Home

Прогноза за цената на XRP за 2023: Могат ли MKR и SPCT да се конкурират?

12.09.2023 13:30 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на XRP за 2023: Могат ли MKR и SPCT да се конкурират?

Докато много крипто ентусиасти изтъкват XRP и Maker (MKR) като най-добрите алткойни за покупка през 2023 г., основните експерти започнаха да обръщат внимание на потенциала на VC Spectra (SPCT) да се издигне високо над конкурентите си на крипто пазара.

Токенът набра над $2.4 милиона в частната сийд продажба и предлага отлични печалби още преди официалното пускане на пазара. Нека да проучим защо VC Spectra (SPCT) се сочи като една от най-добрите нови криптовалути, в които да инвестирате днес.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на XRP през 2023 г: Биковете очакват поскъпване до $0.850

Анализаторите посочват правния триумф на Ripple над SEC на 13 юли като един от основните фактори, които биха могли да позволят на XRP да се търгува около нивото от $0.850 до края на годината. Отличното класиране на XRP по отношение на пазарната капитализация е друга причина, поради която много крипто експерти дават положителна прогноза за цената на XRP през 2023 г.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Нещо повече, биковете са уверени, че усъвършенстваната функционалност на токена и ниските такси за транзакции могат да дадат възможност на XRP да постигне резултати отвъд тази оптимистична прогноза. Освен това XRP разшири обхвата си на различни световни пазари, а на 25 август платформата обяви новото си партньорство с Western Union.

Докато крипто ентусиастите изтъкват XRP като най-добрата криптовалута за покупка днес, някои анализатори избраха негативна прогноза за цената на XRP 2023 г.

По-конкретно, мечките смятат, че XRP може да се търгува на цена около $0.400 до края на 2023 г. Тази прогноза за цената на XRP се основава на схващането, че регулаторните ѝ проблеми скоро могат да подтикнат много притежатели на XRP да се насочат към други възможности на крипто пазара.

Прогноза за цената на MKR: Може ли марката да достигне $1,300 през 2023 г.?

Биковете очакват, че Maker (MKR) ще привлече много нови инвеститори през следващия период и ще поскъпне над $1,300 до края на годината. Тази оптимистична прогноза за цената на MKR се основава на няколко положителни фактора, като усъвършенстваната сигурност и светкавичните транзакции на протокола Maker.

Скоковете на Maker (MKR) по отношение на обема на търговията и повишената китова активност на токена са някои от другите причини, поради които ентусиастите на Maker възхваляват криптовалутата MKR като една от най-добрите възможности на настоящия пазар. На всичкото отгоре биковете на Maker посочват, че въвеждането на SubDAO на платформата в много страни по света може да доведе до значителни ралита в предстоящите ценови движения на Maker (MKR).

Обратно, мечките на Maker (MKR) смятат, че токенът може да се търгува около прага от $750 до края на 2023 г. Високата волатилност на Maker е една от основните причини за тази негативна прогноза за цената на MKR.

VC Spectra (SPCT) е на път да трансформира индустрията?

VC Spectrа (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, базиран на общността, който предлага най-доходоносните възможности за инвестиции в текущи блокчейн проекти и технологични стартъпи. Потребителите на VC Spectra (SPCT) могат да проучват множество токени и пазарни ниши и да извличат тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от печалбите на своите инвестиции.

Инвеститорите могат да използват авангардните системи за търговия с изкуствен интелект на платформата, за да идентифицират пазарните тенденции и да обхванат безброй доходоносни опции, които осигуряват оптимална възвръщаемост при минимални рискове. Освен това VC Spectrа (SPCT) предлага мощни инструменти, които позволяват на потребителите активно да проследяват представянето на портфейла си и да запазят пълен контрол върху активите си.

VC Spectrа (SPCT) е токен, изграден по BRC-20 стандарта, който е изграден върху блокчейна на Биткойн и включва дефлационен механизъм за изгаряне, който намалява циркулацията с течение на времето. Притежателите му получават много извънредни предимства, като например достъп до отстъпки на ICO-та и до нови Web3 проекти, както и право на глас за бъдещи сийд/частни продажби. Притежателите на SPCT обаче получават и дивиденти през всички етапи на публичната предварителна продажба.

Инвеститорите във VC Spectra (SPCT) ще получат забележителни печалби, когато токенът скочи до целевата стойност от $0.080 в предварителната продажба, което ще представлява невероятно 10x увеличение спрямо първоначалната цена от $0.008.

Възвръщаемостта със сигурност ще стане значително по-висока, след като VC Spectrа (SPCT) попадне на големите борси, тъй като много крипто експерти вече са признали това скрито бижу, може да се класира сред най-добрите криптовалути за инвестиране през 2023 г. Не се колебайте да се присъедините към публичната предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) още днес!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

AI срещу меме монети: Проучване на растежа, за да увеличите портфейла си

Две от най-значимите тенденции, които се наблюдават в сферата на криптовалутите – AI и меме монети. През това време някои от проектите, базирани на AI и меме токени, надминаха други проекти и спечелиха вниманието на инвеститорите.

18.07.2024 10:00 4мин. четене

Инвеститорите в BNB са развълнувани от сътрудничеството с Optimism (OP), докато DTX Exchange достигна 8,000 портфейла

DTX Exchange е под светлината на прожекторите след продължаващата успешна предварителна продажба.

18.07.2024 4:30 4мин. четене

Крипто гуру, коeто купи ETH на цена от $150, сега залага на този ERC-20 токен, за да победи Polkadot след продажби за $9.6 милиона

DeFi светът е развъдник на иновации, които постоянно предизвикват статуквото. Точно както цената на ETH промени пазара преди години, сега се появява нов играч, който има потенциала да пренапише разказа за DeFi: Algotech (ALGT).

17.07.2024 23:00 4мин. четене

Единствените три алткойна, от които се нуждаете, ако обичате парите

Крипто пазарът в момента се намира в спокойна фаза и търпеливо чака следващия бичи поход. Този период позиционира много алткойни в атрактивна входна точка, като цените все още са управляеми, но започват да показват възходяща инерция.

17.07.2024 16:30 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.