблизителна средна стойност на Litecoin (LTC) от $61.32 за август 2023 г.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Google Cloud официално стана валидатор в блокчейна на Polygon (MATIC)

Google Cloud наскоро стана официален валидатор на Polygon (MATIC) – блокчейн от втори слой, използващ мрежа за доказване на залог (PoS).

октомври 1, 2023 21:00 1 мин. четене

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Защо пазарът на криптовалути беше толкова “заспал” през септември

През септември крипто пазарът се представи слабо, като ключовите показатели като обеми, волатилност и отворен интерес (OI) останаха слаби през целия месец.

октомври 1, 2023 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Dogecoin от изкуствен интелект

Въпреки продължителния мечи пазар, Dogecoin (DOGE) успя да запази позицията си сред десетте най-големи криптовалути по пазарна капитализация. 

октомври 1, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.